Януарки сме щастливи - имаме(чакаме) рожби най-красиви

• 14 686
  • 293
  •   1
Отговори
# 75
Защо си писала 30 не разбрах каква ти е идеята?
Иначе аз като се замисля, като че ли първото секцио го дължа на майка ми - оставих се тя да ме убеди и да ми втълпи, че има проблем с очите... (да чукна на дърво да няма де)... странно как се оставяме да ни влияят - или поне на мен, де... Rolling Eyes

# 76
  • София
Ами...не мога да се реша на дата за секцио. Отделно ако пък си тръгне само...угодия нямам. Аз за първото секцио бях ентусиазка за нормално раждане, но ми секнаха ентусиазма, след като разбрах, че освен седалищно е и с 2 пъти увита пъпна връв...И бая зор ще видим. Мъж ми е бил така. Едва са оживели със свекърва ми и тя все ме "поучаваше" - за добро де в случая. Защото заради раждането първата операция на мъж ми е на 42 дни, последвана от още 10...

# 77
Доня Копривка, Благодаря!  Hug  Heart Eyes

# 78
ей привет...аз още съм тук...мойта принцеса не иска да излиза...да в ипожелая хубав ден и много позитивна енергия...аз имам в изобилие, затова да дам малко и на вас... Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

ей щях да забравя честито на именниците!!!

# 79
здравейте и от нас Simple Smile

първо да честитя на новите мами, да са им живи и здрави дечицата    bouquet

честит имен ден на Доника, Тони и на другите малки и големи именници днес, много хубав празник    bouquet

ние сме добре, почти преборихме хремите, баткото ще го пратим за седмица-две при баба му. малко ми е мъчно, но той се побърка тук и решихме, че малко разнообразие ще му дойде добре. бебчо расте, горе долу нагодихме режима, през 3 часа и нощем суче 1 път - към 3ч. днес го мерихме, качил е 700гр. за 2,5 седмици от изписването и сега е 3700. има колики, но засега са поносими, дано не се засилят  Praynig давам му капки и ми се струва, че доста помагат. това е накратко от нас.

стискам палци всичко да мине леко при необебилите се още мами  Praynig
до скоро

# 80
  • Ловеч
Здравейте бъдещи и настоящи мами! Ние от вчера сме у дома  HugЧувстваме се прекрасно.Бебе Ивайло много слушка, спинка и папка и когато посвикнем с новата обстановка ще пишем пак.
Поздрави от нас  bouquet

# 81
 Както казват обебелите се " СПЕТЕ" и аз му ударих един хубав следобеден сън  Laughing То си е вярно това, че после ще го търсим това спане, ама и като искаме  вече да се отървем- то няма угодия.  Grinning
 И аз съм си мислила за контрацептиви  newsm78, ама засега нищо не съм измислила. Преди се пазехме основно с презервативи, ама все така да е и занапред, не знам. Хапчета не ми се пият, а за спиралата знам, че не на всеки ораганизъм понася.

# 82
здравейте мами Simple Smile не съм ви чела и не знам кога ще имам време, трудно влизам в час
Преслав се роди на 11.01 в 11,45ч , естесвено раждане Simple Smile 3,550кг, 50см Simple Smile
вчера ни изписаха, бяхме 5 дни в АГ, той имаше конюнктивит и двамата бяхме на антибиотици (следствие от серклажа); сега сме ок
По-нататък ще кача снимки Simple Smile
Да напълним темата с най-хубавите бебчета  Heart Eyes

Последна редакция: сб, 17 яну 2009, 16:43 от stelaruseva

# 83
  • Русе
Здравейте! Честито на именниците и на обебилите се! Днес за втори път ходихме на тонове - казаха, че са добри  Heart Eyes В понеделник след последните пак сме на преглед. Дано всичко е ОК. Правим си малко разходки да използваме мекото време, та белким се "отворя".  Mr. Green

# 84
  • Варна.....
Честит имен ден момичета. Да сте живи и здрави с имената си !!!
Аз пък снощи се ококорих в 4, до 6 броих звезди и днес цял ден ми е утрепано, отпаднало, боли ме глава. А баткото цял ден го водя и вземам от детски мероприятия, добре поне че са наоколо да не тръмбовам по много. Чак киселини ме хванаха от два три дни. Ама кво да се оплаквам, то мина вече, има няма 10 дена.
Весел празник на всички.

# 85
Здравейте и от мен.
Най-накрая се добирам до компа за малко и гледам напълнило се с бебчета - да са честити на всички! Да спинкат и да ядат и много много да пораснат!

Колкото до нас - моето секцио вече е в историята. Не е никак приятно, но като всяко нещо минава. Раждах в АГ Варна - на 4 етаж мога да кажа, че условията са определено поносими, персонала е много отзивчив и нямам оплаквания. Малкият Марти заема най-голямото място в къщи и в момента се нагласяме към него. Аз още не мога да вляза в час и е доста трудно да създадем режим - за сега се кърми на поискване, спи колкото пожелае.
Мислех че съм подготвена за появяването му, а се оказа че възникват повече въпроси отколкото може човек да си представи. Има ужасни ужасни колики, които се п оявиха още в болницата и от които той плаче неутешимо и продължително /да не казвам колко е и гръмогласно същевременно/.
Като цяло всичко е наред много да нацелувате своите бебчета и до скоро.

# 86
Здравейте мамита, минавам набързо да ви разкажа за раждането , а снимки ще кача когато имам свободно време  , да  се науча  да го правя.Всичко започна на 12,01 през деня усетих някакво изтичане вероятно на води от мен на два пъти //дори споделих вечерта с вас и някой от вас бая ме уплашихте ,за което съм ви благодарна//, и отидох при моя лекар ,който искаше  де ме приемат в болница, заради съмнение, че ми изтичат водите, но аз отказах и се прибрах вкъщи да чакам , е да обаче изтичането на води продължи и през нощта и на другата сутрин в 8,00 ч вече бях пред Шейново, и така предизвикаха ми раждане с някакво хапче и всичко мина за 6 часа, наистина много е болезнено самото раждане само по себе си , но като се види крайния резултат си заслужават всички мъки и болки.Това е от мен за сега, на неродилите да имате леко раждане ,а на останалите вече с бебчета много да ви радват и да ви слушкат.

# 87
честити ни нови бебета! стела, честит ти мъж!

честит имен ден на всички празнуващи!

Днес като излезнахме с баткото едвам се прибрахме.  Laughing И ядох всевъзможни глупости и сега умирам от киселини и ми се гади.  Sad

Кали, вече не свърта на едно място, така е много гадно да чакаш като курбан като знаеш че ще те режат.  Sad

Доника, не знам, ама много ти е близко секциото, все пак си е голям риск нормалното раждане. Моето е толкова далеч и пак лекаря не ми позволява нормално, не че много искам де.

От линка на Лорини, разбрах че може да се стерилизира стъклено шише в стериизатор за МВ.  Peace
Лека вечер на всички, то хубаво да кажеш спи, ама на, като се ококоря посред нош няма заспиване.  Tired

# 88
Стеле, честита рожба! Да ти е здрав Преслав!

# 89
Аууу, добре дошъл на адаша, честито на мама stelaruseva   bouquet  перфектни мерки на младежа

Преслава също пи антибиотик превантивно три дни- цефтриаксон заради микоплазмата, която окриха по време на бременността
Доника- само да намеря време ще я "сгирджосам" и ще я фотам, а за сватосването се обърни към Ник  Crossing Arms да се оправя той, като прави все моми
 hahaha не е майтап, ама онази вечер Преслава го опишка целия след баня и ако следваме бабините деветини и следващото ще е мома  hahaha hahaha
Преслава въпреки, че според мен си се наяжда стабилно пак будува по цяла вечер, а от онази вечер Стефания е със запушен нос и аз по цяла вечер съм  Crazy
От два дена почнах да се цедя- от две хранения събирам към 160 мл кърма, купих си контейнери на Авент и ще гледам да си замразя
От снощи давам и капки за колики- Долче нана на Бейби кучоло, изцяло на растителна основа, при Стефания бях много доволна от тях и сега пак реших тях да си ползвам

тихичко споделям, че една седмица след раждането съм на килограмите от преди забременяването   goodscale newsm56

Стискам палци на Мюрвет и Зола за понеделник, пожелавам ви най-прекрасната среща с малките ви същества
  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт