Споделете 92

• 22 010
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • Кацнала на едно дърво.
Само аз не харесвам Пловдив, май.  Rolling Eyes Дайте ми море на мен.  Grinning
"Артерия Поморие" пишеше по едно време по спирките на цяла София. Laughing Много отдавна беше. Не съм ги слушала, но тая кофти чувства - не обичам хората, които драскат и мърсят.  Crossing Arms

# 691
Артерия за пръв път ги чувам... Гледах някои клипчета в тубата - част от песните им имат кръчмарски привкус... Харесвам Паникан Уайаскър.

# 692
  • London, baby
Хм, кръчмарския привкус хич не им е присъщ.

# 693
  • о`майна лунна нощ е
Само на мен ли ми се струва хиперизвратен този аватар?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=8205

# 694
Аз вече не желая да се местя, а и местоположението на настоящия ми офис е на 3 спирки с трамвай, то просто няма друго такова място.
Само че ми се отразява зле и в петък изпадам или в безпричинен истеричен смях, или вдигам кръвно и плаша колегите. На мъжа ми съм казала така-ако цял ден не му се обядя ни веднъж, да яхва колата и да ме търси по кръстовищата.
Може ли някой да ме насочи откъде да си намеря субтитри за "ДабълЮ" на О. Стоун? Прерових Юнаците, ма не намирам. newsm78

# 695
Абе, някои звучат баш кръчмарски- на гръцко ми блъскат. Ама ми харесват, ще си направя диск за колата. Всъщност, аз съм ги слушала, но не помня ни кога, ни къде.
Бейлис, има къде- къде по- извратени. НА мен това не ми е хипер.

# 696
  • о`майна лунна нощ е
Просто ми е ужасно гнусен.
Все си задавам въпрос какъв човек си, че да си сложиш такова лице във форума? Или по-точно като какъв/каква искаш да те въприемат и изградят някакъв образ за теб?
Не знам - отвратена съм от цици, езици, мазни задници, разни тъпкачи и тем подобни картинки.
Нищо против еротиката и сексуалния подтекст, но има хиляди други начини да го загатнеш и да го направиш интересно, желано ...

Последна редакция: пт, 23 яну 2009, 20:52 от Бейлис в шоко

# 697
 Мен не ме дразни, може би точно защото няма  цици, езици и задници- поне е малко по- разлчино. Иначе- права си, и аз тъй мисля, ама...

# 698
Тая вечер в Стани богат играе най големия шанаджия. За пореден път се убеждавам, че Господ с едната дава с другата взема.

# 699
Преведи, моля, шанаджия? newsm78
Изтървах го, голяма съм зАспа.

# 700
  • До хладилника, който обичам
Само аз не харесвам Пловдив, май.  Rolling Eyes

Ще ти пращам внуците с бърза поща тогава.

Не ме дразни аватара. Има къде-къде по-противни от някаква си анимация.

# 701
# 702
Само на мен ли ми се струва хиперизвратен този аватар?
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=8205
Веси, ако това е извратено, аз и жена ми сме за социален психодиспансер - малкия си ляга през вечер с едно много мило "Гъси" - сладка усмихната 50 см гъсеничка. Мисля че това е началото да не прихване паническия страх от буболечки и сродните им.

# 703
In my heart, in my soul
I really hate to pay this toll
Should be strong, young and bold
But the only thing I feel is pain

Ех, Имелдова, накара ме ти да вия пуберски посред нощ и да смъкна рязко 20 години от себе си. Cry
Ай лека ти нощ.

# 704
  • о`майна лунна нощ е
Нотар - не е проблемът в гъсеничките, а в тия неестествени движения, които извършват.

Отивам в страната на сънищата. Така съм свикнала с режима на вожда, че едва гледам в момента.

Общи условия

Активация на акаунт