Гоблени-41

• 55 818
  • 452
  •   1
Отговори
# 195
ted в какъв смисъл черта на гоблена,кажи че нещо не разбрах Thinking

# 196
  • София
Лили, много сладки са станали подаръчетата Simple Smile
Ох, момичета, много красоти сте показали... А аз няма още с какво да се похваля... Шия нещо, но дори не знам как ще изглежда! Майка ми ми даде конците и схемата, дала й ги нейна приятелка... Ама няма картинка... Конците са българско мулине от старото, ама така като гледам... Тъмно кафяво в розов облак... Не ми се връзват нещо цветовете... Стискайте и на мен палци, само че през цялото време, че да вземе да се получи нещо Simple Smile
Дж, имаш стискане на 8 палеца от мен и майка ми и 4 лапи от Бела (кученцето ми)  Mr. Green
П.С. Goody, има си име, ама кой знае от кога е... Може би има още 100 със същото име. Заснеженото градче се казва...  Blush

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 23:34 от Lady Death

# 197
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Дидичка - когато шиеш на части понякога на мястото на "съединяване" става черта и си личи и на лицевата страна  ooooh! не знам дали го обясних, а не разполагам с нагледен материал  Hug

лейди - Аз  нали съм си любопитка  - заинтригува ме. Crazy  Thinking на тази твоя схема няма ли някакво име, че така ще ме чегърта, докато го завършиш  Crazy

# 198
  • София
Ей, намерих го.. ето за това иде реч - http://www.dalavera.net/product/gallery/i/780996/c/4/p/165793/h/1
Ама няма нищо общо с моите цветове  #Cussing out УЖАС!!!! smile3511 smile3515 smile3511

# 199
  • Плевен
И аз така шия едно куче Коли което нямам представа как ще изглежда,ама е голямо разочарование,много голям с ужасни цветове и това Коли половината сиво половината в кафява гама(хибрид сигурно някакъв ще да е) ама още малко остава де ще стискам зъби и ще го довърша.Като гледам какви красоти шиете така ми се иска да почна нещо друго,харесала съм си 'Вълшебен миг"и ще го почвам само да го свърша това куче.И нещо друго да попитам правих схема на снимка на дъщеря ми,обаче нямам представа дали направих всичко както трябва,дали ще може някой който разбира само да и хвърли един поглед,обаче незнам къде да я кача като е в такъв формат  newsm78 абе много съм зле  ooooh!

# 200
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Ей, намерих го.. ето за това иде реч - http://www.dalavera.net/product/gallery/i/780996/c/4/p/165793/h/1
Ама няма нищо общо с моите цветове  #Cussing out УЖАС!!!! smile3511 smile3515 smile3511

Thinking че то и това не е най-прекрасния подбор на света  Hug
може пък твоето да е по-добро  Peace
ще се огледам да намеря накъде ключ и ще ти гопусна
 Wink да си сравниш материала  Peace

намерих снимка на оригинала - и там облаците леко розовеят  Thinking

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 00:25 от Goody

# 201
  • София
Ми то мойто е с български конци мулине, от онези старите... С жълтите етикети... Ау, направо ще се изям.
То поне там облаците са бели, а при мен са розово и кафяво!  Sick
Ще го шия обаче, какво да се прави... Ще покажа утре на майка ми и това и ще умуваме и с нея какво да правим... smile3514

# 202
  • София /Абсурдистан
Аз изхвърлих една такава българска комплектовка. Много нескопосано подбрани цветове, язък за труда само, добре че не го уших целия. 

# 203
Дж,имаш и моите силно стиснати палци Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

petjah,много хубаво става...гледам,че си сложила и контура и френските възелчета за очички Grinning

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 07:50 от bella_

# 204
А на мен ми е интересно, защо шиете неща, които не харесвате  newsm78? Дано разберете правилно въпроса ми, не искам за обидя никого, но ми е странно ако шиеш за собствено удоволствие, защо трябва да шиеш нещо, което ти докарва негативни емоции.
Аз всичките гоблени си избирам по любов - виждам го и ме пленява и нямам търпение да го видя готов.

Дж. имаш палцестискане и от мен!

# 205
А на мен ми е интересно, защо шиете неща, които не харесвате  newsm78? Дано разберете правилно въпроса ми, не искам за обидя никого, но ми е странно ако шиеш за собствено удоволствие, защо трябва да шиеш нещо, което ти докарва негативни емоции.
Аз всичките гоблени си избирам по любов - виждам го и ме пленява и нямам търпение да го видя готов.
и аз това се зачудих и съм напълно съгласна със Зори Peace

Черпя ви един сайт,аз от една седмица се подвизавам там...свалям страхотни книги на всякаква тема,иска регистрация Grinning
http://mirknig.com/knigi/hobby_remesla/page/2/

# 206
  • Варна
Добро утрооо!
Кафенцето от мен Grinning

неличка, гоблена за който питаш се казва Майчина ласка, шит е преди 5-6години, на фирма Гинокардия. Не знам в момента съществува ли Thinking

Момичета имам въпрос - в къщи има един гоблен шит от свекърва ми преди около 40 години Crazy. Рамката му е доста стара и мъжО реши да я смени. Обаче сега се чудя дали да го изпера, защото изглежда замърсен? Обаче в същото време да не го повредя - най-вероятно е шит с обикновени български конци и ако им избелеят цветовете? Thinking Някой имал ли е нещо такова?

# 207
Дидичка - когато шиеш на части понякога на мястото на "съединяване" става черта и си личи и на лицевата страна  ooooh! не знам дали го обясних, а не разполагам с нагледен материал  Hug
.......
Добро утро!
Точно това имах предвид, но дано не се получи при теб защото ти е много красив гоблена  Peace
Извинете за този въпрос - Тези малките гобленчета сами ли се ги слагане в рамки или ги носите на ги рамкират?  Embarassed

# 208
  • ПАЗАРДЖИК
На първа страничка има инструкции как сами да си рамкираме гоблен. Аз от там се научих. Не е трудно.

# 209
На първа страничка има инструкции как сами да си рамкираме гоблен. Аз от там се научих. Не е трудно.
Благодаря ти   bouquet , а рамките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт