Януарчета' 07 празнуват общ РД

• 3 840
  • 67
  •   1
Отговори
# 15
  • София; Дружбето
Ами от линка, дето го постнах, има много клубове по центрото, обаче трябва да се звъни и пита за колко годинши деца е и цените. Хубаво е , разбира се, да е удобен за децата, не толкова за нас, така че ако повечето са за Острова, аз няма какво да претендирам, просто ще пропусна Rolling Eyes Причините ги знаете

# 16
Айде в чест на Цвета попрегледах и се спрях на туй http://www.elmopartyclub.com/TSENI.html

# 17
Аз имам едно предложение - тъй като този уикенд ще се видим с някои по 2-3 пъти, предлагам датата да е през февруари.
За място нямам претенции, където кажете, но гласувах за ЦУМ, за да дойдат възможно повече майки Hug

# 18
Аз, принципно, не знам дали ще дойдем, но все пак да се включва като присъствие тук. Simple Smile

# 19
  • София
Аз, принципно, не знам дали ще дойдем, но все пак да се включва като присъствие тук. Simple Smile

Щооо?...  newsm78

# 20
Пеперудке, я се хващайте с Ванеса, че даже и с баткото (да ги запознаем големите деца де Mr. Green) и идвайте. Всички искаме да ви видим Hug

# 21
Щооо?...  newsm78

Ванеса, още бори хрема и кашлица, та не знам как ще сме здравословно. Rolling Eyes
Но иначе Сту, и ние(аз) искаме да ви видим, и да се запознаем с тези с който не сме, и ако сме здрави ще се присъединим. Grinning 

# 22
Аз съм и за трите! Където решите! И моля пак Ив да поръча вкусната торта  Mr. Green  Laughing

# 23
  • София
Аз ще дойда където реши мнозинството, стига да сме здрави Peace

# 24
   Ивонска,знаеш ли точен адрес на "Любопитко",искам да го видя в бг-мапс.

# 25
Предвид това което казахте, гласувах за Острова. Миналата година беше добре. Стига да сме здрави сме там  Hug

# 26
  • София
   Ивонска,знаеш ли точен адрес на "Любопитко",искам да го видя в бг-мапс.

Цар Борис III, бл. 24

Ама... няма смисъл - мнозинството иска Островът.  Wink

# 27
На мен ми е все тая къде ще е. С кола съм. Да кажат майките, които се движат с маршрутки и градски транспорт.

# 28
  • София
Моля гласувайте час и да се преброим:

1. Ивонска

# 29
Моля гласувайте час и да се преброим:

1. Ивонска
2. Ина

Общи условия

Активация на акаунт