София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (5)

• 54 195
  • 293
  •   1
Отговори
# 150
Съвсем бях забравила за кварталните теми  Embarassed Исках да попитам има ли мами с хлапета в яслена група на 15 ОДЗ?

# 151
  • София
Съседки, помогнете- къде да намеря пюретата АМ-АМ в Надежда?  newsm78 зарибиха ме за тях, а и трябва да събирам бурканчета за кухнята, та те май останаха единствените подходящи. Аз иначе домашни пюренца си му правя на пара на моя хубостник, ама плодовите череши и шипки на АМ-АМ много ми ги похвалиха.

# 152
  • София
Не знам кои са тези пюрета. Hame?
Намерих ги в този сайт - http://papa-bebe.com/piuretaamam.html
Май не съм виждала. Все пак проверих в магазин "Джиджо" или в Топчо (или Тропчо, едно от двете беше Simple Smile)

# 153
  • Някъде на път....
little_sweet_didka™, в Т-маркет има на АМ-АМ пюрета!  Peace
AnMary, магазина е ТопчоWink

# 154
  • Нови искър
Съседки, помогнете- къде да намеря пюретата АМ-АМ в Надежда?  newsm78 зарибиха ме за тях, а и трябва да събирам бурканчета за кухнята, та те май останаха единствените подходящи. Аз иначе домашни пюренца си му правя на пара на моя хубостник, ама плодовите череши и шипки на АМ-АМ много ми ги похвалиха.
Европа, Т-Маркет, Билла, това са които се сещам

# 155
пюрета АМ-АМ има в Топчо на колелото на тм 7 и в Европата в 1ва част съм виждала.

# 156
  • София
 Hug Heart Eyes Страхотни сте! Много ви благодаря!  Heart Eyes Hug

# 157
Ам ам са ужасни пюрета, имат захар, сол и какво ли още не, нашите бебета са много малки за тях(лично мнение) Peace
http://www.papa-bebe.com/piuretaamam1.html
Има и в ХИТ, поне преди имаше. Май и в Джиджо съм виждала.

# 158
  • Нови искър
Имаме още една девойка в лигата мили дами казва се Петя 3500кг. 50 см роди се точно преди 15 мин на Илияна от Толстой. Да и е честито второ детенце  newsm30  ylinfant  261uu smile3535 newsm81 easter family4

# 159
  • София
Да е жива и здрава малката Петя. А мама Илияна да не си е заплюла датата 23ти? Simple Smile Гледам, че и каката е на 23ти Simple Smile

# 160
  • Нови искър
Да е жива и здрава малката Петя. А мама Илияна да не си е заплюла датата 23ти? Simple Smile Гледам, че и каката е на 23ти Simple Smile
хехехехех не.

# 161
  • Някъде на път....
Момичета, къде е тая ЕвропаRolling Eyes
Да е жива и здрава Петя на Илиана!   bouquet

# 162
  • Нови искър
Момичета, къде е тая ЕвропаRolling Eyes
Да е жива и здрава Петя на Илиана!   bouquet
Зад 105 бл.

# 163
  • София
Добре дошла на малката Петя на белия свят!!!

Дуци душа, знам че са гадни и имат захар, аз почнах с Хип и около месец давах само тях. Но тези АМ–АМ ги взимам заради черешата и шипката(по препоръка на Асенцето:)). Аз така или иначе си купих уред за готвене на пара и започнах сама да приготвям пюретата вкъщи, тези ще са само добавка. Един намачкан банан с малко от шипките или черешите, но още една ВАЖНА причина е и заради бурканчетата! Нали трябва да събирам за детската кухня-само те стават, пък дали ще ги яде Тео...или по-скоро аз!  Laughing ...важното е да трупкам бурканчета за детската кухня....и в този ред на мисли КОЛКО БУРКАНЧЕТА И КАПАЧКИ ИСКАТ В ДЕТСКАТА КУХНЯ В ЯСЛАТА ВЪВ ВТОРА ЧАСТ?  newsm78

# 164
  • Нови искър
Добре дошла на малката Петя на белия свят!!!

Дуци душа, знам че са гадни и имат захар, аз почнах с Хип и около месец давах само тях. Но тези АМ–АМ ги взимам заради черешата и шипката(по препоръка на Асенцето:)). Аз така или иначе си купих уред за готвене на пара и започнах сама да приготвям пюретата вкъщи, тези ще са само добавка. Един намачкан банан с малко от шипките или черешите, но още една ВАЖНА причина е и заради бурканчетата! Нали трябва да събирам за детската кухня-само те стават, пък дали ще ги яде Тео...или по-скоро аз!  Laughing ...важното е да трупкам бурканчета за детската кухня....и в този ред на мисли КОЛКО БУРКАНЧЕТА И КАПАЧКИ ИСКАТ В ДЕТСКАТА КУХНЯ В ЯСЛАТА ВЪВ ВТОРА ЧАСТ?  newsm78
Да не те излъжа но май бяха по 60

Общи условия

Активация на акаунт