Споделете 92

• 21 986
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Бианко, моята дъщеря, която по 300 пъти на ден се притеснява да не умра и ми се обяснява в любов, ми беше напълнила щедро ботушите с вода.
Отрича като партизанка, естествено. Но другият възможен извършител  е баща и, а той не  е толкова смел.

# 256
Подозирам доза магарешки гени, но да, момиче е. Играли си на бабички.Стаматка и Пена.Куку и Пипи.
 Обаче магариите и са много заразни, успява някак да убеди целия клас колко е забавно. Опасявам се, че близките дни ще са клас малки Хитлерчета, а аз ще се червя пред останалите родители.
 Им, има нещо във въздуха в нашия квартал, да знаеш.

# 257
  • Бу-у-урга-а-ас
Бианка, все пак пробвай със спирт, ако не стане с тоалетно мляко или зехтин. Ти добре приемаш нещата философски, ама другата майка, как ли се вайка сега.

Не и се впрягай чак толкова на случката. От малка много харесвам тънки мустачки като на латино мачо и при всяка възможност рисувах такива на децата, с които играех.

# 258
Споделям още 2 работни часа  Sad
Преживях чат в скайп с една госпожица за която е измислено определението "куха лейка" ooooh! Ма много куха....

# 259
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Е що не се направи, че те няма  Grinning

Вчера изживях истински шок - направо така съм се ощипала от ужас по крака, и съм си прехапала устната, че  Tired
Ходих до една сладкарница да се видя с една приятелка, и понеже исках да се изтаралежа с новото си чудо, го взех, но го преместих в по-удобна за момента чанта.
Посреднощ решавам аз да го извадя, за да почна да го разучавам най-накрая, и о, Боже няма го в чантата (ама го търся в първата).
Изтърчавам в спалнята и събуждам горкия келеш Зефс, с нещастен писък "Няма ми гооооо", като съм убедена, че съм го забравила в "Романса".
(Само да вметна, че това не е нещо нетипично за мен - препратка къмпоследното ми геройство със загубения ключ на колата, съчетано с липса на резервен такъв.)

Докато стане ясно какво се е случило с апарата, щях да хвърля топа от ужас.

# 260
  • No Line On The Horizon
Днес е радио премиерата на новия сингъл на U2 „Get On Your Boots".

U2 SINGLE - Get on Your Boots

# 261
  • София
Влизам при вас за да ви почерпя  Hug
Днес моя малък мъж става на 4 годинки !!!
Да ви е сладко !!!

# 262
  • София
Честито на рожденника! Да е жив  и здрав! Наздраве на родителите му!

# 263
Лого5ка, майката на детето за щастие ми е близка.Не го прие много зле.
Бебешко олио помага учудващо добре срещу мустака на Хитлеровата младеж.

# 264
Споделям умора след днешната тренировка·
julliana ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТВОЕТО МАЛКО МЪЖЛЕНЦЕ! С ПОЖЕЛАНИЯ ЗА МНОГО ИГРИ И УСМИВКИ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 265
Бианка, ще умра от възторг  Laughing и за мустака и за философския начин, по който го описваш.
Тя как се чувства с мустак?  Grinning

Джулс, да ти е здраво и щастливо момченцето!

# 266
И звездите в Споделете са групирани на този принцип. От далече изглеждат близко една до друга. Съзвездие Голяма хейтърка, Съзвездие Отегчена Интелектуалка, Съзвездие Малка Лигла и т.н.

Ехоо, аз съм Деничка- звездичка, от съзвездието Отчаяни съпруги Joy И други има, знам, знам.

# 267

Любляна, честито рожденник, да ти е жив и здрав, палав и щастлив!

Ха! Таман се чудех дали съм от Бик или Голямо куче, а то имало съзвездие Вълк
Ама в южното полукълбо. Което ми напомня да посетя Австралия.

# 268
Случаи като този http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364295.msg9862748#msg9862748 просто не мога да проумея.Моля ви да го прочетете и изкажете мнението си.Сблъсквала съм се хиляди пъти с лекари,които нехаят за децата,няма да цитирам имена засега,ще кажа само,че са се опитвали да предписват на децата ми антибиотик по телефона и са отказвали домашно посещение,когато сина ми беше бебе и поддържаше 39 градуса температура два дни подред.Не случайно са казали хората,че за да си добър лекар трябва да си добър човек.
Jullianna,честито ти порастнало момченце! baloni Много здраве и усмивки му желая! Hug

# 269
  • под дъгата
Не мога да не споделя аватара си. Любим човек ме накара да се усмихвам.

jullianna, честит ти рожденик!

п.п. Волф, знам, знам, видях го след публикуване. Ще ми го намалиш ли? Малко. Аз не можах повече от това.

Общи условия

Активация на акаунт