Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 133
  • 274
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Добро утро мамчета  Hug
Аз вече не мога да спя, нищо ми няма, нищо не ме боли, но не мога да заспя. Въртя се като идиот и само пъшкам защото вече ми тежи, корема ми почна да расте с дни  #Crazy  а аз съм слаба и ми е тежко. А и бебката се опитва да си пробие дупка в корема ми с коляно  #Crazy  Та заспах към 3.30 и се събудих от брутални ритници в ребрата в 6ч. като между временно ставах 3 пъти до ВЦ-то  #Crazy  Супер а...... Оплаках ви се  Mr. Green
Дано и аз имам кърма и мога да кърмя  Praynig  Много искам да мога.
Лек ден ви желая  Hug
И мен мойта щерка много ме риташе вечер като бях бременна, но да ти споделя какво правех за да ми олекне: нали съм си гадче, обръщах се и гушвах татко й, така пък него го риткаше в гърба... ми нали трябва да е съпричастен  Mr. Green

# 106
Гледайййййй народе-старото-ново и ОТНОВО
 ooooh!

Отново промени в правилата за прием в детските градини във Варна
-20.01.2009 14:54[/b]

Отново ще бъдат променени правилата за прием в детските градини във Варна, съобщи на редовния си брифинг днес кметът на Варна Кирил Йорданов.
  Отпада изискването, родителите на малчуганите да работят във фирми или предприятия на територията на община Варна. Градоначалникът се съгласи, че много варненци всъщност работят в Девня или в други общини.
  Това е поредната корекция на текста, като най-твърдият вариант бе: родителите да работят във фирми или дружества, чиито седалища са регистрирани на територията на общината. Отпада и изискването, родителите, които работят за МВР и Министерство на отбраната да предоставят документ от съответното поделение.

Пада и изискването, пълен набор от документи да подават и родителите на приетите вече деца, когато преминават в по-горна възраствоа група. Веднъж записано, дори и да не отговаря на критериите, детето не може да отпада, каза още Йорданов.

Припомняме, че тази година, заявленията за първа група в детските градини ще започнат да се подават от 1 апри

# 107
и аз сега попaднах за една статийка за условията за яслите http://www.varna24.bg/news/73862.html

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 16:48 от toni6a

# 108
Бегби, много е сладка твоята Ема  Hands Clap
Party Flutter

# 109
  • Варна
shhht.secret и аз така правя  Mr. Green  ама той бяга,и аз пак се залепвам и той пак бяга и така  Mr. Green  но колкото и да го рита него пак и аз си го отнасям  Mr. Green  Абе жива и здрава да ни е.....   Hug

# 110
dessiss  - Коко мн риташе също, особено когато си легна вечер. Аз си слагах ръката на корема и го галих, но не помагаше. Само Таткото го успокояваше и така аз му слагах ръката върху корема ми и след малко ритащото чудовище спираше и се успокояваше.

# 111
Гледайййййй народе-старото-ново и ОТНОВО
 ooooh!

Отново промени в правилата за прием в детските градини във Варна
-20.01.2009 14:54[/b]

Отпада изискването, родителите на малчуганите да работят във фирми или предприятия на територията на община Варна. Градоначалникът се съгласи, че много варненци всъщност работят в Девня или в други общини.
  Това е поредната корекция на текста, като най-твърдият вариант бе: родителите да работят във фирми или дружества, чиито седалища са регистрирани на територията на общината. Отпада и изискването, родителите, които работят за МВР и Министерство на отбраната да предоставят документ от съответното поделение.

Добре де, а това означава ли, че няма да е необходима изобщо служебна бележка от работодателя? Само документът за платени МДТ ли е допълнително изискваният newsm78

# 112
  • Варна
абе усещам аз как ще висим пак като сополи Април месец и ще ни връщат по 1024 пъти защото някой си е решил да промени закона докато сме седяли на опашката  #2gunfire

# 113
Аз пък да ви се оплача в какъв казус ни вкараха с тия приеми в детските ясли. Мъжа ми има ЕТ, регистрирано в Стара загора. Там сестра му управлява магазини за хранителни стоки. В същото време има и офис във варна за услуги. Счетоводтството на фирмата се води в стара загора (защото повечето документи са там) и там се подават всички декларации ДДС, за доходи и тн. За да има реален шанс да приемат Калина в ясла, той си смени адрестана регистрация.
Днес се обади счетоводителката му, че от НАП Стара загора, са преместили цялото досие на фирмата, по служебен път в НАП Варна, и то без да ни уведомят. Тя има инфо, защото дъщеря й работи там. Доре че поне ДДС-то е подадено, че в такива филми щяха да ни вкарат в тия от НАП.
Да не говорим за всички допълнителни разходи които трябва да се направят по прехвърляне на договори за касови апарати и не само.

# 114
добрутру Outta Joint моя синковец нещо много рано почна да се буди Twisted Evil

# 115
  • Варна
Здравейте ,мами  Hug  Аз днес май се понаспах  Blush 
Честит празник на всички баби и на всички акушери и акушерки които си вършат съвестно работата и помагат на нас да станем мами   bouquet

# 116
Ами да им е честит празника JoyСтига да имат "видението"да надникнат във форума.
Да са живи ,здрави и корави всички съвестни ,грижовни и човечни доктори...да бъдат мили с родилките и да не забравят Хипократовата си клетва.
  bouquet

# 117
Здраевйте, аз да се похваля и тук - наш'то семейство се размножава...дано тоя път е мъж, тати да миряса...С Вержи сме на един и същи хал...към края на юли Hug

и да ви питам:
1. може ли някой да ме свърже с доверен адвокат? Съкратиха ме...бременна #2gunfire

2. Трябва ми добър зъболекар, или по- добре пародонт (проблем с венците)

Много ще съм благодарна newsm20
Ако някой може да ми съдейства, пишете на лични

И, Честит Бабин ден!!!  bouquet

# 118
Привет на всички!
Не съм писала отдавна, така че една част не ме познават, но пък ще се запзнаем. Grinning
Първо, да честитя на Вержи! Гледай ти какви хубави работи са се случили, докато не съм писала. Вержи, пожелавам ти лека бременност и един прекрасен бебок на края.  bouquet
Честито и на всички мами, които очакват бебчовци и бебки. Добре дошли на всички мами, които не познавам.  bouquet
И така и така съм тръгнала с официалностите, честит празник и на всички баби и акушерки! Да са живи и здрави да помагат и да си вършат съвестно и с любов работата.  bouquet
Морска, Теди колко е порастнал! Shocked Не съм ви виждала отдавна.
mia_ata , не мога да помогна, съжелявам.
 daninka , какво правят малкият победител и голямата му кака?
Ние сме добре, Сашето вече се учи да ходи, имаме само един зъб и се мъчим да бърборим. Баткото ходи на детска градина. Ами така, рапорт даден, сега отивам да пия кафенце. Hug

# 119
 Shocked Shocked Гледам и не вярвам на  hahahaушите си Joy JoyКой се появява с гръм и трясък -след "векове"мълчание и спотайване Heart Eyes
Сашиииииии Hug Hugдобре се завърнала!!!!Ето едно армаганче с "подсказка" нови срещи на пейките в Морската..

Браво на прохождащия Сашко Heart EyesЦунки на баткото  bouquet

Моят Вики -бърбори ,като за световно.Не се сещам да не знае да каже някоя думичка,прави цели изречения вече  Heart Eyes...плямпа на поразия hahahaполитик ще го правя май Joy JoyКаката в последно време се вживява в ролята на дизайнер ooooh!По всички тетрадки срещам рисувани дамски тоалети Mr. Green
Целувки и дано ти ароматно кафенцето Hug

Общи условия

Активация на акаунт