Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна! - II

• 15 327
  • 274
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро мамчета!Добре дошли на всички новички мами HugДва дни не съм се включвала, защото имах проблеми с нета #Cussing outПрез това време нашата криза на растежа започна да отшумява.За щастие !!! newsm44
Gali80, Ivy много съм ви благодарна за инфото  bouquet
Морска, благодаря за успокоението  bouquetНаистина си помислих, че ми спира кърмата и се почувствах ужасно Cry, защото искам да я кърмя бебката възможно най-дълго.
А сега да ви се оплача за нещо друго.Преди около две седмици ни излязоха червени пъпчици по челото(някой, от които с бяло връхче).Малко по малко обхванаха и бузките.Педито каза, че това е от претопляне и изписа Фуксин да я мажа, но аз не посмях(някакси не ми вдъхна доверие, а и цапа ужасно Simple Smile)И без да я мажа с нищо пъпчиците позавяхнаха, но само за кратко SadЗапочнах да правя отвара от лайка и да я мажа, но май няма голям ефект.В момента целите и бузки са червени, пъпчиците са като зарастващи ранички(но не зарастват Sad), кожата е суха и грапава и изглежда като изпръхнала от студ.Така е и по шията!Забелязах, че на страната, на която спи се зачервява повече.Съответно като я обърна на другата тя се зачервява повече.Много внимавам да не става много топло в стаята.Поддържам около 20-22 градуса.Четох, че има т.нар. бебешко акне, при  което кожата се изчиствала.Не знам дали при нас е това, но бузките ни са наистина в ужасно състояние и не знам какво да правя.Ако някои е имал подобен проблем, моля да ми пише Praynig

# 136
yoyoana, честит рожден ден!
Бъди здрава и много щастлива!

# 137
Калина беше с такива пъпчици с бяло връхче, като мастни топчета като се роди. С нищо не съм я мазала и те си отминаха. Като се залющи кожата я мажех с Бочко. Но ако се съмняваш в компетентността на доки, отиди и другаде

# 138
Добро утро мамчета!Добре дошли на всички новички мами HugДва дни не съм се включвала, защото имах проблеми с нета #Cussing outПрез това време нашата криза на растежа започна да отшумява.За щастие !!! newsm44
Gali80, Ivy много съм ви благодарна за инфото  bouquet
Морска, благодаря за успокоението  bouquetНаистина си помислих, че ми спира кърмата и се почувствах ужасно Cry, защото искам да я кърмя бебката възможно най-дълго.
А сега да ви се оплача за нещо друго.Преди около две седмици ни излязоха червени пъпчици по челото(някой, от които с бяло връхче).Малко по малко обхванаха и бузките.Педито каза, че това е от претопляне и изписа Фуксин да я мажа, но аз не посмях(някакси не ми вдъхна доверие, а и цапа ужасно Simple Smile)И без да я мажа с нищо пъпчиците позавяхнаха, но само за кратко SadЗапочнах да правя отвара от лайка и да я мажа, но май няма голям ефект.В момента целите и бузки са червени, пъпчиците са като зарастващи ранички(но не зарастват Sad), кожата е суха и грапава и изглежда като изпръхнала от студ.Така е и по шията!Забелязах, че на страната, на която спи се зачервява повече.Съответно като я обърна на другата тя се зачервява повече.Много внимавам да не става много топло в стаята.Поддържам около 20-22 градуса.Четох, че има т.нар. бебешко акне, при  което кожата се изчиствала.Не знам дали при нас е това, но бузките ни са наистина в ужасно състояние и не знам какво да правя.Ако някои е имал подобен проблем, моля да ми пише Praynig

Малката имаше пъпчици по бузките, та чак се белеха....... мажа я с Павлодерм, с който и мажа и дупето Simple Smile Минаха много бързо и сега само да видя, че някъде и се появява пъпчица и веднага я мазвам ...

# 139
Здравейте! Grinning
maiabee , каква е голяма и бузеста Симеона! Пу-пу! Grinning Кукла. Получих ти съобщението, ама не можех да ти отговоря в момента. Хайде стягай се вече за разходки в Морската! Hug За пюренцата- аз сега готвя- картофи, моркови, абе всякакви зеленчуци, варени и намачкани- с масло и сиренце. За вас- само с масло и по- добре пасирани. Ако не- купени. Още по- лесно. Аз май ще се записвам на кухня пак, че аман от готвене. Confused
 flower , да ти е жива и здрава "голямата" мома! Joy
За пъпчиците не мога да се включа, защото не съм имала такъв проблем.
Морска, пиши още нещо , освен  smile3534
Сега малкото зверче спи, голямото е на градина, а аз се боря със съвестта си- да изгладя най- накрая прането, или пия още едно горещо и ароматно кафенце. Thinking Май кафенце Joy
До скоро! Hug

# 140
, а аз се боря със съвестта си- да изгладя най- накрая прането, или пия още едно горещо и ароматно кафенце. Thinking Май кафенце Joy

Нали знаеш ,че най-добрата тактика -да надвиеш изкушението е да му се отдадеш...така ,чееееее Joy Joy
Никаква борба със съвестта -хайде на ароматното кафенце

# 141
  • Варна
Здравейте и от нас Simple Smile
Данинка, тъкмо ровя из форума за този Райков! Много ми помогна, мерси - нищо, че не беше насочено към мен инфото Simple Smile
Така и така стана дума - някой от вас имал ли е проблем с краченцата? Калоянче си ги криви от към петичкатаи стъпва навътре някак...Дано да не е късно за корекция....Тези дни ще го заведа при въпросния Райков.

# 142
  • Варна
Здравейте мами  Hug  Аз днес спах доста по добре до 6ч когато станах и се изстрелях да повръщам в тоалетната  newsm78  Странно,не ми се е случвало до сега,но явно е било нещо моментно,сега съм си ок. А и бебка беше по кротка тази нощ.та малко се шашнах,ама нормално,аз съм си бъзла а и като ми е първо откуде да знам кое е нормално и кое не  Mr. Green 
Лек ден на всички и нямам търпение да дойде лятото да съм с бебе вече и да се запозная с вас в Морската  Hug

# 143
Благодаря, baby_doll  bouquet

Ето и тук да почерпя Simple Smile

Днес бяхме на първата коснултация с Адела, става на 20 дни Simple Smile Качила е 670 г и 2 см буболечката, голяма радост за мама Simple Smile

# 144
  • там нейде .............
Здравейте  Hug
Извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но се нуждая от помощ  bouquet
 Трябва ми телефон на ВМА или друга болница, където правят скенер на глава http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365619.0

Благодаря предварително!  bouquet  bouquet

# 145
  • Варна
Два дни ми се протриха обувките от разходки. Ама то толкова хубаво време за изпускане ли е. Тука пишат ли и други от Владиславово?

# 146
Здравейте  Hug
Извинявам се, че нахълтвам в темата ви, но се нуждая от помощ  bouquet
 Трябва ми телефон на ВМА или друга болница, където правят скенер на глава http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=365619.0

Благодаря предварително!  bouquet  bouquet

Военноморска болница-Варна-ББАЛ-Варна ,само че тя е-Болничната база за активно лечение Варна и е част от ВМА/Военно медицинска академия/..Ако това имаш предвид пов ВМА Peace
Тел. 052/ 386-339  Адрес: ул.”Христо Смирненски” 3

Скенер и ЯМР има в Университетска болница "СВ.Марина
ВАРНА "Адрес: бул.”Христо Смирненски” 1
Телефон: 052/ 30-28-51-централа, 052/ 30-28-73
052/ 386-339
Скенер има и в МБАЛ"Св.Анна"-виж тук повече http://www.svetaanna-varna.com/view.aspx?f=156&s=227

# 147
  • там нейде .............
daninka   Много Благодаря за бързата реакция  bouquet  bouquet

# 148
  bouquet yoyoana Честити рожден ден, да те радва малка бебка  bdbaloni
Браво на daninka - за бързата реакция
Добре дошли на новите мамита, колко много станахме  Simple Smile
Вержи - дано да е чурка, малка подробност дето се вижда  Mr. Green
dessiss - поне си се наспала тези дни Hug
Саши -   love001 липсваха ни твоите постове, бравос че пак си при нас Heart Eyes
Калоян така го изморявам с разходки, че заспива от раз  smile3524

# 149
Здравейте мили Варненки!
Извинявайте, че нахълтвам във вашата тема, но искам малко инфо от вас. Интересувам се от мнението ви за д-р Константинов (ортопед) - работи в Градската болница и ако може телефона му за връзка. Става дума за озонотерапията - за самото лечение и работи ли доктор Константинов със здравната каса. Благодаря ви предварително !!!
За съжаление в момента не мога да го издиря този Константинов-нямам и никакви впечетления от него.Има обаче един ортопед ,много мил и драг на варненските мами-д-рРайков.Ето виж дали той ти върши работа.
http://www.raikov.dir.bg/bg/main.html
По късно ще видя дали мога да разбера нещо повече за твоя човек и ако разбера ще ти дам знак.
Ако някоя мама има лични впечетления от Константинов нека се включи СЕГА!!!!!

Здравейте,аз отдавна не съм писала но пък ви чета всеки ден
за др.Константинов- той ми е личен лекар (също на майка ми и баща ми ) всички сме доволни от вниманието му и работата както на него така и на сестрата.Разполагам с тези тел: сл.613103 и моб.0888845110 надявам се да са същите ако не - утре ще попитам майка ми и ще пиша от ново.Чао за сега и лека нощ на всички Stop

Общи условия

Активация на акаунт