Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 128
  • 274
  •   1
Отговори
# 90
Привет на новите мамчета Simple Smile  bouquet
Gali80, Ivy сладуранката е на 1 месец и една седмица.Днешния ден го изкарахме по същия начин като вчера CryНашият татко се прибра преди малко и пое щафетата Simple Smileи затова седнах за малко пред компа.

# 91
Привет на новите мамчета Simple Smile  bouquet
Gali80, Ivy сладуранката е на 1 месец и една седмица.Днешния ден го изкарахме по същия начин като вчера CryНашият татко се прибра преди малко и пое щафетата Simple Smileи затова седнах за малко пред компа.

А кърмиш ли я? Защото ми прилича на криза в растежа вашата работа. Ето тук малко повече инфо по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=5186

# 92
Бегби, много е сладка твоята Ема  Hands Clap

# 93
Gali80 да кърмя я.После ще погледна инфото, защото пак сме гладни май Simple Smile и трябва да ставам.Мерси много!  bouquet

# 94
vanda_12 кърма имаш,не се притеснявай,детето ти израства иска по често да суче за да увеличи лактацията Grinning

# 95
Мами я кажете, клеевата тинктура разтворена в сребърна вода в какво съотношение беше и става ли да се дава да дете на 1 год профилактично, че днес малкия нещо се е разкихал?? newsm78 newsm78

# 96
Ами аз съм си записала : капки - в 10 мл сребърна вода се добавят 5 капки клеева тинктура, за пиене - във водата за пиене се добавят 1-2 капки клеева тинктура........но това е информация от форумите. Лично не съм давала.

# 97
Деси пръскай профилактично с стеримар,няма да съжаляваш Peace

# 98
  • Варна
Добро утро мамчета  Hug
Аз вече не мога да спя, нищо ми няма, нищо не ме боли, но не мога да заспя. Въртя се като идиот и само пъшкам защото вече ми тежи, корема ми почна да расте с дни  #Crazy  а аз съм слаба и ми е тежко. А и бебката се опитва да си пробие дупка в корема ми с коляно  #Crazy  Та заспах към 3.30 и се събудих от брутални ритници в ребрата в 6ч. като между временно ставах 3 пъти до ВЦ-то  #Crazy  Супер а...... Оплаках ви се  Mr. Green
Дано и аз имам кърма и мога да кърмя  Praynig  Много искам да мога.
Лек ден ви желая  Hug

# 99
Аз вече не мога да спя, нищо ми няма, нищо не ме боли, но не мога да заспя. Въртя се като идиот и само пъшкам защото вече ми тежи, корема ми почна да расте с дни  #Crazy  а аз съм слаба и ми е тежко. А и бебката се опитва да си пробие дупка в корема ми с коляно  #Crazy  Та заспах към 3.30 и се събудих от брутални ритници в ребрата в 6ч. като между временно ставах 3 пъти до ВЦ-то  #Crazy  Супер а...... Оплаках ви се  Mr. Green

лелИИИИ ,гледам по линийката ти -още доста имаш до финалната права.Ама ще трябва да траеш ....ритници-митници...явно якИнко бебе ще се пръква Simple SmileСигурно момата ти ще е много напориста и оправна ,щом ти дава зор от сега.
Айде и на теб лек ден ,ама най-вече по леки нощи Joy Joy

# 100

Мами я кажете, клеевата тинктура разтворена в сребърна вода в какво съотношение беше и става ли да се дава да дете на 1 год профилактично, че днес малкия нещо се е разкихал?? newsm78 newsm78

Аз се обадих на педито и тя каза да внимаваме, че можело да стане алергия от клеевата тинктура?? newsm78 newsm78 Вие имали ли сте проблем?

# 101
  • Варна
daninka  Hug  мерси за пожеланието ама едва ли ще стане  Crazy  А колкото до госпожицата беше супер кротка до преди 3 седмици,че даже се притеснявах защо така, а сега  #Crazy  И както казваш ти на финалната права съм ама още колко има  #Crazy   Mr. Green  Ще се търпи няма накъде.  Hug 
Иееее   newsm44  сега видях че вече ме има на 1-ва страничка KaliMa  Hug  Мерси много  Hug

# 102
Опа мацки.Да ви се оплача и аз.Мойто диване Симеона е със запек.Яде вече каши,пюрета.Днес сме на ваксина-пентаксим.пфф,закъсняхме малко-последната е.Детито адски се кефи в паяка-постоянно го гледа и иска там.Като я сложа и почва едно въртене в кръг-хихих,като пергел е.Обикаля като щура из стаята.Обожава батко си-постоянно го търси с поглед.Чак не й се заспива-все се въртят заксчетата и го търси.То не че е голяма фенка на съня.Ужас-и нощем ако не стана 6-7 пъти,не минава нощ.Чувствам се използвана-като биба съм.Еми тва е.Олекна ми.Малко Rolling Eyes
Не съм мяркала отдавна Сашито.Някой има ли идея къде се губи това момиче? newsm12

# 103
.Като я сложа и почва едно въртене в кръг-хихих,като пергел е.Обикаля като щура из стаята.

Хмммммммм hahahaтова ме навежда на мисълта ,че може би ще стане велика математичка bowuu
Пък ти ме уби с това ,че си като "биба" Joy Joy
Поне вече има друго занимание малката принЧипеССа...не е само в ръцете ти. Heart Eyes

# 104
  • Варна
аз сега се връщам от преглед, май ще има чурка тоз път  Mr. Green видя се някаква точка между крачетата, но не е 100% сигурен , каза ми да му напомня следващия път да погледне пак  Wink

Кали, за списъка - Мая чака момченце Wink днес се засякохме в болницата, малкия бързал да излиза, тясно му идва вече  Laughing ама дофтора каза да ляга и да стиска краката поне 1-2 седмици още

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 15:08 от Virginity

Общи условия

Активация на акаунт