Зимно слънце грее, а ОКТОМВРИЙЧЕ в шезлонг се люлее!

• 10 324
  • 307
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от нас.
Елица ЧРД.С пожелание за здраве, любов и щастливи моменти с бебчо.
Тук в Пловдим малко мъгливо, ама се надявам да се дигне до обяд и пак на разходки.Чудесно е човек да е на чист въздух.
Александра аз взех за пръв път на Хъгис, нещо дървени ми се струват, незнам да би да съм взела ментете.Пише Хъгис Премиум, 50% повече в пакета.Имахме веднъж пропуск и то стабилен.Верно че на Памперс комбинацията от алое и пиш не е много добра, но поне са по мекички и май ще си минем пак на тях следващия път.
Хубав ден на всички и много слънчице да има Hug
Пловдивчанки да свиркат за разходки когато решат.А ако се случи да сте повече време навън къде смятате да храните.

# 166
Към кърмещите - взимате ли витамини? И ако да - какви ? Зима е, няма голямо разнообразие от НЕцитрусови плодове, зеленчуците също не са много на пазара, та все си мисля, че с храната не приемам достатъчно витамини.
Да, пия витамини. През бременността не бях много редовна с тях, но тогава имаше много плодове и зеленчуци и аз май така си и изкарах бременността - на "зеленчуково-плодова диета". След дълго лутане най-накрая избрах моите витамини - Pre-Natal на Jamieson. Лошото е, че не ги намерих във Варна и само в една аптека се съгласиха да ми ги доставят от София. А са на много добра цена(100бр за около 40лв), не знам защо не ги зареждат тук...

# 167
Добро утро и от нас! Чакаме с нетърпение да се вдигне мъглата за да излизаме на разходка. Татито днес не е на раб, така че ще излизаме тримката, чувствам се адски щастлива   Crazy
Желая на всички ви хубава седмица и мноооого хубаво време за да излизаме на разходка с бебешорите.   Hug

# 168
Неди, защо бе душичка не излизаш на разходка ами пред компа само стоиш.Айде ,че ще трябва да отслабваме някакси Mr. GreenЛинкът  на тая тема беше чудесен.

Елиса newsm59,много здраве ,любов и щастие!

И аз чакам с нетърпение да се вдигне мъглата...

# 169
  • Бургас
Никози днес ще излезем дори само за 10 минети да е.
Пък нали някой трябва да пази темата да не ни я изяде някой Joy

# 170
Честит рожден ден, Ели! Бъди здрава, усмихната и удовлетворена във всеки аспект Simple Smile Желая ти прекрасно майчинство Simple Smile

Тук е слънчево и ние след малко се изнасяме

# 171
  • при любимите ми хора
Dобро утроооо.
Гледам почти при всички ви има хубаво време,тук е същото ,валя до 8.00 но сега слънчицеее грее.

Неди,яхвай количката мила,темата сама ще се пази,ей. Crazy

Който е по разходки днес :искам снимки! Mr. Green

Варненки,пийте една биричка и за мен,моляя!

Искам да питам за масажите и гимнастиката:кога през деня ги правите?Или точно преди лягане?Заѝщото малката обикновено преди лягане е уморена и много й се спи и само да пробвам да й правя нещо и ми се кара.. Naughty

ЕЛИ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!ЗДРАВЕ И МНОГО ЩАСТИЕ ТИ ЖЕЛАЯ!

# 172
Елиса, честит рожден ден, здраве, късмет и любов на теб и семейството   bouquet!
Манана, бързо побеждавайте болестите. У нас наскоро беше същото, вече ни е зад гърба.

И аз ще се подготвям за навън, днес ще си направим разходката до поликлиниката и обратно, борим обриви още и май не му се вижда края....все да има по нещо Confused

# 173
  • Пловдив
Мая колкото пъти ти гледам съкровищата
 и все се питам как сте успели да ги направите толкоз хубавиииии Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=297779&pid=9637257
А малкият калпазанко ми прилича на Нискол
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=307350&pid=9770840

Ами Неди при нас явно важи поговорката "Хубавите работи бавно стават" Mr. Green
А малките наистина много си приличат, а и ние имаме същата жилетчица, само че бяла.
Ама като гледам и татковците имат някои общи черти.
И хайде днес бегом марш навън.

Честит рожден ден, Елиса! Бъди много здрава, щастлива и обичана.

# 174
  • Бургас
Майче слушам и изпълнявам Hug

Айде ще ви оставям да ядем и да се приготвяме за улиците.

# 175
Добро утро и от нас. Ние станахме към 10 хапнахме и сега си спим пак Simple Smile

# 176
  • в здрача
Другата глупост я четох в една книга за бебета,която струва 50 лв. Та в нея пише че до 4тия месец не се дава пиле, бекон, шунка.  Mr. Green Тоест разбирате ли, излиза че след четвъртия месец може.  Joy  Имам чуството че всякъкви тъпанари пишат книги и сайтове за гледане на бебета. С такива абсурди се сблъсквам просто.
А някои хора ги четат и правят глупости. Няма да забравя веднуж как каката разправи като се върна от смяна, че приели едно 5 месечно бебче, на което баба му му дала еленски бут да си хапне. Детенцето ревяло и се свивало, защото го боли, а на толкова малко детенце няма как да му дадеш обезболяващо, а не трябвало да се дере от рев, че имало опастност от преплитане на червата или нещо подобно беше. Така ми се е забило в мозъка. Дето се вика такива хора трябва да ги съдят.
Приказвате си за хубаво време и разходки. Дали защото сме до реката, ама тук е мъгла. И днес ще пропусна разходката. Стискайте палци, че днес Теди е на зъболекар и ще й слагат пломбата. Това развалено зъбче има половин година история опити за оправяне, а сега е на финалната фаза.

# 177
Здравейте мамчета.
Неди и аз като теб се притеснявам да извеждам Митето, при нас времето дори и да е хубаво почти винаги подухва.
За капките си ме питала, най добре е лекарят на детенцето да прецени, защото има различни видове.Някой са с антибиотик, други с обезболяваща съставка, но ако имаш съмнение, че ви боли ушенце можеш да дадеш Панадол или Ефералган или нещо подобно ,за да не го боли бебчо до прегледа.
Честит рожден ден на Елиса, много щастливи мигове на цялото семейство.
Алис и на нас ни се появи обрив по бузките, почти изчезна с кремчето на Бюбхен за вятър, но в сряда сме на консултация и сериозно ще го обсъдя с лекарката, притеснява ме че е алергичен.

# 178
  • Варна
Ако някой гледа често Дискавъри, знае поредицата за аутопсиите на доктор Джи. Та снощи го гледах и тя обясняваше колко често се случвало родители да слагат наркотици в млякото на бебетата само и само да не реват. Shocked

Елиса, ЧРД   bouquet

# 179
Ако някой гледа често Дискавъри, знае поредицата за аутопсиите на доктор Джи. Та снощи го гледах и тя обясняваше колко често се случвало родители да слагат наркотици в млякото на бебетата само и само да не реват. Shocked

Елиса, ЧРД   bouquet

#Crazy Тия не са добре. Аз се притеснявам, че му давам капки за коликите, а хората какви неща давали на децата си.

Общи условия

Активация на акаунт