Отговори
# 285
  • Бургас
ФиЛиии, урааааа! Ши мА проШТаваш вече, нали?
Много се радвам за Д., че успя! Ей това, наистина е страхотна новина за цялото ви семейство  Hug!!!

Да се включим и ние към поразболяващите се. Снощи се събуди, не можеше да диша от течащи сополи. Сутринта - сополи няма, започна да кашля. Ще трябва да пробвам едната от 2-те рецепти Peace

Impatient, много си точна! Благодаря  bouquet

Честито на проходилите дечица Heart Eyes!!!

# 286
Привет и от нас с Радито!
Честито на всички пораснали Януарчетас извинения че е  на патерица! Embarassed
Фили ,честито за новата работа на вашия татко!
Радито и татко и се отглеждат успешно,тя ми беше леко сърдита първите дни и като се връщах от работа не искаше да дойде веднага в мен ,но вече и мина Wink
а аз установих че е доста приятно да се ходи на работа,лошото в моя случай е че съм на едни безумни смени от по 14 часа Shocked е след това 2 дни почивам но пак е неприятно,та затова реших че ще напускам и другия месец излизам отпуска ,а от март съм на нова работа!
искам да попитам дали знаете за да получавам половината от майчинството в НОИ ли трябва да се обаждам или при работодателя?а и имате ли преведено майчинство за декември,че аз още нямам newsm78

# 287
  • София
mimoze, моето майчинство за декември е преведено още първата работна седмица на януари. Честито за новата работа.  Simple Smile Наистина кофти това със смените.
Фил, ха добре си ни дошла на пейчицата! За теб винаги е запазено челно местенце в средата. честито и на вашия тати за работата!!!

А Ивана спи вече трети час!  #Crazy Това не е бивало никогаж. Днес излязохме за по-дълго сутринта и може да се е поуморила. Че то голямо тичане беше из локвите. Не мога да я удържам вече.

# 288
  • София
Мирка 76 от кой квартал сте?
Къде водиш Ивана на хомеопат?

# 289
  • София
Слънчи, живеем в Х.Димитър, а хомеопатката ни е в центъра на Позитано 11. Ако се интересуваш мога да ти пратя координати на ЛС

# 290
Честит първи рожден ден на Калин!
Клои това е за теб - майка героиня с три юнака.

Да знаете възхищавам ви се на тези които сте с три деца. Някога много исках и аз три, но вече съм стара да мисля за трето.
Честити ходещи крачета на Боби и Сиянка!
Фили, добре се заварнала, липсваше! Hug
Я кажете накратко за тази среша. че не ми се рови из цялата тема. Видях хотелите-предложения, но неразбрах кога ще е точно. Дали ще мога да се включа евентуално в последствие, защото още незнам кога ще си дойда. Плануваме април-май, но не сме купили билети.
Моето магаре днес не спира да реве, сигурно ще ме побърка. От нощес като е почнала само мучи едно такова. Дано поне зъб избие, че голямо мрънкане пада. Измъчи се детето и аз покрай него. Много ми е трудно да ставам през ноща, сега вече нали е и в друга стая, отнема ми поне 10 мин докато се надигна Embarassed

# 291
Честит 1-ви рожден ден на Калин Hug! Да е жив и здрав и много палав Hug
Духче, и моя Боби носи 23-24 номер обувки Simple Smile. Оня ден му взехме едни найкове 24 номер и почти му стават, ама и баща му носи 45 номер!
Най-новото, което знае е как прави кончето Laughing, а като види ютията, печката и казва "къххх", баба му го научи на това! Аз на нещо горещо му казвам "жък", тя пък така и аз вече минах на къххх Crazy
А от няколко нощи насам се буди изведнъж с адски рев и не мога да го успокоя по 1 час, какво ли не правя, реве та се къса, явно сънува, никъде не се пипа!
Фили, добре завърнала се и честито за работата на мъжа ти  bouquet
За срещата, няма да може да се вредим, че нашия тати много работи и няма празник, няма събота и неделя при него, постоянно е на работа, има и почивки, но нищо не може да се планува Whistling
Честити ходещи краченца на Боби и Сиянка Hug

# 292
Клои, честит празник, да ти е жив и здрав юнака Калин!!!
И до ден днешен си спомням каква мини мама си, а пък какъв голям го роди!!! Браво!

Маца, няма ли начин да дойдете на срещата само с Боби? Пък таткото като може ще се присъедини.

Фили, добре завърнала се, радвам се, че идваш с добри вести.

Мимозе, радвам се и за твоята нова работа.

Аз няма с какво да се похваля, освен, че опитах тортата на Невенска и беше върха.  Върти ме ежедневието. Навън е страшен студ и не е за излизане. Гого още не ходи, дори не се пуска като е прав поне да стои. Цар е на муцуните.
Еми това от мен.

# 293
Духче, и моя Боби носи 23-24 номер обувки Simple Smile.
Явно името Боби е равнозначно на големи крачета. Heart Eyes Да са ви живи и здрави юнаците! Hug
А пък с това "жък".........много се смях Joy.......не бях го чувала. И аз знам, че се казва "къх" на горещото. hahaha
И моя мъж е от работните........няма да се включим на форумската среща, но ще чакаме снимки. Mr. Green photo

Фили, честита нова работа на мъжа ти! Да те засипе с пачки! Money

И моята Рая е нещо неспокойна нощем. Преди поне с пиене на вода се успокояваше, а сега.......бута шишето и реве  ли, реве........ ooooh!  Sob.....нищо не я успокоява. Не знам на какво се дължи.......нови зъби ли........или защото е болничка в момента...... newsm78. Дано да свършва по-бързо този "крив период". Praynig

# 294
Жужу,честити ходещи крачета на Сиянка.

Фил,добре завърнала се.И честита нова работа на мъжа ти. Hug

Мимозе,честита ти нова работа и на теб.

Маца,Духче,какви големи крачета имат вашите юнаци.Моя носи 21 номер.

Днес ходихме на УНГ.Докторката каза,че на Илия нищо му няма.Но предположи,че е от зъбите,защото много са му се подули и горните и долните венци.

# 295
Здравейте, момичета!

Не мога да наваксам с четенето откакто ходя на работа.
Честито на всички празнуващи и вече празнували.  bouquet

Джулка, много се радвам, че сте добре с Рики. Дано никога не се повтаря.

Ние за съжаление няма да можем да дойдем на общонационалната среща, а много ми се искаше. Sad

Мимозе, аз от днес съм на нова работа. От личен състав ми казаха, че трябва да подам декларация за ползване на 50% майчинство до навършване на 2 години на детето.

Утре сме на консултация и ще видим мерките на 1 годинка. За ваксините - реших да не слагам ПМР. Другите съм ги слагала под хомеопатична защита.

Ми..... май е това от нас за сега.

P.S. И Тед се е научил да прави конче Simple Smile

# 296
  • до една звездичка
Ние днес бяхме на консултация. Мерките ни за една година са: 10,600 кг./80 см. Ако някой ни впише, ще съм му благодарна! Grinning
Сега ни предстоят изследванията за годинка, ваксина след месец и така... Вече ще разреждаме консултациите през три месеца - порастна ми момичето!
Днес дадох на Стела да опита рибно пюре на Семпер - малеее, няма такава отврат Sick Аз едва устисках на миризмата само като отворих бурканчето, а как си представят тези хора, че малки деца могат да го ядат... newsm78 Отлагам рибата засега. Колкото и да е полезна Crossing Arms Явно моето момиче ще прилича на мен - аз ненавиждам риба.
Да се похваля ли, да се оплача ли - не знам, ама на горния венец имаме 4 зъбака строени, които май се канят да излязат едновременно. В тази връзка, да ви питам - кое е по-ефективно: Панадола, или Нурофена?
Блазе на всички с нова работа! И на мен най-вероятно ще ми се наложи да си търся нова тук, отсега си представям колко трудно ще намеря... Thinking
За обувките и номерата - според мен въобще не е показателно, тъй като различните производители имат драстично различни номерации. Поне при нас е така - миналото лято, например, на Стела и ставаха еднкаво добре и 14-ти и 17-ти номер. Peace
За неспокойният сън нощем - пишете ни и нас! Tired Не помня откога вече. 100 пъти ставам - вода, биба, биба, вода..и, накрая - при мен!

Честит рожден ден на Калин! Hug

Фили, добре завърнала се! Липсваше ни!

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 18:57 от ٠•● Dega ●•٠

# 297
  • София
Ха-ха Dega  разсмя ме с тези рибни пюрета. Моето момче много ги уважава, ама и ние с татко му на сватбата гощавахме с пъстърва, да се знае, че сме любители  Laughing
В интерес на истината пюретата и на мен са ми много безвкусни, но ми ммиришат приятно

Мимозке, сега почиваш ли си докато почнеш новата работа? Хайде, дано си доволна!
И мъжа на Фил да се чуства щастлив на новото място!

Да са ни честити новите пешеходци, нищо че това са им първите стъпки

Аз имам проблеми с каката, която ми върти фасони. Прави ми гладна стачка. Отказва да си прибира играчките  Crossing Arms Само хартата за парвата на детето дето не ми е извадила. Кога се изхитрят толкова беееее - още не може да говори правилно а много знае  Crazy

# 298
  • София
Много благодаря на всички за поздравленията за ходещи крачета, ама тя прави все още само по 2-3 крачки и не знам дали да я броя за проходила. Laughing

Честит първи рожден ден на Калин! Клое да ти е жив и здрав!  bouquet  bouquet

Честита нова работа на мимозка, аанет и мъжа на Фил! Дано  много да Ви върви и да имате много пари!

Мимозка ,аанет вече ти е писала. Подава се молба до работодателя за плащане на 50 % от майчинството и той по-нататък дава каквото трябва в НОИ. Аз не знаех и чак сега подадох, и след седмица си получих парите за октомври и ноември.

Дега-и ние сме така  с заспиването и буденето нощем. Вече не знам какво да правя- през час се будим, сега и кашля- въобще ужас. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Много благодаря на всички които ми писаха рецепти за кашлица Hug Hug Почнах дюлевата отвара и чакам резултати Praynig Praynig Praynig

# 299
Клое, да ти е много здрав, щастлив и послушен малкият Калин Hug
Жужу, бързо да ви минава кашлицата , честити ти и първи стъпки на Сиянка Hug
Току -що гледах новините по бтв, и чух за разтрела на някакъв криминално проявен в Люлин, та се замислих изобщо , че не е добра идея детето ми да живее в България, а толкова ми се искаше. Sad

Общи условия

Активация на акаунт