Първо Честит Рожден Ден на Елито!С пожелание за здраве, любов и щастливи моменти с бебчо.
Добре дошла на новата мама gvendolin_7 на една и съща дата са мойта Ивайла и Стефани.
Виждам че момичетата са ти дали доста съвети относно увеличаването на лактацията, така че няма да се повтарям само бъди упорита!
Мананче бързо да оздравявате и да ти олекне.До скоро и аз така бях и ти влизам в положението.Дават края на месеца бум на вирусите и ще тръгне грип,трябва много да пазим бебоците.
Аз днес станах в 12

Много полезен се оказа сайта с масажите и гимнастиката.Понеже честно да ви кажа до сега не съм правила гимнастика на Ивайла,а масаж си правихме но не така професионален нещо не се справям.Та скоро и книга си купих с картинки.Тази вечер легнахме на леглото пуснах до мен лап топа и почнахме.Е това се казва масаж и гимнастика,много добре и се отрази.Та пак да благодаря на е-катето

Утре пак го дават хубаво времето та пак ще хайманосваме.
Пуки може да почваш с коремните, само че започни с по малко и не се натоварвай много.Примерно с 10, след няколко дни 20 и т.н.
Айде отивам да лягам.че така си смених часовника вечер не мога да заспивам,а спя до обяд.А иначе Ивайла си заспива в 22 и се събужда в 6 не знам на какво се дължи това.

Лека нощ