Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 115
  • 274
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Здравейте и от мен.
Добре дошли на новите мами  Hug

# 76
  • Откъм Варната
...KaliMa  защо още ме няма на 1-ва страничка  Sad

Ще те има споко  Peace

# 77
 wavey привет на новите мами
Теди е с нова прическа,бяхме на дълга разходка,прибрахме се ,нахраних,изкъпах и вече е в леглото,да видим кога ще заспи Whistling

# 78
  • морето и сините вълни :)
Много рано сте в леглото бе Вале Joy JoyВие нали сте  с късни заспивания Mr. Green

# 79
  • Варна
...KaliMa  защо още ме няма на 1-ва страничка  Sad

Ще те има споко  Peace

И мене, и мене. Hug

# 80
Добре дошли на новите мами!  welcome

Използвах хубавото време и се "разглобих" от разходки.......май ЕГН-то ми тежи вече. Wink

Ема-Бадема страшна мацка!  Hug........танци-манци dance........готова е за дискотека. Peace

# 81
  • Варна
а добре дошли на "наборите"  от Юлската тема Wink и на всички останали  Mr. Green

за включване в списъка ще трябва всички да поизчакаме до следващата тема, понеже първия пост не може да се редактира след едно известно време  Peace

# 82
  • Варна
Virginity Дано не родя до тогава  Joy 
KaliMa  Hug 

# 83
Някой много се кефи на Мадагаскар и се прави май  на  hahahaАлфа Лъв-ица Joy-да си признаваааааааааа Party

# 84
За филмчето - да, кефи ме!
А иначе веднага признавам без бой.......Лъв-ица съм ДА! smile3521.......по зодия. Родена съм на 17 август..........годината ще я спестя, че откакто минах 30-те, вече не ми се казва набора. Ще се направя на разсеяна. smile3506 А и като се сетя навремето, като бях на 18-20 години и някой ми кажеше, че е на 30 и..... си мислех "хм, пенсионер".  Joy А пък сега как ми се живееееееей.........на години одъртявам, на акъл - не. newsm78 За дискотечки вече съм старичка, но пък за клубчета за жива музика съм първа пушка! newsm44

# 85
 Ей  много хубаво време беше днес за разходки.....  bouquet  bouquet

# 86
Много рано сте в леглото бе Вале Joy JoyВие нали сте  с късни заспивания Mr. Green

рано ляга,късно заспива,ей сега заспа Crazy

# 87
Вале, не че ти се меся, ама един съвет от мен, МОже би Теди се превъзбужда, пробвай да го сложиш да спи по рано, някъде към 13ч. Може да се получи

# 88
Вале, не че ти се меся, ама един съвет от мен, МОже би Теди се превъзбужда, пробвай да го сложиш да спи по рано, някъде към 13ч. Може да се получи

амиии,той яде в 13 няма как да го сложа,днес от 10 и 30 бяхме на вън да бяга,е не му се спи на човека бе,още спи Whistling

# 89
  • Варна
Мисля че ми е време и аз да се включа в редицата на новите майчета. Стига само съм чела, че момата порасна вече  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт