Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 323
  • 274
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Здравейте, момичета! Приемате ли нови мами в отбора сиSimple Smile

Казвам се Мария, на 26 години съм и от месец и малко съм мама. Живей във Владиславово. Ние сме още малки за разходка, защото фъстъчката ми е недоносена - родена е 35 дена преди термин и термина ми всъщност беше за 22ри януари.

Това е засега, отивам да я храня, отново...

# 121
Добре дошли на всички нови мами welcome

Ади бе Сашиииииииииии, пуууууууу забрави как се ползва компютъра бе Joy Joy

# 122
  • Варна
Саше  Hug
Мим добре дошла  bouquet да ти е жива и здрава малката сладурана!

# 123
Здравейте
Имам едно малко въпросче - какви играчки са подходящи за 3 месечно? Досега й вземах дрънкалки и висящи играчки и много се забавлява с тях, но искам да разнообразя малко. Но евентуално с какво, има много играчки в магазините, днес ходих да погледна на едно-две места. На мен всичките ми харесват Laughing
Какви играчки сте вземали на децата си на тази възраст?

# 124
Привет отново! Grinning
Данинка, то детето /Виктор/ няма да прилича на съседите я! На мама се е метнало. Laughing Очаквам включване от вас в Морската. Ние вече всеки следобед сме на разходка- между 13 и 16 часа. Хем децата доволни- спат на чист въздух, хем мамите още по- доволни- малко спокойствие за кафе с цигарка. Sunglasses
begbie, не оставаше време за компа досега, ама вече ще си възвърна новите навици. Пиши как сте /ти и Ема/.
 Мим , добре дошла! Да ти е жива и здрава малката кукла. Hug  bouquet
ggg_22 , малкият ми син се радваше на музикални играчки. И на такива дето дрънкат. Абе купувай всичко, пък все ще му дойде времето да си играе с тях.
Така милички, отивам да си гушкам малкия звяр, който вече хич не е онова кротко ангелче, дето познавате. ooooh!

# 125
  • София
Здравейте мили Варненки!
Извинявайте, че нахълтвам във вашата тема, но искам малко инфо от вас. Интересувам се от мнението ви за д-р Константинов (ортопед) - работи в Градската болница и ако може телефона му за връзка. Става дума за озонотерапията - за самото лечение и работи ли доктор Константинов със здравната каса. Благодаря ви предварително !!!

# 126

Марийче, не знаех че имаш Старозагорска нишка в семейството  Wink

Саши, радвам се че пишеш пак!!! Hug

# 127
# 128

Марийче, не знаех че имаш Старозагорска нишка в семейството  Wink

Саши, радвам се че пишеш пак!!! Hug

Ам да, мъжа ми е от там. Хубав град, хубави хора  Peace

# 129
Добро утро на всички!
Днес обърнах внимание, че не съм се представила ..... много невъзпитано от моя страна, за което се извинявам  Embarassed
От Кайсиева градина съм и имам вече не толкова малка бебка, на име Тихомира.

# 130
Добро утро на всички!
Днес обърнах внимание, че не съм се представила ..... много невъзпитано от моя страна, за което се извинявам  Embarassed
От Кайсиева градина съм и имам вече не толкова малка бебка, на име Тихомира.
Да ти е жива и здрава леко порасналата госпожица Grinning

# 131
Добро утро и от нас.Саши Heart Eyes,преди ден два питах за теб,ама никой не каза нищо.Но хубаво е,че си тук.Сашко май е станал един голям бандит.Ще се радвам да ви видим скоро.Момичета,какви зеленчукови пюренца забърквахте на вашите човечета? newsm78
Данинка,хубаво букетче на пейката Joy
Хихихих,flower,много сте големи бе Joy Joy Joy

# 132
Здравейте мили Варненки!
Извинявайте, че нахълтвам във вашата тема, но искам малко инфо от вас. Интересувам се от мнението ви за д-р Константинов (ортопед) - работи в Градската болница и ако може телефона му за връзка. Става дума за озонотерапията - за самото лечение и работи ли доктор Константинов със здравната каса. Благодаря ви предварително !!!
За съжаление в момента не мога да го издиря този Константинов-нямам и никакви впечетления от него.Има обаче един ортопед ,много мил и драг на варненските мами-д-рРайков.Ето виж дали той ти върши работа.
http://www.raikov.dir.bg/bg/main.html
По късно ще видя дали мога да разбера нещо повече за твоя човек и ако разбера ще ти дам знак.
Ако някоя мама има лични впечетления от Константинов нека се включи СЕГА!!!!!

# 133
maiabee, като гледам колко мами с по-малки бебоци има край мен и си мисля, че много сме порастнали  Grinning
За пюренцата - аз давам готови на ХИП и съм страшно доволна.

# 134
Майче -зеленчукови  на ХИПП ,Алете..,Гербер...ама и аз съм най-вече привърженичка на Хипа-джийските нещица.Ахаааа bowuuДаже и такава водичка давам на Виктор ,а за адаптето -от началото сме на ХИПП,вече сме на тройката bowuu
Но пък може и да му връткаш сварени картофчета,морковчета...ако имаш време и възможност да   chefС купените осигуряваш  по-лесно повечко разнообразие.

Малиииииииии Partyкаква активност на КЛОНА-elie1, toni6a, maiabee, ros_м ...НЕ НАДНИЧАЙТЕ ..ПИШЕТЕ Hug

Общи условия

Активация на акаунт