Споделете 92

• 21 982
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Много ви благодаря   bouquet
Нека пожеланията да ви се върнат стократно !!!

Любляна, честито рожденник, да ти е жив и здрав, палав и щастлив!

Вълк, не знаех, че се казвам и Любляна  Joy

# 271
ЙЕс йес йееееес, иде ми кратката зимна ваканцийка.
Любимият Телец ми оповести днес официално кога да си взема отпуск. Party Party
Ся като ми доде един пррррррииииилив на енергия, та ще избутам някак 2-те седмици дотогава.

# 272
Гледам в момента BNT SAT ... дават нещо като соц . кино преглед .. hahaha Joy Joy Joy

# 273
Прости ми, Джулиана, отскоро нося оптика, но я забравям на бюрото си, в офиса.  bouquet
И Любляна не е лошо.

# 274
  • Варна
jj, защо стреляш?

Споделям скучна вечер, чаша вино и в добавка за първи път разгонена котка /последната от снощи/. Знаете ли вий какво е туй чудо разгонена котка? Дано да не разбирате! Още с прибирането ни вчера бяхме посрещнати от нейното мецосопрано в жални извивки до небето, чуващо се от първия етаж. До третия мислех, че се е побъркало от самота горкото за ден само, ако и услужливата ми свекърва да го е гушкала половин ден. Нищо подобно нямаше разбира се. Отне ми само час- два да вдяна, защо си вири опашката и иска да стои само на терасата. После се зарових в нет-а за инфо под съпровода на звучното и "пеене" и работата стана ясна. Не стана ясно обаче как ще се спи през нощта! Ами- не се спеше! И да задремех в кратките музикални "паузи", Мишо на два часа сядаше в леглото и с жален глас ми казваше" Виж мамо, колко страда и как плаче Маца! Вземи я да я гушкаме!". А тя вратата си е отворена, но то се кютнало на прозореца и пее ли, плаче ли кой го знае. И двете ми колежки имат котки и ме успокояват, че за пет-седем дни минава Crazy. А как се спи пет- седем дни не казват.
Извинете логореята ми, но трябваше да се възмутя от собствената си котка.

# 275
Днес е радио премиерата на новия сингъл на U2 „Get On Your Boots".

U2 SINGLE - Get on Your Boots

Върл U2 фен съм, жена ми също, гледали сме ги на живо, но след първо прослушване ще си замълчим тактично. Все пак на мен ми е рано да давам оценки. Нека го чуя още няколко пъти.

ПП. За първият сингъл от новата Металика примерно, бях категоричен  - ХИТ! Албумът е безкомпромисен. Тук обаче съм скептичен.

# 276
Кат, има хапчета, които спират разгонването. Питай в зоомагазините. Знам какво е, много е страшно Crazy

# 277
Нашата изобщо не мяца. Изниза се петък вечерта, прибра се в неделя по обяд,
света вода ненапита, мома. След време роди четири котета, слава Богу, двете ги взеха деца,
двете бабички. За последното изманипулирах бабката, че има необходимост от котка.
После й задоволих необходимостта и получих ябълки.
Преди месец видях бабката да дои козата, а котарачето, вече пораснало, клечи и чака да му сипе мляко.

# 278
Днес сте особено забавни и духовити, направих вечерен преглед на печата, поради липса на време през деня.

Споделям, че усещам някакъв прилив на ново настроение или нова духовна вълна и сякаш време за смяна на аватара, ще огледам, помисля и ще открия това, което търся.

Джулс , да ти е жив и здрав рожденика, много весели и безгрижни игри и да порасте голям и умен за гордост на мама и тати!
  bouquet

П.П Всъщност исках да да споделя нещо умно, но в момента не мога да го формулирам, може би утре или като успея да го изразя и за себе си.

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 22:07 от ester

# 279
  • София
Споделям, че бях изловена във facebook-а от съфорумка. Хохохо, плъзнахме навсякъде. Mr. Green

# 280
Анджи, харесва се малкото талибанче, много даже. Подозирам, че ще има рецидив.
Изключително трудно се оказа да се опитва човек да чете конско на дребена, кльощава и мустака девойка, без да избухне в смях.
  Споделям, че малко завиждам на Балу за големите синове. Искам и аз.

# 281
Едно ми е смрацафрацано, хаотично, рацпиляно и апатично. Как още по-точно да ви го обясня?

# 282
И звездите в Споделете са групирани на този принцип. От далече изглеждат близко една до друга. Съзвездие Голяма хейтърка, Съзвездие Отегчена Интелектуалка, Съзвездие Малка Лигла и т.н.

Ехоо, аз съм Деничка- звездичка, от съзвездието Отчаяни съпруги Joy И други има, знам, знам.

Ох, тъкмо се чудех в кой клуб да се впиша. Дренке, ида; чакай ме  Hug

Ама още по-чудно ми е - Сели, ти къде си?

# 283
  • Варна
Тази думичка "смръцафръцано" я чух за сефте преди доста години от една девойка на име Калинка. Мислех, че тя е авторът, но като гледам колко хора я знаят - или не я е измислила тя, или думичката се е разпространила със скоростта на светлината. Не ми се вярва двама души на две различни места да измислят точно такава думичка.  Crazy

# 284
  • София
Саня, тези сладурски думички идват от
приказки като тази:

Тъмна нощ. Тук таме Луна.
По пътеката на нощномислещите Триоджефтерейзи
се разхождало едно Ъпче.
То се лебегадъхнало в една развандруха.
Тогава дошъл злият Деликадъмбър и решил да усмъртафоса Ъпчето,
но то се обадило по своя едномагнитен технопротондер
на стария Ърп. Стария Ърп дошъл, забил 2 ълви по бамбаругата на
злия Деликадъмбър и го разпатмазил.