Споделете 92

• 21 881
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
  • о`майна лунна нощ е
Сложно е Гаргамелче. Понякога се налага да клепаме пред залата, докато ни извикат вътре. Разместват графика, изостават делата по часове, а като се получи и такова разминаване по протокол/график и призоваване и става мазало.
Ама защо в съда, жено, на Пешеходния мост има прекрасна сладкарничка със сладоледи и прочее благинки!
- само две думи са достатъчни да се усмихна  Mr. Green

# 466
Дафинчи, чъ ръ дъ!

Подаръкът ти е в оскъдна опаковка, но от сърце!

# 467
  • Кацнала на едно дърво.
Благодаря на Марадона за поздрава! Hug И на Летящата ми кравиция за снимките (жалко, че не можахме да се видим в тарапаната).
За "Малкия принц" или добро, или нищо.  Joy (Получих заплахи различни, плюс няколко предупреждения за евентуални врагове, дебнещи в храсталака. Даже един журналист ме попита: "Не ви ли е страх, че сега братята ви по перо ще се обърнат срещу вас?". hahaha Ох, божке. Такъв страх бера, че...  Joy Joy Joy
Поне "сестрите по перо" явно ще мълчат. Mr. Green
А аз все така дебна неудобния момент, в който ще изокам:
"Айрън Мейдън" са сто пъти по-добри музиканти от "Бийтълс"!"
Надявам се да ме поканят в някое музикално предаване.  Blush Да се обърнат против мен и... братята по ноти.
Ох, не мога. Много страшно стана.  hahaha
П.П. Алиса, получих подарък от "Хеликон".  Mr. Green В книги.  Party
П.П.П. Весел ден, меся хляб. Дано някой брат не ме саботира и спре тока, ще ми спадне хлябът.  Crossing Arms

# 468
  • София

Нарцисио, да илядиш и да се от кеф ошашавиш!

# 469
  • Русе
Много ме усмихвате днес.

Честит празник на Даф и Сийка. Живи и здрави!  Hug

Напоследък сънувам глупости. Големи глупости. Ама каква хубава къща си купих онази нощ, ако знаете. Само че, предишната собственичка от злоба, че се налага да си продаде палата на безценица, беше пуснала всички кранове във всички бани, бидета-мидета, джакузита-макузита.... и тъпанарите от някаква служба ми казаха, че ще платя огромни глоби, понеже съм наводнила земята под къщата. Всичките ми мечти за къща бяха събрани в туй чудо. Всякакъв вид стаи с всякакъв вид мебели, които някога съм си помисляла, че ми харесват. Огромно нещо беше! Накрая заваля дъжд и покривът протече. Идеше ми да си изям гащите от яд!

# 470
http://vbox7.com/play:324594df    Даф, Сийко, поздрав от сърожденничка!

# 471
  • Кацнала на едно дърво.
Как'Сийка има ли рожден ден днес? Няма тортичка в профила.
Чакам да ми отговори на съобщението, ама тя сигурно празнува. Laughing

# 472
Благодаря на Марадона за поздрава! Hug И на Летящата ми кравиция за снимките (жалко, че не можахме да се видим в тарапаната).
За "Малкия принц" или добро, или нищо.  Joy (Получих заплахи различни, плюс няколко предупреждения за евентуални врагове, дебнещи в храсталака. Даже един журналист ме попита: "Не ви ли е страх, че сега братята ви по перо ще се обърнат срещу вас?". hahaha Ох, божке. Такъв страх бера, че...  Joy Joy Joy
Поне "сестрите по перо" явно ще мълчат. Mr. Green
А аз все така дебна неудобния момент, в който ще изокам:
"Айрън Мейдън" са сто пъти по-добри музиканти от "Бийтълс"!"
Надявам се да ме поканят в някое музикално предаване.  Blush Да се обърнат против мен и... братята по ноти.
Ох, не мога. Много страшно стана.  hahaha
П.П. Алиса, получих подарък от "Хеликон".  Mr. Green В книги.  Party
П.П.П. Весел ден, меся хляб. Дано някой брат не ме саботира и спре тока, ще ми спадне хлябът.  Crossing Arms

И аз не съм голяма фенка на "Малкия принц", да те успокоя. И по принцип на сдъвканата философия с малко художество към нея, на Коелю ми лъха. Идвам до тебе, да обера част от развалените яйца.
Поздрави на рожденичките, докато съм презентабилна още.

# 473
Срещали ли сте недоклатен мъж?
Днес имах словесен сблъсък с такъв в Пикадили  Laughing
Поведението му - същото като на недоклатена форумка  Mr. Green

# 474
Конкретизирай. Mr. Green
Мисля, че съм срещала, че даже съм си и писала с такъв. Дай да сравним впечатленията.

# 475
В Пикадили сичките мъже са или недоклатени, или преклатени- не мога да разбера още кое от двете, но дразнят, де. Андже, сподели историята, да обсъдим.

# 476
Този беше клиент на магазина. Не ми беше в категорията, пък и беше с майка си  Mr. Green

# 477
В Пикадили сичките мъже са или недоклатени, или преклатени..

А, не! Naughty Има и нормални, аз познавам един такъв, който е управител на смяна. Много сладко мъжленце е. Grinning Простете за умалителното, но е дребничък, за моите схващания. Simple Smile

Андже, щом е бил с майка си, значи е недоклатен със сигурност. Нямам какво да кажа. Mr. Green

# 478
Е, добре, почти всички Mr. Green Хаха, Андж, напомни ми за рекламата на Стийм моп. Тоя/от рекламата/ не стига, че още с майка си живее, ами и чисти, и то всеки ден. Перфектен синковец, а.
Споделям, че току-що ме извозиха с едни 9лв,ч е и рестото си задържа пичът. НА път съм да туря край на пазаруването от нета. Отивам да пуша по случая.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 14:57 от Дренка

# 479
Знам ли го с кого живее. Забелязах го чак след като се развика, че го пререждам. А като казах, че не съм го видяла съвсем се разпени  Laughing
Може да има проблем с това, че е незабележим. Стига за него Simple Smile

Даф, Честито ти Рождение!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт