Отговори
# 255
 smile3525ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ МАМИ БАДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И МНОГО ЛЪЧЕЗАРНИ.ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ НЕКА САМО РАДВАТЕ ВАШИТЕ РОДИТЕЛИ.

# 256
Здравейте Мамчета,
днес е БАБИН ДЕН И ПРАЗНИК НА АКУШЕРКИТЕ И ГЕНЕКОЛОЗИТЕ.
Подсещам Ви да поздравите хората който са се грижили за Вас и са Ви помогнали да имате най-сладките същества на света!!!

В деня когато ме изписваха  миналата годена, срещнах в коридора лекаря при който бях родила. Аз въодошевена, че си тръгвам, а той доста сериозен и с едни умислени тъжни очи. Пожела ми Всичко да е наред, попита каза, че е информиран че сме добре и двамата и можем да си тръгваме спокойни. Вечерта разбрах, от други хора, че е имало проблем и той заедно с екипа който е ръководел са отстранени. Не можете да си представите как се почувствах, разплаках се и не знаех дали да звънна. Чудех се за причините, но едва ли можех аз точно да знам какво е станало. Оказа се, че на единия от лекарите в екипа преди раждането на една пациентка е починало бебенцето, бащата направил каквото може да накажат виновните. Не го пожелавам на никой, даже не смея да си помисля такова нещо, това е кошмар. Но си мисля, че трябва да се сещаме за хората, който са ни обгрижвали и са били до нас.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИЯН ИВАН И ДИМИТЪР!

juju1 ИраМира За ваксината и противоалергичните препарати, искам да поясня, че при Сашко не е имало алергични реакции до момента и педишните ваксини минаха доста добре. Аз също не съм привърженик на излишното тъпчене с медикаменти.

Джули имам такива колекторчета, но човечето не иска да пишка в тях.  Sad

Усмивка ! бързо оправяне, ей простуи се ти в тая София, подценила си времето.  Wink

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 12:02 от Ane

# 257
ЧЕСТИТ БАБИН ДЕН И ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ АКУШЕРКИ, КОИТО ПОМАГАТ ЗА ПОЯВАТА НА НАШИТЕ СЛЪНЧИЦА Hug
ЧЕСТИТА ПЪРВА ГОДИНКА И НА ДИМИТЪР, ИВАН И КРИС Hug ДА СА МНОГО ЗДРАВИ, УСМИХНАТИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЦА!
Еви, а дано лекарката е объркала диагнозата Praynig Аз си мислех тези дни, че на Даная не са правени никога изследвания за хемоглобин, урина, тези рутинни изследвания, които тук изобщо не се правят newsm78.Дано всичко и е в норма. Praynig
Днес сутринта както спеше Даная, започна да издава един звук , все едно диша навътре, после започна да кашля и накрая се разплака.Изглеждаше така , все едно не и стигаше въздух и това се случва не за първи път, имам чувството , че сънува нещо лошо , развълнува се и задържа въздухът си newsm78

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:30 от mari_rus

# 258
  • Троян
Здравейте момичета!Благодаря за страхотните пожелания към Маги и мен.Рожденният ден мина добре,беше голяма лудница и вчера бях супер изтощена.Отчета от консултацията-10кг. и 75см. изследванията ни били идеални,само това ми казаха.

Честит Рожден ден на малките съкровища
Много здраве и късмет на тях и семействата им!
  bouquet Hug  bouquet

# 259
  • София
Здравейте момичета!
Колко теми съм изпуснала не искам и да смятам дори.
Честито на всички за всичко! Сигурно поне от 10 дни не съм се вясвала, а може и повече.
Най-искрени пожелания за всички малки пораснали мушмороци.

Компа ми нещо сдава багажа. Получих някакъв вирус по скайп, и сега е едно свирене непрестанно на антивирусната и не мога да се оправя. И нов скайп си инсталирах и неще.
Your_mama_naked се казва. Ако на някой му се появи прехвърляне на този файл никакво приемане. А аз ще се чудя как да се оправя.

Маги беше малко със сополи, ама се оправи.

Дано успея поне за следващата тема да съм в час. ЛИПСВАТЕ МИ!!!

# 260
  • На едно ветровито място...
Привет ! Heart Eyes
  party002Честито на рожденниците Кристиян Иван и Димитър!!! nbirthday
И аз благодаря за милите пожелания към порасналия Ники вчера!! Hug
Снощи мина горе-долу добре, като се има предвид че баткото беше /и е цял ден днес / с 40 градуса температура...и честно казано никакъв празник не мога да усетя ,ама..Много съм притеснена.
Днес пък таткото е рожденик, hahaha bowuu, ние сме всички в този месец hahaha
Свек снощи добре се държа,даже снимки много не искаше да си прави с Никито,по принцип това и е задача номер 1 като дойде в нас, чудя се дали защото Никито е с рана до окото/ по нейна вина,щото много добре го гледа ooooh!/, и е много "красив" Mr. Green Инсталира се жената до компа ,че да си пускала войските,и да не й прелеели градовете от ресурси някакви.. #Crazy newsm78Луда работа ви казвам.Някой ме питаше- 53набор е..младее жената..Оф стига толкова ,че роман мога да напиша с нея за главна героиня. Stop
Еви, откъде я хванахте тази варицела?!!Някой батко или кака от дет.градина трябва да ви я донесъл..За бебето на 1 месец- ако сте били навън ,на открито,много малка е вероятността да се е заразило- ако обаче сте били в една стая,вътре.. Thinkingнезнам, дано да му е проработила имунната защита до 6 месеца от майката.. Rolling Eyes
Усмивка,бързо да оздравяваш ,не се давай лесно на бацила!!
Духче ,честито проходило човече!! Hug
Говорите за Гентамицина- бях го забравила това за евентуално увреждане на слуха!!!А ноември Горан беше с вирусна пневмония и му биха 5 инжекции гентамицин- направо се ужасих сега като ми припомнихте!И аз тогава къде ми е бил акъла,че не се сетих!!Ама той по същия начин както сега беше- с 40гр. три дни не можем да я свалим , заведохме го,не чуха нищо на слушалки,накрая рентген,и излезе пневмония!!!Страх ме е сега да не е нещо подобно!!Ама го водих днес ,изписа му противогрипно някакво ,дано утре да се оправя,че в събота уж е детското парти за рожд.дни и на двамата..Cry
Охх оставям ви,отивам да го видя как е,че и малкото мишле и то иска внимание. HugЦелувки на всички малки рожденници и техните мами!!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 16:42 от ~Тониси~

# 261
Миташки на консултацията:

10 100 гр, 75 см

Здрав и як,
най-безстрашен,
най-юнак!

# 262
  • В сънния Люлин, прибулен...
Горното бях аз с моя мушморок

А относно вируса от Скайп, и аз го лепнах, но май сме се оправили с AVG

Иначе сме с 6 зъба (4 горе, долу два),
ненаситен глад за внимание и занимание
Крачим смело, но ни е страх да пуснем мама/тати/баба, държим се за кураж... само
Имаме 6-7 "осмислени" думи и хапем ожесточено  #Cussing out

# 263
Важно съобщение:
Всеки който иска да дойде на националната среща, пише лично съобщение на "януарки2008" до петък 23януари, отново с броя хора и предпочитания за стая. /да не се ровим в страниците назад/. В събота някой влиза с януарки, и изписва в един пост всичката информация досега  - отговори от хотели, подробности по цените, хората с предпочитанията им, и пуска наново анкета за местата, защото все пак някой е гласувал за изтритите предложения и трябва да гласува наново. Слагаме една седмица на анкетата, пускаме й реклама в отчетната  Mr. Green.
Сетих се една малка подробност, акаунта януарки май има право на 10 или 25 ЛС, тъй че ако на някоя като прати, му изпише че е запълнен лимита, да влезе и да изтрие ЛС, като запише данните от него.

Алекс дано се сърдиш,че го копирах тук.Смятам,че така ще го видят повече хора.

# 264
Честит бабин ден  Hug

Джулка  - огромни прегръдки и от нас  Hug
Микки - колажа е страхотен
Ели - къде я намерихте тая варицела  Confused Дано мине леко  Hug Добре поне, че е без Т и си беснее на воля  Mr. Green
Дамче - дано Алекс бързо се оправи и подмине Косето  Praynig

При нас нищо ново, засега държим фронта и сме здрави. Щъка като гламав, не яде много, не спи много  Crazy

# 265
  • до една звездичка
Мацки, да почерпя днес и аз, по повод Бабин ден! Моята майка има повод и празник, даже три...

Честит празник и на съпруга на Gab_i!

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 20:23 от ٠•● Dega ●•٠

# 266
Честит бабин ден на всички празнуващи. С толкова хубаво чувство си спомням целия екип и раждането изобщо.
Ох оправяйте се по-скоро, като слушам за тези високи температури и настръхвам.
Ние днес купихме първите обувки на малкия човек по случай прохождането. Оказа се,че носи 23 номер Shocked Има намаление 30% на КК ако не сте видели. Аз разбира се веднага ги ремонтирах и им махнах свода.
Малко да ви разсмея. Боби много обича да си лепи магнити по хладилника и днес го гледам взел един пакет бисквити и пробва да ги лепи по врата и ги зачуква с юмруче отгоре.
Сутринта пък го оставих да се храни сам за да наготвя. Е наготвих, но после прах дрехи и мих основно столчето. Още не му е много ясно, че като се обърне надолу лъжицата тече, а овеските не бяха достатъчно лепкави.

# 267
  • София
Габи честит имен ден на Вальо!
Честити бабин ден на всички!

# 268
Пак ви изтървах....надявам се всички сте добре и бебоците лудуват и растат Simple Smile като прочета малко ще се включа пак.

# 269
Само да кажа за гентамицина: евентуално проблеми със слуха би могло да се появят след слагане на по вече от 5 инжекции гентамицин. Но проблемите от развиваща се болест с висока Т биха могли да бъдат в пъти по големи от вероятността за гентамицина. Всичко е въпрос на претеглен риск.

Мразя крайните мнения и нетолериране даже незачитане на образованото мнение. За това и спрях да чета в темата за ваксините.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт