Споделете 92

• 21 994
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
Дали ще отнесе топките, живота или парите на последния е въпрос, как да го кажа, на изразни средства.

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Имаше и нещо подобно за един или два вида паяци. Женските изяждаха дребния мъжки като си свърши работата.

# 227
Каква тема захванахте Confused Тази богомолка наистина е отвратително същество.Пчела с топки не съм виждала Joy

# 228
Пчела с топки не, пчела майка с топки. Няма как да си виждала, ако не си отваряла кошер. Тя не излиза. Излиза веднъж в годината, издига се високо и само най държеливите търтеи успяват да се вредят. Естествен подбор му думат.

# 229
  • Варна
Вълк, понякога се чудя агроном ли си или просто ги вадиш от гугъл тия безбрежни факти за птичките и пчеличките?  Grinning

# 230
Вълк, аз пък наскоро видях един бръмбър, клещогъзец се казва. При тях има ли нещо особено или някакви рискове при оплождане?

# 231
# 232
Не съм агроном, обаче винаги съм гледал природата с широко отворени очи.
Като учениче съм заработвал две лета като момче за всичко на един кооперативен пчелин.
Марадона, това да не е нашенската кукуляза, айтоската скрипя, или щипалка, дето се крие между зърната на гроздето.
Единствения въпрос който не ми дава мира е как се съвкупляват таралежите.

# 233
Точно кукуляза е, клещогъзица. НАшенската я знам, обаче намерихме вкъщи чуждоземска, гигантска беше. ТЕорията на мъж ми е, че е пристигнала с бананите Simple Smile

# 234
Гигантската е стоножка, съвсем друг вид. При ухапване незабавно потърсете лекарска помощ, там работата е сериозна.

# 235
  • о`майна лунна нощ е
...
Единствения въпрос който не ми дава мира е как се съвкупляват таралежите.

Единият постоянно охка. Не е доказано от какво обаче  Joy

# 236
Ако някой ми каже, че няма връзка между близнаците, дори и да са разнояйчни, ще споря с него до припадък. Е, споделих преди час, че единия е с насинено око. Преди 15 минути се прибра другият.  Ми, какво да ви кажа, носа му е с един размер по-голям. От тази година учат в различни училища. Днес явно и за двамата е бил ден за тупаници, макар и на доста голямо разстояние един от друг. ooooh! Дам, остарявам... Трудно ми понасят вече такива емоции накуп. Tired Преди 10 години така си трошеха крайниците през три дена, две години подред, но бяха малки, палави, някак си по-лесно го преживявах. А сега са големи и диви, а не са и малки, по два метра са и лапите им големи, та не знам как са спаринг партньорите им. Оф! Честит ми понеделник.

# 237
  • о`майна лунна нощ е
Оооо, Балу! Връзка има - убедила съм се лично. Единият ми кум има брат близнак. Все едно са си плюли в устите двамата. Едни и същи реплики, едни и същи жестове, вкусове ... Тази вече ще са вкъщи - макар и по работа. Пак ще виждам двойно  Mr. Green
Много боен ден за семейството ви.  ooooh!

# 238

Марадона, това да не е нашенската кукуляза, айтоската скрипя, или щипалка, дето се крие между зърната на гроздето.

Вълк, не е! Това е съвсем нов вид бръмбър. Аз го открих и аз му дадох името. Показах го на един приятел, чиито баща е много близък с Петър Берон, обадил му се, обяснил му как изглежда, онзи казал " Е нема такъв бръмбър брато! Да си го кръщава момчето". Сега остава да видим в кое семейство и подвид да го сложим.

# 239
  • Пловдив
Марадона, схващаме, че се опитваш да се еба*аш с Вълкът. Успокой се Grinning

Общи условия

Активация на акаунт