Два дни не съм се включвала, защото имах проблеми с нета
През това време нашата криза на растежа започна да отшумява.За щастие !!! 
Gali80, Ivy много съм ви благодарна за инфото

Морска, благодаря за успокоението
Наистина си помислих, че ми спира кърмата и се почувствах ужасно
, защото искам да я кърмя бебката възможно най-дълго.А сега да ви се оплача за нещо друго.Преди около две седмици ни излязоха червени пъпчици по челото(някой, от които с бяло връхче).Малко по малко обхванаха и бузките.Педито каза, че това е от претопляне и изписа Фуксин да я мажа, но аз не посмях(някакси не ми вдъхна доверие, а и цапа ужасно
)И без да я мажа с нищо пъпчиците позавяхнаха, но само за кратко
Започнах да правя отвара от лайка и да я мажа, но май няма голям ефект.В момента целите и бузки са червени, пъпчиците са като зарастващи ранички(но не зарастват
), кожата е суха и грапава и изглежда като изпръхнала от студ.Така е и по шията!Забелязах, че на страната, на която спи се зачервява повече.Съответно като я обърна на другата тя се зачервява повече.Много внимавам да не става много топло в стаята.Поддържам около 20-22 градуса.Четох, че има т.нар. бебешко акне, при което кожата се изчиствала.Не знам дали при нас е това, но бузките ни са наистина в ужасно състояние и не знам какво да правя.Ако някои е имал подобен проблем, моля да ми пише

Май кафенце
Странно,не ми се е случвало до сега,но явно е било нещо моментно,сега съм си ок. А и бебка беше по кротка тази нощ.та малко се шашнах,ама нормално,аз съм си бъзла а и като ми е първо откуде да знам кое е нормално и кое не

липсваха ни твоите постове, бравос че пак си при нас