Пъзели 4

• 24 677
  • 577
  •   1
Отговори
# 285
Изчакай с превода,не се знае колко пари ще са нужни!
Виж това
Утрото е по-мъдро то вечерта.
Понеже ще има нов превод до Франция, ще има и нова такса за него. А аз не видях да го добавяте в сумата.
А ако има и отказали се,сумата скача!

# 286
Добро утро, и от мен ще доплатя колкото трябва!

Бухтичка, Стрина Ягодина и Blue_dream естествено няма да доплащат, защото те реално вече са пратили тези пари (за пъзелите, но тях като ги няма все едно ги дават за доставка). Според мен и на Lullaby пъзела са приспаднали, защото казват, че ще ти върнат 14.60, а пъзелите на Бухтичка, Стрина Ягодина и Blue_dream са на стойност 12.70 (оттук си правя сметката че пъзела на Lullaby струва 1.90)

Само не разбрах аз какво общо имам в това Simple Smile в смисъл някой от моите пъзели липсва? Не забелязах такова нещо...

# 287
  • Пловдив

Бухтичка, Стрина Ягодина и Blue_dream естествено няма да доплащат, защото те реално вече са пратили тези пари (за пъзелите, но тях като ги няма все едно ги дават за доставка). Според мен и на Lullaby пъзела са приспаднали, защото казват, че ще ти върнат 14.60, а пъзелите на Бухтичка, Стрина Ягодина и Blue_dream са на стойност 12.70 (оттук си правя сметката че пъзела на Lullaby струва 1.90)

Само не разбрах аз какво общо имам в това Simple Smile в смисъл някой от моите пъзели липсва? Не забелязах такова нещо...
Ставаше въпрос за ginbay  Peace

# 288
Да, и аз така си помислих, но да попитам все пак  Hug
И още нещо, аз съм съгласна да дам повече пари, защото моята поръчка е най-голяма, но си искам пъзелите Grinning такива няма тук и си взех главно такива, които се бяха свършили лятото. Ако сега пак ми се изплъзнат...

# 289
Оф, омотах се, доакто четях. Знаех си аз, че не трябва да се пъна за втората поръчка...Относно моя пъзел, нямам претенции към кутията, така че, Шехи, помоли ги да го изпратят, ще си доплащам, какво да правя, ама се РАЗОРИХ! Мрън.
А за доставката бях разбрала, че е 80 евро, колкото и да се поръча и си мислех, че е наистина изгодно, а то... #Cussing out
Днес ще ги преведа тези 8 лв.

# 290
  • Пловдив
Току що включвам компютъра и просто останах трясната. Няма проблем да доплатя за доставката. Жалкото е, че точно този пъзел е за колежката ми. Дали има възможност да се замени с някой, който е на същата цена и сходен брой парчета. Шехина, може ли да попиташ? Аз ще разгледам сега сайта.

Например този - http://www.rue-des-puzzles.com/catalogue/500_pieces_-_mere_et_fils_educa.php
Пише, че има останали 128 бройки, разликата в цената е минимална  - ще я поема. Стига французите да се съгласят. Чакам отговор. И инструкции колко точно трябва да превеждаме допълнително.

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 09:16 от ginbay

# 291
Момичета, както и по-рано писах, ще доплатя колкото е необходимо, но наистина пропускаме да включим в тия 7,66 лева и парите, които ще иска банката за превода. Дайде да видим и там колко ще искат и тогава да превеждаме.

# 292
  • София
Още преди първата поръчка се разбрахме,че ще е на хора.Даже с това доплащане пак си излиза евтина доставката. Както казаха и други момичета,тук е добре да се поръчат пъзели ,които не се срещат в БГ и не са всеизвестна марка. Всеки има глава на раменете си и може да си прецени сам за себе си. Аз даже се учудвах колко малко беше за първата доставака,като знам какви пари за доставки искат по-принцип.
Ако някой ще се отказва от втората доставка да го прави днес,за да няма хъката-мъката,после когато Шехи е превела парите и да се създава още по голяма хамалогия.

Аз ще преведа допълнителните за първата доставка,но ми се иска да помоля днес да се реши за 2-та,и ако трябва да доплащам нещо там да го направя наведнъж,че става смешно 2-пъти по малки суми да превеждам.

# 293
Момичета, както и по-рано писах, ще доплатя колкото е необходимо, но наистина пропускаме да включим в тия 7,66 лева и парите, които ще иска банката за превода. Дайде да видим и там колко ще искат и тогава да превеждаме.
Да,не знам колко пъти вече трябва да се каже,че тези 7,66 лв.може да се окажат недостатъчни,чакайте да видим всички ще се включат ли в тази нова ситуация около 1-та  поръчка.

После да не стане да превеждаме примерно по още1,50 лв., а да плащаме за банковия превод 5 или 2 лв.! Crazy
Ще станем за смях накрая

# 294
  • София

Ставаше въпрос за ginbay  Peace
Ох,  ooooh! извинявам се  Embarassed blue_dream грешка на задклавиатурното устройство. То снощи едно, че беше късно друго, че това ни дойде като дъжд от ясно небе, та ще ме прощаваш   bouquet

Утрото е по-мъдро то вечерта.
Понеже ще има нов превод до Франция, ще има и нова такса за него. А аз не видях да го добавяте в сумата.
И аз за това се сетих, а и за обръщането в евро май пак имаше комисионна.

# 295
Добро утро,

Да внеса уточнение - допълнителните пари за доставка ще преведа на французите заедно с парите за втората поръчка (разбира се ще упомена всяка от двете суми за какво е), така че няма да плащаме такса за два превода Hug

# 296
Извинявайте,че питам-ама се обърках-колко парички да преведа-осем лева ли?

# 297
...
Ако някой ще се отказва от втората доставка да го прави днес,за да няма хъката-мъката,после когато Шехи е превела парите и да се създава още по голяма хамалогия.

Аз ще преведа допълнителните за първата доставка,но ми се иска да помоля днес да се реши за 2-та,и ако трябва да доплащам нещо там да го направя наведнъж,че става смешно 2-пъти по малки суми да превеждам.

Искам и аз да знам какво става с втората поръчка- ще я бъде ли???т Там са 90 пъзела,значи с 51 са по-малко от 1-та поръчка,следователно по-малко евро за доплащане евентуално. Искам си втората поръчка,там са моите пъзели.

# 298
Извинявайте,че питам-ама се обърках-колко парички да преведа-осем лева ли?

По-точно - 7,66 лв Hug

Пратих едно голямо писмо на французите с две питания - дали ще искат доплащане към пощенските на втората поръчка и дали можем да пратим с един превод допълнителната доставка на първата и стойността на втората фактура? Когато ми отговорят, ще ви кажа каква е тяхната реакция Hug

# 299
  • Пловдив
Шехина, питай ги моля те и дали наистина може да се подмени пъзела, който го няма с този, който ти посочих. Разликата е 50 цента

Общи условия

Активация на акаунт