L-карнитин

• 187 546
  • 488
  •   1
Отговори
# 195
Здравей, Поци, прочетох темата и съм решила да поръчам течен л-  карнитин, за да си помогна в тренировките. Сряла съм се на този , който е продукт на Explode, но не мога да навигирам сайта на bg sila. Молбата ми е да ми дадеш някакъв линк, откъдето мога да поръчам. Приемам съвети за марка и начин на приемане. Сега отивам да тренирам Simple Smile
http://silabg.com/bg/1037-EXPLODE-LCARNITINE-500ml.html

# 196
Благодаря най- сърдечно на Поци Simple Smile вече поръчах, дано този вариант е добър или поне приемлив. С удоволствие ще приема съвети, но знам истината е в тренировките Peace Хубава вечер на всички Simple Smile

# 197
Здравейте.Реших да взимам л-карнитин, но се чудя течен или на капсули.И кога и как да го взимам??А по колко милиграма??Четах, че се взима малко преди тренировка и преди лягане също, но преди лягане по-малка доза...

# 198
Здравейте.Реших да взимам л-карнитин, но се чудя течен или на капсули.И кога и как да го взимам??А по колко милиграма??Четах, че се взима малко преди тренировка и преди лягане също, но преди лягане по-малка доза...
какво ще вземаш..дай марка Peace

# 199
Ми днес видях в билата на нутрим, но много хора казват , че нутрим са боклуци, но пък един приятел ми акза , че бил доволне от л-карнитина им.

# 200
Ми днес видях в билата на нутрим, но много хора казват , че нутрим са боклуци, но пък един приятел ми акза , че бил доволне от л-карнитина им.
Ехо няма ли кой да ме посъветва  Tired

# 201
Здравейте, влизам в тази тема, защото искам да попитам Поци знае ли от къде в Бг може да се купи немски л-карнитин на капсули?
Препоръчаха й го на племенницата ми, която е балерина, но само немския бил добър. Аз нищо не разбирам, но искам да помогна.

# 202
..карнитина им става Peace

# 203
Здравейте, влизам в тази тема, защото искам да попитам Поци знае ли от къде в Бг може да се купи немски л-карнитин на капсули?
Препоръчаха й го на племенницата ми, която е балерина, но само немския бил добър. Аз нищо не разбирам, но искам да помогна.
не е вярно ,че само немския е хубав Peace

# 204
Добре, препоръчай тогава, какъв, американски ли? И от кой сайт и въобще дай ми малко подробности, моля те...
Дали за един месец ще има ефект? При супер усилено физическо натоварване.

А немски въобще няма в Бг, така ли?

# 205
Добре, препоръчай тогава, какъв, американски ли? И от кой сайт и въобще дай ми малко подробности, моля те...
Дали за един месец ще има ефект? При супер усилено физическо натоварване.

А немски въобще няма в Бг, така ли?
Има..ето Peace..поръчай от сайта Peace
http://silabg.com/bg/1831-BEST-BODY-LCARNITIN-200-caps-.html
http://silabg.com/bg/6851-POWER-MAN-PowerMan-LCarnitine-Liquid-P … us-Vitamin-C.html

# 206
Благодаря ти!

# 207
Да питам и тук: мога ли да пия Л Карнитин (под формата на напитка, която продават във фитнеса, точно марките не помня), ако КЪРМЯ? Става въпрос да го пия вечер след последното кърмене преди да отида на тренировка, тоесто до сутринта не кърмя! Моля, ако има запознати да пишат.

# 208
Да питам и тук: мога ли да пия Л Карнитин (под формата на напитка, която продават във фитнеса, точно марките не помня), ако КЪРМЯ? Става въпрос да го пия вечер след последното кърмене преди да отида на тренировка, тоесто до сутринта не кърмя! Моля, ако има запознати да пишат.
Не Peace

# 209
..карнитина им става Peace
Мерси за отговора(карнитина ще го купя скоро, чакам майка ми да вземе заплата и да ми даде пари  Laughing )Но последнен въпрос-прочетах , че се пие преди тренировка по 2-3 таблетки, и преди лягане по 2.Но също се пиело и когато няма тренировка.Ако НЕ го пия в дните без тренировки ще има ли ефект?Аз тренирам 4 пъти седмично.И правя кардио.

Общи условия

Активация на акаунт