Споделете 92

• 21 988
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • Бу-у-урга-а-ас
Балу, много боен ден. Дано бързо утихнат страстите.  Praynig

Мерси за милите пожелания   bouquet

Марадона, честито ти кръстник и на теб! Само не разбрах този бръмбар поне снима ли го, че после като го "патентоваш" да ни го покажеш?

# 241

Марадона, честито ти кръстник и на теб! Само не разбрах този бръмбар поне снима ли го, че после като го "патентоваш" да ни го покажеш?

То това не е първото животно, което откривам. В една друга тема, разказах за един нов вид птици от семейство къснопрелетни, пак мое откритие. Казват се нисколети. Иначе бръмбъра го снимах с джиесема, но после ми трябваха пари и го заложих заедно с касетофона от колата в една заложна къща. Ако до заплата не го продадат, ще го отвържа и ще ви покажа снимка. Ако не, ще намеря нов, спокойно.

И Янтра, изобщо не се ебавам. Говоря с най-сериозния тон.

# 242
Благодаря за съветите, вълк. Не беше стоножка, чак толкоз зле не сме.

# 243
  • Пловдив / София
Споделям, излизайки в обедна почивка се натъквам на глутница тийнейджърки, които се бият. Ама баш бой си беше, не махленски спор. И все момичета, нито едно момче нямаше.
В първия миг понечих да се намеся, после се сетих, че са ок. 15р диви и агресивни, а на повечето задниците са им по-големи от моя.  Tired

Ква гмеш расте, не искам и да зная. ooooh!

До ся все бях чувала по телевизия и чела по вестници, ама сефте се натъквам на тийнейджърски момичешки бой.

# 244
Мрадона, снимай го де. Като име клещогъзец е добре. Да видим как ще го преведе Калина на английски.
Преди години, примерно 26, един приятел ме молеше да разделим две близначки. Той харесваше по-захлупената, по-затворена /изоставаше в отговорите половин една дума от другата/. Е, не успяхме за два семестъра.
Балу, а защо са в различни училища, различни интереси ли имат. Защото като се биеш, се си е друго да има някой до тебе.
Извинявай, Дренко. Трябваше да се досетя, че сте учили за стоножката. И оказване на помощ при ухапване от стоножка.

# 245
  • Варна
Балу, хороскопът и на двамата за днес е бил еднакъв - бой. Хубаво, че са с големи лапи, поне са се защитили. Друг въпрос е какви обяснения ще ти дадат, защо са стигнали до бой.

# 246
  • Варна
Хм, нисколет и клещогъзец - Марадона, трябваше малко повече въображение да проявиш. Също и тема можеше да пуснеш за име на хайванчето.

# 247
Има ли някой акаунт в e-bay? Искам да си купя това. Съвсем сериозно питам.

Eй това ще се направя, че не съм го чела  Crossing Arms

Малкият повръща. Ще си откараме заедно до четвъртък.

# 248
Хм, нисколет и клещогъзец - Марадона, трябваше малко повече въображение да проявиш. Също и тема можеше да пуснеш за име на хайванчето.

Вега, това е наука, а не романтична литература. Кво въображение?! Тези, които са кръщавали съзвездията примерно, кво въображение са проявили? А? Никво. Малка мечка, голяма мечка....баси индианците! На тва им приличало, така ги кръстили. Та и аз на този принцип.

# 249
Има ли някой акаунт в e-bay? Искам да си купя това. Съвсем сериозно питам.

Eй това ще се направя, че не съм го чела  Crossing Arms

Охоооо, аз вече намерих специализирана тема за e-bay и там отправих запитване, придружено с оферта. С един приятел сме решили да съберем шалове на следните отбори: Бате Борисов, Жилина, Тампере, Олимпия - два, СЛован, Аалст, ФК Копенхаген, Антверпен, Офи Крит и Беверен. Ще ги окачим в Еврофутбола и ще се казва "Стената на плача" !

# 250
Дойде денят, в който ще направя товаааа  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 251
Звездите от едно съзвездие нямат нищо общо помежду си. Единственото общо е, че от земята изглеждат близо една до друга. Като дойдат извънземни на земята и разберат как сме ги групирали , ще ни се смеят /ритащ с крака във въздуха емотикон/. Полярната звезда може да е по близо до звездите от Южен кръст, отколкото до звездите от мечките.

# 252
Вълк, ясно. И звездите в Споделете са групирани на този принцип. От далече изглеждат близко една до друга. Съзвездие Голяма хейтърка, Съзвездие Отегчена Интелектуалка, Съзвездие Малка Лигла и т.н.

# 253
Искам да ви споделя, че ще го сготвя мойто дете. С ориз.
Нарисувало мустаци на себе си и на една нейна съученичка. С перманентен маркер.
Как и ги ражда тези щуротии главата, не знам. Добре поне, че се харесва с мустаци, защото дълго ще ги носи.

# 254
лелелеле Бианка... това с мустаците не е за пренебрегване, аз много се плаша от такива неща, детето ти момиче ли е..

Общи условия

Активация на акаунт