Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 299
  • 307
  •   1
Отговори
# 255
И ние преди малко се прибрахме от разходка. Така като откараме 5-6 часа навън, много по-пълноценени ми се струва деня. Simple Smile

Добре дошли на Руми и бебе Виктория Simple Smile

Сисилис, много тъпо. На мен ми става много гневно като ме лишат "зорлем" от някаква скъпа (за мене си) вещ.

Манана, че добре сте си наддали Simple Smile Радвам се, че сте здрави вече.

Изказването от позицията "висша инстанция" е симптом за много неща и най-малкото от тях е некултурност. Тъй че, Гери и Мама Барба - много сте прави  Wink

# 256
Ехе и ние най-после да си дойдем...сега геройте са уморени и спят, а мама си отдъхва малко пред компа. Но не мога да разбера вместо тук да си споделяме и да четем хубави неща, трябва да се заяждаме и да търсим под вола теле   Mr. Green....всеки може да изказва мнение   Peace

А и добре дошла на новата мама Руми... Hug  bouquet

# 257
  • София
Sisilis, и аз нямам думи, много е гадно това! Що за човек ще открадне детска количка!!! #2gunfire

Алис, седите си във форума с компютъра на Арианка  hahaha, той включен, ама Арианка зомбирана седи пред телевизора. За срам 1 година си седяхме с ефирните 6 програми и така ми беше писнало откакто родих, че думи нямам! Аз седя и кърмя, ръцете ми заетио, нито книга мога да подхвана, нито нищо. От време на време освобождавам по 1 пръст, колкото да скролвам надолу страниците и да зяпам във форумите. Та мъж ми някрая взе нещата в свои ръце и ми включи Булсатком.

Добре дошли на новите мамчета  Hug

Мими и Барбаронката - не се гневете, не се сърдете, има място за всички под слънцето  Grinning

И накрая да ви питам...има ли и други такива дрисльовци като наш Калоян? Лудвам с това дете, на всяко ядене почти сменям памперси. Няма да ви казвам колко време минава нощем докато измием и подсушим дупе и се приспим отново  Shocked. Нали уж се регулирали нещата след 3 месец. Да се притеснявам ли или да се радвам на бързия метаболизъм на дечко  newsm78? Иначе си наддава добре и е весел с румени дебели бузки  Wink

# 258
Октомврийчето на слънцето се радва, а мама сваля килограми със разходки дълги - ей големи скитни сме то за форум време не остана.  newsm44 newsm68Сисилис,ей направо ще умра от яд аз съм на третия етаж и бъхтя с 10кг количка и тъкмо си викам от утре ще я оставам долу на никой не му трябва бебешка количка то гледай... smile3511 Добере дошла на новата мама Руми smile3525

# 259
Aйде добър вечер от нас!  Simple Smile
Ние днес добре похайманосвахме - запознахме се с Дениславчо на мама Сисилия и мацката Александра, на мама Еличка, та и даже на пазар ходихме с бебчо!
Сега отиваме да се мием, че как "милишееем"  Laughing.
После снимчици...

Ааа, да, Добре дошла на мама Руми и бебе Виктория!   bouquet

# 260
  • Бургас
Цвете браво на Ефи-хапва детето Hug

Ние спим и май ще се къпем нощес newsm78
ако и днес направи като вчера да се събуди в 00ч пак ще се размине бнята.
Мислех си аз да изкъпя сутринта ма си викам - довечера,та ще видим.

Днес се събрахме отбор от 2 момченца и 3 момиченца в парка и голям лаф му ударихме.
Че даже едното момченце в нашият блок.
Имам мускулна треска от обикаляне.

# 261
  • София
Здравейте!

Днас наш Влади стана на 3 месеца. Консултацията показа, че вече е 6,600 кг. и 61 см. Главата и гърдичките са пораснали с по 1 см. НО досега не сме били ниакъв Пентаксим. днес го отложихме, защото хремата в носа не минава вече 2 месец. Ходихме и на УНГ, но той предписа Виброцил, който само донякъде отпушва, но проблема си остава. Ще го водя май пак, но при друг лекар. Отложихме ваксинатасъщо, защото от снощи каката ни е с Т. та да не цъфне и той след нея. Сега ми е много притеснено, защото тя е с 39,5 Т. Май ще почваме антибиотик, защото много ме е страх сега от този новия грип.

Това е при нас. Влади много си играе на активната гимнастика-голям кеф му е, а и аз се радвам, че се занимава сам.Вече посяга към играчките, побутва ги и нещо им говори.

Арианка, ние не акаме толкова често - ака веднъж на ден или през ден. Кофти е, че трябва нощем да го преобуваш.

# 262
Виждам, че сте готини вече си набелязах някои от вас които на мен лично много ми допадат. Simple Smile

# 263
Едно бързо отчетче и от нас,вчера бяхме на консултация,60см и 5750,наддал е само 550 гр ама доки каза че е доволна и изглежда добре детето да не се притеснявам.Гледам че и Цеци на Мананка е така ,явно наистина си  е нормално и различно за всяко дете.Забелиха ни целия пишок и сега чакаме вече мацките  Laughing.
И нашия памперс е почти винаги цветен,по 3-4 пъти си ходи детето не така обилно ама има. CrazyАйде утре повече от мен ,целувк и не се карайте ей!!

# 264
  Добра вечер мили дами!Ние днес навъртяхме 8км и сега съм като раздробена Joy Събрахме се супер компания и така в разходки минаха си 5 часа..много готино ми беше. Joy Боби незнае къде е ..направо е каталясъл милия.Снощи спа цяла нощ, надявам се да повтори и днес.

Мими, не мисля че си права!  NaughtyПодкрепям останалите, момичето не е казало нищо лошо!Всеки има право на мнение, а дали ни харесва или не си е наш проблем!Никой не те кара да четеш неща които не те вълнуват.Аз например чета всичко, защото ми е интересно.

Утре ще почивам ..и без това времето го дават дъждовно..Нооооооо в четвъртък съм в София на шопинг с мъжлето и сега се чудя какво ще си взимам.В събота съм рожденничка, но мама и татко подраниха с подаръците, а любимия ще ме изненадва.За втори път...все го е страх да ми избира, но сега се е решил.Да видим Joy

# 265
Гери, както винаги си безкрайно деликатна Hug Напълно те подкрепям Peace Не мисля че някой има право да гони който и да било от този форум  Shocked и да решава какво ще се пише и какво не. Събрали сме се тук да си обменяме опит и подобни изказвания особено с такъв тон не са никак приятни. Мимисофиа, това че ти си на мнение че това са глупости, не означава че другите мислят така. Нека сме по - толерантни, като не ти е интересно не чети, аз така правя Peace Съжалявам че трябваше да напиша това и оспамих и аз темата Crazy
"Не мисля че трябва някой да определя коя тема е за форума и коя не , още по малко някой си налага вярванията!!!Заради постоянни насаждания какво трябва да се говори и какво не и кой какво го интересува и т.н. много от момичетата само четат а не пишат"
Ето заради това спрях да пиша и аз.
Сисилис, направо съм потресена, егати тъпотията - да ти отраднат количката ooooh!
Рени  и ние сме с хрема и на нас Виброцил ни предписаха, дано се оправите Peace

# 266
Днес и ние каталясахме от обиколки в парка, жалко че утре го дават лошо времето, ама имаме дъждобран все пак hahaha

Никози, положението със зъбчето си е същото, седи си така наникъде, иначе венците са ни побеляли бая.

# 267
  • Варна
...И накрая да ви питам...има ли и други такива дрисльовци като наш Калоян? Лудвам с това дете, на всяко ядене почти сменям памперси. Няма да ви казвам колко време минава нощем докато измием и подсушим дупе и се приспим отново  Shocked. Нали уж се регулирали нещата след 3 месец. Да се притеснявам ли или да се радвам на бързия метаболизъм на дечко  newsm78? Иначе си наддава добре и е весел с румени дебели бузки  Wink

Арианка, и моя синковец е така - ака по 5-8 пъти на ден /не съм ги броила, ама там някъде/. Но поне през нощта ми го спестява  Mr. Green. Сутрин обаче се събужда с едно пъшкане и докато не освободи напрежението не мирясва  Laughing.  Не съм чувала, че това се регулира.. до метаболизъм си е. И баткото беше така, докато не го захраних /може би оттам идва това, че после се регулира броя на изхожданията  newsm78/.

Renni79, антибиотикът не сваля температура, с него се лекуват бактериални инфекции и то след взети изследвания и направена антибиограма. Не си тъпчи детето напразно с антибиотици  Confused. Ох.. писнало ми е от лекари, които за най-малкото нещо изписват АБ  #Cussing out.

И ние днес бяхме на консултация - е няма такъв манекен  Mr. Green 5 кг. и 60 см.

# 268
Ей, почти спрях да пиша във форума. Само чета, но просто не мога да се въздържа. Т.е. ще се въздържа, за да не ме баннат, но Мими София, да знаеш, че се въздържам от много яки думички, научени по футболните стадиони. То бива, бива отношение, ама като твоето няма. И мен не ме интересуват много от нещата, които теб те вълнуват, но думичка не съм казала, защото сме се събрали тук именно за това. Всеки да си сподели и обсъди нещата, които го интересуват. Теб като не те интересува - майната ти. Упс. Теглих я все пак. Дерзайте!

# 269
  • Варна
Абе хора, стана ми смешно  Laughing
Незнам колко страници четох за турски Хъгис, български Хъгис, то не бяха снимки,не бяха сравнения, после минахте на Памперс, после по колко пъти ядат малките АМ,какво АМ, по колко пъти акат, по колко пъти пръцкат, по колко пъти си дъвчат юмруците
Нито едно от тия неща не ме вълнува,ама грам даже-чета по диагонал и чакам да дойде мой ред, т.е. нещо, в което да се включа
Е няма такова досега,ама днес просто ме предизвикахте....

Абе тия хормони не ви ли се успокоиха, най-вече на некърмещите, там нещата трябва да са в ред вече а?
Май някой има нужда от внимание и не се забелязва с вечно спящо дете,дето няма с какво да се включи в проблемите на другите момичета и айде сега да нападаме
Просто.... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт