Януарки сме щастливи - имаме(чакаме) рожби най-красиви

• 14 682
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Мюрвет, честита дъщеря  Hug Пожелавам ти само най-хубави моменти с нея и баткото да помага

# 226
здравейте и от мен! Simple Smile  
Честити бебоци на всички нови мами! Много да ви радват и бързо възстановяване!
Аз както обикновено като ме отняма и ... Simple Smile
Та да отчета защо така изчезнах. Първо ходих цяла седмица да кърмя Калоян в болницата и вечер се прибирах много изморена.  Но по-важното е ,че бебчо вече си е у дома и сега се опитвам да се настроя към него. Но нещо относно съня не постигаме никакъв консенсус Simple Smile
Голям глад - голямо чудо - голямо ядене. Като захапе гърдата няма пускане Simple Smile
Приятна вечер и до скоро!

# 227
Честито на Мюрвет!  bouquet
Лорини, оздравявай, че те чака среща с бебока......
За пъпчето - на мен в родилно ми казаха да въртя пъпчето по посока на часовниковата стрелка, но не съм го правила...
Танитка, Бубичко, добре дошли у дома, много да ви слушат бебоците!

# 228
честито момиченце на Мurvett  да им е жива и здрава,а на нея бързо възтановяване

# 229
Честита девойка на Мюрвет!
Бубичко, добре дошла! Танитка, видя ли, че бързо ще го изпишат  Hug Хайде сега да папка и да наддава Simple Smile

Някой питаше за Зола. Днес е минала изследванията и всичко е наред, а утре в 10ч и е секциото. Имате поздрави от нея. Нека и стискаме палци всичко да мине бързо и да се похвали с бебока! Simple Smile

# 230
Честито на Мюрвет!
Много да ги радва Ада!!!

Бръмче, за по час - час и половина излизаме...то навън много приятно, слагам количката на слънчице и така...Педито ми каза, че след 20-я ден може да излизаме като минем през етапа на балкона за известно време да свиква, но аз нещо го пропуснах. Опаковам я като за северния полюс, правя и завет в количката и тръгваме Simple Smile

Късмет утре на Зола Praynig

Лорини, оправяй се бързо Peace , че Катерина няма да те чака много Simple Smile

Аз нещо имам малка бучица май, която ме наболява и се хванах да се цедя с гадната спринцовка, 1 час за 45 мл. Няма такъв кошмар, че и от другата дърпах за да ги докарам до толкова...Сега ще и ги дам като добавка, то сигурно няма да се събере достатъчно кърма сега след това лудо цедене...
На мен помпа ми трябва за да си стимулирам лактацията, да се цедя, когато е необходимо, но бързо да става, на работа мисля да не се връщам скоро. После като започнат кашите и пюретата препочитам с кърма да ги правя и се надявам да имам какво да цедя тогава...ето за такива неща ми трябва помпа...

Кой ползва на Медела? Тя стимулира ли лактацията добре?
Къде продават тази на Камера, която хвали Доника, не съм виждала...

утре сме на контролно теглене да видим госпожицата наддала ли е, колко е наддала...

# 231
  • софия
Честита девойка на Мюрвет!

newsm59 на Оцеола

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 22:10 от irko

# 232
  • София
Копривке, ами май в Щъркела има такава помпа...и в нашия най-обикновен квартален магазин Joy и Именно за лактацията е супер. Като захване и сама смуче...
Айде Золааа, чакаме годзилчо hahaha

# 233
Честита малка госпожица на Мюрвет! Да й е жива и здрава и да расте в много щастлива, а мама бързо да се възстановява!

Честит рожден ден на oceola!

Бубичко, добре дошла! Много се радвам, че всичко е минало бързо и безпроблемно!

Танитка, браво на вас! Да хапва Калоян, че да порасне голяяяяяям!

Лорини, бързо да оздравяваш!

Относно цеденето и помпите - аз си купих една на Бертони (ръчна), ама нещо вакуума и се развали още на второто ползване. После взех назаем още два вида пак ръчни, но нещо и с тях не можах да постигна вакуум и накрая си почнах на ръка да се цедя. Така за 10 мин онзи ден изцедих 110 гр. кърма. Верно, че ръцете ми откапват, но докато не си намеря добра помпа ей така ще е.

Днес кърмата ми си е почти нормална и ми е много кеф като гледам малкия колко е доволен. Горкият нищо друго не признава освен цицата на мама. Дори на къмра от шише се мръщи.
Да ви кажа аз имам доста познати, на които кърмата им спря почти от раз. И то основно от нерви и притеснения, така че внимавайте.

# 234
Не иска да яде от шише, дави се, плюе....ужас!!!

Сега сигурно не се е наяла достатъчно защото нали се цедих и едва ли е имало достатъчно да изяде от мен...
Тази кърма ако постои в шишето 2-3 часа ще и стане ли нещо???

# 235
  • София
Копривке, нищо няма да й стане на кърмата - аз докато имах и си изцеждах за нощното хране преди да си легна.
Ето ти таблица за съхранението:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1047

# 236
Изяде я!
Сега ще прочета таблицата Peace

# 237

Добре дошли на чаканите госпожици на мама Мюрвет и мама Пепи, да са ви радост и отмяна в живота!
И на двете бързо възстановяване и скоро в нашите редици отново.

# 238
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА МЮРВЕТ[/size][/color]   bouquet  bouquet  bouquet

И аз се мъча с една Меделка и с нея нищо  почти не доизцеждам,даже се отчаях,че нямам мляко,пробвах на ръка  и то си текна,направо си шурти  Shocked. И аз не знам какво да правя с тези помпи,като се цедя на ръка, всичко около мен става в мляко  ooooh!

Пъпа ни падна и  се чудим сега къде да го хвърлим-доктор ли, зъболекар ли,банкер ли  ще става  newsm78. Вие какво ще  ги правите ?  А за въртене на пъпа сега чувам,аз мажех със спирт и той си падна на 10-ия ден.Аз лично не бих въртяла пъпчето,но това си  е мое мнение  Naughty

Да се похваля,че Алекс си наддава добре и пораснал с 2 см за 11 дена  newsm44,това възможно ли  е или мерилките имат разлика  newsm78.
Биха му  и ваксина - Хепатит Б,в БГ кога се бие ?

# 239
айде добро утро утро и от мен...и нека денят бъде прекрасен...пък и ако взема да родя, ще е чудесно...въпреки, че точно сега както хич не съм добре, не знам колко е добре малката да се появи...от снощи съм с температура...снощи беше 38.0 сега е 37.5...а на всичкото отгоре и цяла нощ имах контракции...тук таме болезнени, най-гадното е че ми затрдуняват дишането...и почти не съм спала...ей сега ги засичах...бяха на 4 минути и изведнъж изчезнаха...явно малката още не иска да излиза...

Общи условия

Активация на акаунт