Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 327
  • 307
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
e_kateto   много хубав линк Hug
Сега изгледах всички масажчита и ще ги прилагам и на нашта дребосъчка.

# 151
  • на Земята
Неди,ние само за фото сесията се разголихме Laughing.
 Масажчето на петичките е много полезно,ние след баня задължително ги масажираме.Там са всички точки . Аз като я масажирам подскача цялата,а лекичко я разтривам . Вашите подскачат ли и ръкомахат ли с ръчички?

# 152
Гуавка, честит имен ден на Ати. Да расте здрав и палва Simple Smile

Към кърмещите - взимате ли витамини? И ако да - какви ? Зима е, няма голямо разнообразие от НЕцитрусови плодове, зеленчуците също не са много на пазара, та все си мисля, че с храната не приемам достатъчно витамини.

За семейството ни днес е специален ден - точно преди година заченахме Сияна на една прекрасна сноубоурд ваканция Simple Smile

Пуки, Иванчо Звездев би направил всичко за пари. А беше добро момче. Познавам го от времето, когато работех в bTV.

pokjei, аз пъпчето го пазя за спомен. Ще й го дам като порасне .

Фийл, добре завърнала се Simple Smile Айде вече без проблеми и да ходим по разходки Simple Smile

Неди, ти да не си дежурна Wink  Hug

Отивам да ви разглеждам снимките Simple Smile

# 153
  • София
syconium, наистина специален ден за вас  Hug
И аз се чудех има ли хубави витамини за кърмачки  newsm78

Пъпчето не сме измислили още къде да хвърлим  Rolling Eyes

Фийл, липсваше ни  Hug Дано вече всичко е наред с мухъла   Peace

Денимче, аз отдавна не ползвам повивалника на сгъваемата кошара, малък ни е и не е удобно...понеже нямам удобно място да си сложа повивалник си слагам непромокаема подложка върху леглото до нейното /има едно единично легло в нейната стая/ и там преобувам, пък и съм по спокойна, че няма как да се извърти и тупне на земята  Laughing

Страхотни сладурчета си имаме, много хубави снимки, аз още не съм качила новите, ама ще се организирам  Embarassed

Трикси още не се е завърнала, Мананка и тя ми се губи тия дни...

е_катето
, и на мен ми хареса линка, ние такива масажи правим от първия ден  Hug  bouquet

bouquet

# 154
  • на Земята
Сикониум,има витамини-Центрум Матерна.Те са както за бременни,така и за кърмачки.На мен гинеколога ми каза каза да ги пия и вече трети месец ги вземам.През бременноста не съм ги пила,защото имаше много плодове,но сега като не обичам почти никакви зимни плодове ги пия тях.

# 155
За масажчето, ние правим абсолютно същите, къде волно, къде не  Hug

За витамините, ако сте пили през бременността някакви витамини, сега може да се пият абсолютно същите, ако не сте, всякакви витаминки за бременни вършат работа. Аз пия О'МАМИ.

За разходките, така като има и слънчице и като седим за по-дълго навън, и двамцата се чувстваме суперско  Party

# 156
# 157
Мамита, казвам само лека нощ, че днес се поуморихме с тия разходки. Ама беше страхотно. Най-накрая се събрахме цялата компания, почти всички сме с дечица вече.
Неди , ти как така пази цял ден компа бе момиче? Я виж какви температури са, опаковайте се и бързо навън! Аз едва днес видях, че сте в Бургас. Ние всяко лято като ходим на море минаваме през Б-с, че там живее най-близката ми приятелка, в Меден рудник.  Имам мн хубави спомени от града, а и мн приятели имам там. Като бях малка, живеехме в Ямбол, бягахме от уч-ще, хващахме влака и след  1 час бяхме на плажа в Бургас, беше невероятно  Joy
Пиши ми ако искаш на скайп - didinka_bg, там съм по-редовна.
Айде лека нощ слънчица!  Hug

# 158
Добро утро  Grinning

Как сте бе мацки  Simple Smile

Ние сме добре. В събота забелязах обрив по моя малък мъж,ама чак синки имаше. Много мислих и реших, че е от едно боди с вероятно никелови копчета тик-так, тя и материята му е малко съмнителна да е 100% памук-може и да е от боята.Преоблякох го и се пооправи. Но ще питам и педи.

По повод глупостите-навсякаде има по некоя. Аз наскоро четох една статия в списание за майки. Пишеше, че новородените се впечатляват от шарени играчки и даже можело да си вземеш такава в родилното Shocked Просто си раждаш и почвате да си играете. Може и аз да бъркам, ама моя бебчо за 3 дена в болницата да си е отворил 3 пъти очите за 2 секунди и не видях от нищо да се впечатлява.

Хубав и спокоен  ден на всички и пак ще се включа  Wink

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 09:07 от adina

# 159
Ахой!
Ха честит рожден ден на Елица /еlissa_kv/! Simple Smile Много здраве, усмивки и любов да царят в семейството ти, Ели! И да почерпиш.  Sunglasses Hug

Пъпчето и ние се офлянкваме и още никъде не сме го хвърлили. Майка ми даже се шегува, че домошар ще го правим човечето. Simple Smile
За първи път и на мен да ми дойде идея за заглавие на тема, ама вечер докато кърмя и така седя и мисля...понякога само седя. Та, предложението: "Октомврийче плаче, пръцка и се смее, а на мама свят и се люлее". На който не му харесва "пръцка" може да го замени с "гука", ама поне при нас пръцкането хич не е за подценяване.  Wink
Аз се радвам, че хлапето все повече време отделя да си играе с играчките и да им говори. Половин час си е половин час. То не може всички да имаме послушковци като на Елито. Simple Smile Сега си пия кафето и чакам варненки да се събудят и да покоряваме отново улиците, морската градина и биричките покрай морето.  Grinning Кеф! Хубав ден!

Пък за публикациите как се гледа бебе какво се учудвате? Колкото хора има, толкова и различни начини ще се измислят. Simple Smile И никой не може да каже със сигурност кой точно е правилния. Или по-точно...предполагам че грешни едва ли има. Simple Smile

# 160
  • Варна
Честит Рожден Ден на Еличка-Пчеличка
Много здравности и прекрасности ви желаем двамата с Моминко,
щастие и изкарване на празника веселко   bouquet Heart Eyes

# 161
Dobro utro Hug
Ние два дена не се спряхме да миткаме JoyВ събота ходихме до зоопарка а вчера в нашия парк Peace
Джиджи картата ми дадоха в детския магазин като си купих памперси Peace
Днес казаха че ще грее слънчице и после ще излезем на разходка да си пусна писмото до Памперс и малко да видим свят JoyДотогава обаче ще трябва да изрина кочинката Joy
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛИЦА   bouquet  Hug

# 162
  • Бургас
  bigdance2 Елиска честит Рожден ден мила  bigdance2
Да си много обичана и желана жена и майка.

Капочино и за нас "пръцка" е по-актуално в сегашната ситуация.

Днес и аз ще се пробвам да излезем на разходка,че ми писна в къщи вечеееее.
Опаковам дребосъчката мятам найлона и поне час ще се шматкама в нашият парк.

# 163
Елиса бъди здрава, щастлива и много обичана жена и майка   bouquet

честити празници напатерица на всички, които пропуснах.
В къщи положението е кофти - баткото се оправя, но вируса тръшна мъж ми и мен, а Цеци е с отвратителна хрема  ooooh! Почва да ме наляга някаква гадна депресия, дето дано отмине по-бързо  Praynig

# 164
   Добро утро на всички    Hug

Честит рожден ден на Ели-здраве,щастие и много любов,за да има смисъл всичко останало.. Hug  

Аз също мисля днес да сме с количката, че ние излизаме ама главно с колата, пък ми се иска малко разходка пеш, ще видим де то зависи от времето... Laughing
  Най-после си намерих от готините Хъгис, е наистина има огромна разлика, и много се кефя, защото малката си оправи сама неакащото положение. Преди беше на 3-4 дни и то с моя помощ, а сега по 2 пъти на ден и мама си умира от радост като усети... Crazy Laughing
  Посреднощ разглеждах снимките на малките красавци, е няма толкова хубави деца като нашите гаргчета...растат  и все по-хубави стават... Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт