Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 309
  • 307
  •   1
Отговори
# 225
  • Bulgaria
Добър вечер.Аз чак сега сядам та викам да драсна и аз някой ред.
Първо Честит Рожден Ден на Елито!С пожелание за здраве, любов и щастливи моменти с бебчо.
Добре дошла на новата мама gvendolin_7 на една и съща дата са мойта Ивайла и Стефани.
Виждам че момичетата са ти дали доста съвети относно увеличаването на лактацията, така че няма да се повтарям само бъди упорита!
Мананче бързо да оздравявате и да ти олекне.До скоро и аз така бях и ти влизам в положението.Дават края на месеца бум на вирусите и ще тръгне грип,трябва много да пазим бебоците.
Аз днес станах в 12 Embarassed и докато се организирам да излезем, после направихме си една разходчица за час и половина( кърмим се още и трябваше да се прибираме) та после готвих,карах колело та чак сега остана време за форума.Ама и вие не сте писали много Simple Smile
Много полезен се оказа сайта с масажите и гимнастиката.Понеже честно да ви кажа до сега не съм правила гимнастика на Ивайла,а масаж си правихме но не така професионален нещо не се справям.Та скоро и книга си купих с картинки.Тази вечер легнахме на леглото пуснах до мен лап топа и почнахме.Е това се казва масаж и гимнастика,много добре и се отрази.Та пак да благодаря на е-катето Hug
Утре пак го дават хубаво времето та пак ще хайманосваме.
Пуки може да почваш с коремните, само че започни с по малко и не се натоварвай много.Примерно с 10, след няколко дни 20 и т.н.
Айде отивам да лягам.че така си смених часовника вечер не мога да заспивам,а спя до обяд.А иначе Ивайла си заспива в 22 и се събужда в 6 не знам на какво се дължи това. Rolling Eyes
Лека нощ Hug

# 226
Здр мами , нямам много време да пиша. Като гледам миткате улиците? Аз не съм излезнала още , все ми се струва студено. Мамите от Бургас, къде ходите ако не е тайна?
Нашият юнак е голяма терца, пее, вика, говори, не се спира, а смеха му е заразителен. Вече спях да кърма , но не е спряла напълно кърмата. Успяхме да бием първия пентаксим, отказахме се от ротарикса.  Доктора видя подобремения в крачетата и сега намали срока за носене на обувките. и умирам от кеф, сега може да си рита по цял ден.
Не съм наясно с тези сокчета, докито вика , няма даваш  , други викат дай му... аз като пате... не знам какво да правя.  newsm78

# 227
Пукс, захранват с оризова каша от 6тия месец натам на теория. После зеленчукови или плодови пюрета. Към 8ми месец се въвеждат месните, пюрета както и глутеносъдържащи каши... Пак на теория пълномаслено прясно краве мляко може да се дава от една годинка нагоре до 600мл на ден доколкото ми е известно. След 2 годинки препоръчват 2% масленост на млякото. Кисело може и преди годинката...

За ваксините ще пиша по- натам на свежа глава, че небезизвестния ни батко ми разказва играта с дълги часове реване всяка нощ- от мъка че не е едно дете вече...  ooooh! Затова и не пиша много.

# 228
alliss3 ,благодаря bouquetза съвета но по колко трябва да додавам,като малчо е лаком и 100гр.да му донаправя ще ги изяде  babyuu

# 229
   Добро утро момичета!Днес е слънчево пак в Пловдив и започвам да стягам багажа за разходка, че от утре май пак ще вали ooooh! Много добре ни е навън и на двамата, та да се възползваме и днес няма да губя време.

Довечера ще ви изчета и пиша повече Hug Хубав ден на всички  bouquet

# 230
Добро утро и от нас. И ние стягаме багажа за поход))) Вчера цал ден бяхме навън. Сега ще се храним и излизаме пак. Айде да се оправя това време вече, че... увещавам мъжо да ми купи лаптоп, че в парка да си го взимам с мен, че нямате изчитане вече... а така ако нещо ми щукне да ви питам набързо))))

За преобръщането, да кажа че вече малкия гангстер като се събуди и първото му нещо е да почне да се върти. Вече сам не мога да го оставя.

# 231
  • Бургас
Добро утро Hug

И ние мислим да излезем днес-малко на покупки,малко на кафенца,
а може и на гости след обяд да идем.
Днес ми е много хойкащо настроението Blush

Сисилис мила аз излизам в парка до нас в Изгрев.

# 232
добро утро.напоследък доста хойкаме  нямам време.

за захранването аз още съм в главоблъсканица.и на мен ще ми е интересно да споделят мамите живеещи извън бг,та поне да разбера наистина ли захранването със сокчета е практика само тук.

да споделя нещо интересно-когато не излизаме по разходки малкия суче доста често през час-два,рядко през три в резултат на което изсмуква всичко от мен дори една вечер го нахраних с ам,че нямах вече кърма.а напоследък като излизаме на разхока той спи и така хапва по рядко и кърмата ми значително се увеличи newsm78 нали уж честото сукане увеличава лактацията Thinking

приятни разходки  bouquet

# 233
  • Велико Търново
Да ви кажа какво приключение имах вчера на разходката с Преслава. Излязох сама, че нямах компания, пък Преслава все ревеше и мрънкаше. Е, няма такъв зор ви казвам, тая ми ти количка още от началото взе да се занася на дясно  Shocked Аз завивам на ляво, тя си води в другата посока! Който има представа от Търново може да си представи как съм излязла от паркинга на Халите към главната... Припотих се 100 пъти, ама не ми се връщаше.

За пъпчето - нашето вече пътува за Щатско Simple Smile

# 234
А нашето пъпче щом падна и веднага го метнаха под Айфеловата кула)))

# 235
Здравейте !

И ние вчера бяхме на 3-часова разходка,много беше приятно времето.

Инче ,имате ли вече  зъбче? И при  нас започнаха силни внезапни писъци,бурно  търкане и ядене на ръчичките и много-о точене на лиги Laughing Може  скоро и ние да се похвалим

Софко,много неприятна ситуация,миличкия,сигурно му е трудно .И ние имахме такъв период ,но мина .Кураж и здрави нерви  ти желая!

Сикониум, не се обвинявай още колко пъти  ще се удря бебинка!При нас се случи не по моя вина и направо ми  премаля като писна малкия - таткото беше виновен- Twisted Evil

Манана, оздравяхте ли ,как сте ?

# 236
galaxa, все се каня да ти отговоря за гостите и уроките и все забравям ooooh!
Искам да ти кажа, че криво настроение наблюдавам у сина ми когато идва да го види една определена жена. Уж му се радва, а милият реве, та се къса и в момента, в който го гушна се отпуска и успокоява. За съжаление възпитанието и търпеливостта ми не ми позволяват да й забраня да влиза в къщата ни... Нямам логично обяснение, но е факт. Затова винаги имам под ръка светена вода и като си замине поръсвам вкъщи и му измивам очите отдолу нагоре. А има гости, с които синът ми е весел и "бъбрив". Всичко си зависи от човека и енергията, която носи. И да завърша - не, не ми е приятно да чувам по повода епитетите "глупости" и "бабини деветини". Всеки има право да вярва в каквото иска, стига по този начин да не вреди на околните!

Аз ли бавно пиша, вие ли сте скорострелни, не знам - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

На мен пък не ми се слуша за магии, проклятия, духове, врачки и баячки. Тук сме се събрали да коментираме реалните неща от живота. Който има влечение и нужда от измишльотини вероятно може да си намери форум където се събират фенове на този род глупости.

# 237
galaxa, все се каня да ти отговоря за гостите и уроките и все забравям ooooh!
Искам да ти кажа, че криво настроение наблюдавам у сина ми когато идва да го види една определена жена. Уж му се радва, а милият реве, та се къса и в момента, в който го гушна се отпуска и успокоява. За съжаление възпитанието и търпеливостта ми не ми позволяват да й забраня да влиза в къщата ни... Нямам логично обяснение, но е факт. Затова винаги имам под ръка светена вода и като си замине поръсвам вкъщи и му измивам очите отдолу нагоре. А има гости, с които синът ми е весел и "бъбрив". Всичко си зависи от човека и енергията, която носи. И да завърша - не, не ми е приятно да чувам по повода епитетите "глупости" и "бабини деветини". Всеки има право да вярва в каквото иска, стига по този начин да не вреди на околните!

Аз ли бавно пиша, вие ли сте скорострелни, не знам - Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 5 нови отговора.

На мен пък не ми се слуша за магии, проклятия, духове, врачки и баячки. Тук сме се събрали да коментираме реалните неща от живота. Който има влечение и нужда от измишльотини вероятно може да си намери форум където се събират фенове на този род глупости.
Аз също не вярвам на такива неща но мама Барба е права че всеки човек има различна енергия не става въпрос за уроки а за влияние върху детето .Има хора които без да искат могат нз как да се изразя да "урочасат".Когато беба много плаче и аз и мия очичките и се успокоява.
С риск да вляза в спор Мими всеки има право на мнение PeaceМисля че Барба е имала в предвид че не иска никой да я упреква или да пуска подобни на твоя коментари.Нека да не се караме и всеки да бъде толерантен към другия Hug

# 238
Манана, оздравяхте ли ,как сте ?
Тц  Sad Баткото е добре вече, малкия точи сополи, а от всички аз май съм най-зле  Confused Тая сутрин се включвам и с температура, плюс отвратителна болка в гърдите. Много упорит вирус излезе тоя.
За уроките - ми аз вярвам  Crossing Arms Вярвам, че всеки човек носи определена енергия в себе си и в зависимост от това дали е настроен положително, или не може да я предаде на бебето или на всеки друг човек. Така на Бъдни вечер свекърва ми като беше слагала късметите беше сложила и червен конец за късмет. Е а познайте на кой в парчето беше червеното конче  Wink
Сикониум на мен редовно ми се случваше да чукна главата на баткото във вратата  ooooh! Сега доста внимавам да не стане, но и да се случи самообвиняването не помага  Peace

# 239
Здравейте мами, много сте мили, благодар за полезните съвети. Радвам се да се запозная с всички Ви и ще се радвам да сме си полезни и взаимно да си помагаме. След малко ще ходим на вън, че е много притно. Ще се радвам по-често да се организират разходки в парка, но сега е много кишаво и не е удабно.

deniim и моят режим се обърна, но и на бебка. Как ще се оправим незнам.
 На всички пожелавам лек и успешен ден. Още не съм ви опознала, но и това ще      стане.  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт