Отговори
# 135
Запис и от мен!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНЯЦИ ДНЕС, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ  bouquet
Виви, честито и на теб, ама все сте  отличници в нашите редици, БРАВО smile3525
Зитка, честит ти двоен повод  и на теб  bouquet
Мерси на ранобудницата толо  ина Мартеничка за кафенцето и поздрава  bouquet
bibi_iv , ами грознички са нощниците, ама пък ти не отиваш на Арена на красотата все пак, нали Wink А за дрешките на бебо не съм чувала да искат дрешки за престоя в болницата, те си ги обличат в техни дрешки, искат само за изписването.
zabche, много ми хареса количката от сайта, които си дала newsm10 За АВС- то аз лично не съм ползвала, но имам приятелки, които са доволни. А за Джордани-то мога да кажа само хубави неща- и двете ми колички ( лятна и зимна) са от тази марка, както и куп други неща. Количките са претърпели всякакви тестове от моя страна- от разнебитени улици, през плажовете по морето до офроуд изкачване по пътеките на Витоша и на се мръднали. И двете ги ползвах до миналата година- с лятната бях на морето, защото Рая заспиваше в нея, а зимната през студените месеци също си я ползвах(като имате предвид, че дъщеря ми е била по това време на две години и нещо ).  За теснотия и неудобство не мога нищо да кажа, може би зависи от модела, който сте избрали, на Рая не й е било тясно или неудобно и в двете, а е с нормални размери- не е нито едра, нито дребна. Лятото ги изпрах и двете и сега са опаковани и чакат новият си собственик Wink
Фокси, това е от глобулите, душка, и на мен половината от това, което поставям ми изтича след сън Rolling Eyes А за водите, доколкото си спомням тук някъде четох, че трябва да са прозрачни, без мирис и имаше още нещо ама пусти мозък
бременилски Crazy А за първата страничка, подкрепям корекциите, които искаш да напрпавиш newsm10
Момичета, гледам, че на повечето от вас гладенето им е доста неприятно, що бе, аз пък много се успокоявам като гладя Crazy
Отивам да полегна, че от снощи съм с доста силни болки Sad Ще видим къде ще му излезе края Rolling Eyes

# 136
Зъбче,аз също съм за АВС дизайн.Много са красиви и бях решила такава да си купувам,но някак спонтанно взехме от Мothercare..Много е важно да ти е удобна и здрава количката,защото дълго се ползва,противно на коментарите,че е само за 2 години..(а това не е малко...ежедневно)!Особено ако имаш къде да се разхождаш! NeoNato беше предишната ми количка и се оказа изключително лека и здрава.Бая километри навъртя Laughing Но мъжът ми е много "подреден" и я изхвърли няколко месеца преди да решим за второ.. ooooh! Каквато и да решиш си има и доза късмет..А и свикваш да маневрираш.Нали знаеш,човек знае 2 и 200. Laughing Аз,например,от две места чух за проблеми с гумите на АВС дизайн,но някак бих рискувала и даже ме е яд вече,така че спирам да пиша!

Да са живи и здрави имениците!

fi1,далече си,ама можеш да ни разказваш интересни неща от така различното за нас ежедневие! Hug

Фокси,имаш пълен карт бланш за корекции по първата страничка!Тя си е твое поле за изява,а и ти идват добри идеи!  bouquet

# 137
Добър ден и от мен.Да ви почерпя, че мойто мъжле има рожден ден !  party023 cheers Wine Glass
Честит имен ден на всички именници тук.Да сте живи и здрави Hug  bouquet
Честит двоен празник и на Зитка Hug
Фокси прави промените,май са необходими,че ще стане много дълга станичката,но не се преуморявай!Това изтичащото и аз мисля,че е от глобулите и на мен ми се е случвало подобно.
Албенчето наистина отдавна я няма.Дано всичко е наред при нея Praynig
Миа и Пис много късмет Ви желая в понеделник и здрави и красиви бебоци!Ще стискам палци всичко да е наред fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 138
ЧЕСТИТ ГАНЧО НА МАМА СВЕТЛА И НА ТАТИ!!! ДА ВИ Е ЖИВ И ЗДРАВ, ГОЛЯЯЯЯМ ДА ПОРАСТЕ И МНОГО ДА ВИ РАДВА!!!
Минавам на отчет и какво да видя:
Чудесна новина - 3-то бебе-февруарче  Hug Аз вчера хубаво си мислех да погледна пак за новинки, ама се улисах в гледане на ски и ..., днес пак така, ските са ми страст голяма ... Ние сме си 2 в 1 и много мърдаме в корема, в понеделник сме на преглед да видим какво ще каже доки.
Да не забравя - ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАМА ТОНИ и на всички останали именници!!! Да сте живи и здрави и името ви да се слави!!! 
Извинете ме момичета, че не се включвам много в разговорите, ама докато изчета всичко и изписвате поне още 7 страници  Embarassed, сега отивам да науча и новинките около вас   smile3508
Пазете коремчетата и нека бебоците си постоят още малко на топличко,
  love001  love001  love001  love001

# 139
Момичета включвам се с новини.

Благодарение на Деси06 се обадих на Албенка. Наистина мъжа и вдигна телефона, тя спеше. Но той беше много любезен отговори ми на всички въпроси и каза че и Албенка и бебето са добре. Майка и е там и тя няма много време.

Помолих го да и предаде поздрави и да драсне някой ред да се отчете..

Tова е засега..

# 140
Хубаво е,че Албенка е добре.Сега вече мъжът й сигурно ни е обявил за сектантки! Joy

# 141
Ще и дърпаме ушите на Албенка... Laughingтя каза..няма да пропусна нито едно бебе...а то две вече ги изпусна.
Радвам се че е добре Laughing

# 142
" Хубаво е,че Албенка е добре.Сега вече мъжът й сигурно ни е обявил за сектантки! "   Joy hahaha

За нейния не знам ама моя ни е квалифицирал там...  Laughing

човека беше изключително любезен и разбиращ..предложи ми да говоря с майка й но аз като не я познавам жената какво да си кажем..Албенка ще раправя после

# 143
ladymax , ти уби рибата с това обаждане, сега верно ще ни се носи славата по света Joy Представям си мъжът на Албенка как се е опулил като си му казала коя си #Crazy, а тя сигурно ще умре от смях hahaha Въпреки всичко се радвам, че нашата песнопойка е добре Wink Предположих, че не пише редовна, защото мамето й е при нея, но въпреки това и аз се бях попритеснила Rolling Eyes Мерси и на Деската отново за съдействието  bouquet

# 144
Благодаря за пожеланията.
Честит имен ден на всички именници.
Ние днес си взехме легълцето за беба, заедно с матрачето, обиколник, чаршавчета, пудра, гел за измиване и мляко за тяло и ни подариха цяла торба с разни неща за беба, така че вече сме готови, само количка и столче остана.По-късно ще сложа снимки в албумчето, сега ще ходим да празнуваме. Hug

# 145
  • София
Честити имен ден Тони
Пис,миа стискаме палци за понеделник и всичко да мине безпроблемно. Hug

# 146
ОХ, като прочетох, че - Албенка и бебето са добре.... и си помислих, че е родила  smile3555 ама аз пак му дръпнах една дрямка от 3 часа и съм още сънена.
Фокси ама много, много ти благодаря за статията  Hug с твоя помощ взех твърдо решение  Peace

# 147
Здравейте, сектантки!
Пропуснах цели 2 теми и цели 2 бебета!
Гея, Светла, ЧЕСТИТО! Да са ви живи и здрави дечицата и само радост и гордост да ви носят!
Тони, честит имен ден и дано скоро да си гушкаш Кристиян вкъщи!
Аз тия дни нямам много време да сядам пред компютъра, така че ще помоля ако имате някакви въпроси към мен да ми пишете ЛС, защото не успявам да изчета всичките теми. Ако в ЛС ми пишете че така е по-добре-ще отговарям в темата.
Иначе-при мен всичко е наред, засега планирам да си изчакам до термина Simple Smile

# 148
  • Велико Търново
Първо  - Да е живо и здраво бебе Ганчо!!! Да дава много поводи за радост на своите родители, а на мама Светли бързо възстановяване!   bouquet

Зитка честит ви двоен празник! Много да те слуша твоя мъж, а ти ще му подариш най-хубавия подарък скоро  Hug

bori 1 да е жив и здрав и твоя мъж, същите пожелания и за него  Hug

Честит празник и на всички именици - Тони, мъжа на Писчето и т.н.   bouquet

Фокси много полезна статия, ама почивай повече бе мила!!!

ladymax добре, че й се обади на Албенка, че бая време се беше загубила.

Хайде следващия път като погледна темичката и дано да имаме още едно януарско февруарче!!!

# 149
Здравейте на всички бъдещи мами, с пожелание за леко раждане!!!!!!!!!!!!! Grinning
Дълго гледах и четох и не можах да разбера как да се включа в списъка с февруарските мами newsm78 Казвам се Снежана, термина ми е на 23 февруари 2009 г.,чакам момченце!
Още веднъж пожелавам на всички леко и безболезнено раждане!!!

Общи условия

Активация на акаунт