Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 319
  • 307
  •   1
Отговори
# 60
Мерси за всички,които отговориха за "асансьорни" неволи.И които ми писаха на лични също. Hug

Параходче,Виктор спи по 10 часа нощем.А през деня яде на по 3,по-често на 4 часа,след това има 1 час игра и песни и пак поспива.Сигурно и това има отношение към нощното спане.

Никозче,  аз още като се срещнахме на главната ти казах,че прилича на теб бебо.Сега да те зарадвам- още повече ти е заприличал.Не се коси за килата-не всяко дете влиза в нормите.А и нормите са относителни,по-нататък може да позаслабне, а нашите да напълнеят и да се изравнят.

# 61
  • на Земята
ЕНИГМА,не се притеснявай,това е често срещано.Аз си мисля ,че е от сънищата.Сънуват,сънуват и още как.Те сънуват постоянно.И Криси ми прави така,но като я залюлея и се успокоява.Или понякога и на колики се дължи,но най често на сънища.Казват ,че ако се смее на сън-колят татко му,а като плаче майка му Laughing Rolling Eyes
Никози много сте хубави! HugОще ли хапвате през 2 часа,или вече правите по-големи паузи?
Като казахте шезлонги и аз извадих нашия,че досега нещо не й харесваше,но сега седи в него и й е добре.Тъкмо вече съжалявах,че го купихме,но вече не.Иначе досега стоеше в столчето с играчки на дръжката.
Алекс,честита месечинка!  bouquet
Параход,по тая таблица може роботи  да програмират,не и всички бебета Laughing
Да се похваля,поръчах си фън степер ,че се застоях и залежах много и килца има доста за смъкване та да видим.Само срока на доставка ме учуди-15 дена от София #Crazy Е,ще чакам.Дано си заслужава.Поне на рекламата ми се вижда надежден.
Шики ,къде се загуби? Еленцето и тя отдавна не е писала.
Ние хапнахме и вече дремем.Дано не заспя до 12,че тогава е последната манджа за вечерта.После чак сутринта в 8.Ех,кога ще откажем и това в 12,че да се наспивам като хората? Нищо,важно е да сме живи и здрави!
Ай де да погледам господарите по нова.Чао за сега. Hug

# 62
  • София
Ние имаме няколко неща на Бебето от Хиполенд. На Захи бодитата ми се оказаха най-сполучливи. Мими, и нашия спален чувал е от там, много съм доволна.

Брей, някои мъже като гледам са почнали да ревнуват от форума.  Mr. Green На мен още нищо не са ми казали.

Ани, нашия режим напълно съвпада с дадената от теб табличка. Сама виждаш, че децата едно с друго няма еднакви, така че зарежи таблиците и се радвай на Марта!

Къде ги продават ти дрешки на Карамел, бе хора? Има ли ги в Хиполенд? Аз за пръв път ги чувам. А във Фокса казвате, че няма много неща?!

Гери, да не се бъркаш, днес е петък. Някои пощи работят до обяд, за вашата конкретно незнам.

Пуки, тая банка нещооооо. Егати излагацията!  #Cussing out

Нашето оче сега пък има стрептококи.  Confused Егати! И разбира се нови антибиотични капки. Ще почвам да я мия със сребърна вода, като прочетох колко силно антибактериална е...само да я намеря в аптеките. Иначе продължаваме с масажа.

Манана, Ларедут блокират парите по картата, а си ви взимат когато решат. Обикновено е малко след като се направи поръчката.

Шезлонга го слагам на единия диван в хола. Обаче като почне много да шава ще е опасно. Сега ме е страх да не духа от вратите отдолу и не я слагам на пода. Лятото няма проблем да е на пода. Иначе го ползвам само като сме в хола, да имам къде да я оставя (ние не се носим на ръце ако не реве).

Леле, като чета как се справят мамите с 2 дечица с малка разлика, все повече се самоубеждавам, че второто няма да е скоро.

Енигма, моите предположения са 1) колики, 2) кошмари или 3) зъбче. Залагам на първото, защото в момента ние се будим със спазъм и рев все едно я е ощипал някой. Очевидно се превива и й къркорят червата. Като й бутна бибата и продължава пак да спи.

Утре дано е хубаво времето, че да мръднем някъде. Поканили сме кумовете на гости, а в неделя ние сме канени у една моя приятелка с малко детенце. Така ми се е стегнала душичката от седене в къщи.  Confused

# 63
  • Bulgaria
Забравих да пиша, че и на мен все ми опяват че съм във форума.Или ме бъзика:какво правят момичетат във форума?
Но и често хвърля по едно око в нашия форум.
Енигма и на нас ни си е случвало да проплаче в съня си и аз направо подскачам,че нали е в другата стая.Предполагам че сънува нещо.
каран добавям Милмил по някога, но скоро не съм купувала,така че пак не мога да ти помогна.
И да кажа,че забравих.Ивайла така се смее на себе си. GrinningГолям майтап.Вземам я в мен и заставаме пред голямото огледало на гардероба ни.Така се смее милата с глас и мама и тя и си поревава от щастие! Simple Smile Дали се вижда или ....и аз не знам какво и е в малката главица.Не съм я срещала с друго бебе може би ще му се радва и смее. Rolling Eyes
Много са хубави книжките дето си ги взех днес,нямам търпение да ги изчета. Сев пише че може да се възстанови напълно кърмата даже и да си спряла напълно. Е не цитирам автора, но може трябва много труд и упорство от страна на майката. Сега съм стигнала до храната,която приема кърмачката.Оле аз нищо не ям,поне на вас мога да кажа.Да не ме чуе мъжа ми.Абе нямам апетит ям заради Ивайла.Днес примерно само глупости и какво ще се храни детето- 2 сандвича в 12, 1 ябълка,1 компот,няколко чаши сок натурален и пица за вечеря. Дали с това мое не ядене ще си навредя на мен и детето.От както Цвети каза(май тя беше) че пие калции и аз почнах да пия по 1 таблетка на ден.Аз и като бях бременна нямах апетит и нищо не ядях Embarassed Не ме упреквайте само.о
Майлили и ние утре ще имаме гости.Дано е хубаво времето утре.
ОЛЕЕ пуснете си Диема 2 който има.Дават една 300кг жена.Ужас,която правила секс Embarassed
Айде че стана дълго и отегчаващо. ooooh!
Лека нощ

# 64
Мамчета, аз да питам нещо което не е по темата  въобще, ама... Има ли от BG-Mamma, организирана фондация за дарения или пък да знаете някое детенце на мама в сайта да се нуждае от парички за лечение например или нещо подобно.  Thinking Татито ни, ми даде задачка да намеря някоя оргнизация за дечица на които да дарим парички, ама да е истинска! щото много измамници има вече.  #2gunfire

А пък на мене от Ла Редута ми взеха паричките малко след поръчката, със сигурност знам защото си проверих картата след няколко часа и липсваше точната сума.  Money

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 00:40 от mini_minimoi

# 65
Влизам само да ви пожелая лека нощ  Hug

# 66
Майлили, споко бе, хората и с по 2 и с по 3 дечица се оправят... пък и с 4   Wink, Мими... Аз само критичните ситуации ви описвам с цел забавление, в по- голяма част от времето положението е под контрол, а щом имам време и за лаф моабет тука- добре сме Wink...
Мини, питай някой от Движението на Българските Майки, ще те насочат където трябва...

# 67
Здравейте и от мен.Реших да попиша докато чакам малкия за хапване.
Алис от Сливен съм, но кумовете ни са от Ямбол.
За захранването искам да ви разкажа, че от 1 месец педиатърката каза, че мога да започна да давам сокчета и пюрета.Приготвила съм няколко вида и всеки ден си казвам има време, както Параход е казала всяка майка трябва да усети сама кое е най- добро за детенцето и.Мисля ,че ако изчакам малко няма да сгреша.
За злояди деца мога много да говоря, защото списъкът  с храни на дъщеря ми е доста кратък освен това е почти пълна вегетарианка.И до днес се упреквам,че   нямах кърма когато я родих и че нещо аз съм сгрешила, за да е толкова злояда.Със сигурност една от големите ми грешки е , че пасирах много старателно храната и до днес тя яде всички плодове старателно избелени и почистени от ципи, не обича нищо от бобовите храни и т. н.Това е болната ми тема, че не се храни както трябва.
А това е много важно , за да не боледуват дечицата.
Енигма бебетата изпискват в съня си и при болка в ушичките.
Мими Сф имаме като вашата активна гимнастика, но бебко малко се страхува като го сложа там Миро забавлява ли се?
Спирам ще хапваме.Лека нощ .

# 68
  • Варна
Честит Имен Ден на Антония на jijibiji
Честит Имен Ден на всички Тонита и Тончовци

# 69
  • Бургас
Тониии  Hug  Hug Hugчестити имен ден
И на всички други малки и големи именнициииии 
bouquet  bouquet  bouquet

newsm59  bigdance2 Честит Рожден Ден на Tsv bouquet
Мила Цвети, пожелавам ти много лювов,късмет,семейно щастие
и много да слушкат и да те радват двете ти малки съкровищаhappy bd

Ние сега ставаме Blush
Никол си се кефи ва кошерета на въртележката,а аз хапвам житце и ви чета.

Най-накрая няма мъгла при нас.Засега е студено,
но данокъм обяд се затопли за една разходчица.

Пепеник и аз снощи се сетих и за ушенце Peace
И в този смисъл ако ги боли уше капки ли им се капят или какво.
И мога ли да купя някакви предварително за всеки случай да са ми под ръка newsm78

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 10:05 от Nedialka_81

# 70
    ЧЕСТРИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ КОИТО ДНЕС ПРАЗНУВАТ, МНОГО РАДОСТ ,ЗДРАВЕ И ЛюБОВ ВИ ЖЕЛАЯ ОТ СЪРЦЕ... Hug

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА TSV- БЪДИ ЖИВА И ЗДРАВА, ЕДНО МНОГО СПОКОЙНО И ПОСЛУШНО БЕБЧЕ И РАЗБИРАТЕЛСТВО В СЕМЕЙСТВОТО.

ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ВСИЧКИ, КОЙТО ИМАТ ПОВОД ЗА ПРАЗНУВАНЕ

...а на нас останалите, честит слънчев ден   Laughing  и приятни разходки.. Heart Eyes

# 71
Честит имен ден на всички Тонита smile3525, честит рожден ден на Цвети на всички желая здраве и много щастие Tada. Снощи малкия за първи път спа в чувалче е няма такова пъшкане и въртене все едно го бях сложила във менгеме  newsm62 дано бързо да свикне. Днес има страшно слънце ще ходим на разходка ура newsm44 newsm68

# 72
Госпойце,
Честит имен ден!
Tsv,
Честит Рожден ден!
На всички празнуващи много любов, слънце и пеперуди!

# 73
  • при любимите ми хора
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН ,ТОНИИИ!
МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО КЪСМЕТ И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ С МОМО И ЖЕЛАЯ!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС!

TSV,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

# 74
Мими Сф имаме като вашата активна гимнастика, но бебко малко се страхува като го сложа там Миро забавлява ли се?
Спирам ще хапваме.Лека нощ .

Към момента по-скоро и се дразни на гимнастиката. Wink Ръцете му не стигат до играчките и явно това не му харесва и започва да удря дъгата на която висят и като види, че и това не помага на финала реве Simple Smile Да кажем, че се забавлява първите 10 мин и то най-вече ако бутам котката за да пее.

Общи условия

Активация на акаунт