Гоблени-41

• 55 816
  • 452
  •   1
Отговори
# 270
sissak с паспарту изглежда много добре  Peace

# 271
Здравейте,на всички които хобито им е като моето-гоблени.Следих темата но не можах да разбера от къде да си намеря сравнителна таблица на конците,в смисъл за различните фирми.Ако някои може да ми помогне или да ми прати такава ,БЛАГОДАРЯ. Praynig

# 272
Kikiniq на първа страничка има линкове към сравнителни таблици.
Сега обаче ги пробвах и само този линк работи.
http://www.stitchfanclub.com/tablecolor/

# 273
по молба на Краси закачих файла за Паттерн макер тук Imported 2.xsd
Тя е направила дизайн на гоблен по снимка , но иска и нашето мнение и помощ.
Аз моето мнение ще си го кажа малко по-късно:)
Слагам и снимка на гоблена- така да имате един предварителен поглед:)

# 274
  • в зоната на здрача

newsm09

Еее,не си права да знаеш..
В първия момент се оцъклих,но сега и аз ходих да проверя и всички линкове
в раздел-сравнителни таблици-си работят.
Могът да се ползват и конверторите.. Wink

# 275
Здравейте всички, да покажа и аз нещо което не съм показвала

имам го и с рамка, но като открия снимката ще пусна и нея.

А ето го и Матьо

# 276
Относно схемата на бебчо - много е сладък междувпрочем  Heart Eyes.
Та на пръв поглед не ми хареса фона - някакси се слива с детето. Другото, което не ми хареса е ръката отстрани на детето. За снимка как да е, но за гоблен, който ще виси след време на стената ....

# 277

newsm09

Еее,не си права да знаеш..
В първия момент се оцъклих,но сега и аз ходих да проверя и всички линкове
в раздел-сравнителни таблици-си работят.
Могът да се ползват и конверторите.. Wink

наистина работят и аз проверих Laughing

# 278
Здравейте, момичета!
Много хубави неща показвате smile3501
Аз си шия още мечо пух мислех че ще го ушия много бързо, но ....... Когато ходя у мама съм си занесла и там едно гобленче да ви покажа етап - втория от серията кафяви вазички http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10144242 остава фона.
Все повече се навивам да се опитам да направя гобленче по снимка на детето, но като знам каква съм  Joy hahahaсмотаничка с компютрите едва ли ще успея Cry

# 279
  • Пловдив
Прасчо, благодаря ти за схемичката, ти най-добре ме разбираш с тия орхидейки  Heart Eyes
Обаче са ми изтекли дните за пробване на версията на РМ и сега ми иска сериен номер  newsm78 Какво да правя, да я махам и да я инсталирам пак ли?  Thinking

# 280
  • Benelux / Varna
Да покажа и аз мойте орхидеи, вече изпрани и изгладени.

Иначе за хобитата, намирам време за всички, за пъзелите имам и помагачи, обаче като захвана нещо гледам да го свърша и чак тогава отделям време за другите, гледам да ги редувам, така се амбицирам повече и ми домъчнява за другото, така после се хващам с по-голям мерак.
Не ми допада много гобленчето по снимката, нещо не ме грабва. Може би ако е някоя друга снимка, повече би ми харесало. Фона не ми харесва нещо. Надявам се да няма обидени, просто ми се струва,че може и по-добър резултат да има.

# 281
абстрахирайте се от големината на снимката.
Ето така някакси би изглеждал ушит и закачен на стената:)

наистина някои детайли са излишни и долната част трябва да се изреже.
Очите са без блясък и мисля, че на оригинала не е така
Трябва да се отвори с програмата, за да се види по-добре кой е проблема.
Има единични бодове , нпкои цветове са излишни, други- особено тези по лицето са прекалено червени.
После като имам време ще сравня , за да видя до колко червенеят или моравеят и с кои могат да се заменят

# 282
  • гр.Добрич
Според мен трябва да се пробва с друга снимка, на която детето е облечено с някаква дреха. Така ще има по-голям контраст и няма да се сливат цветовете.

Зорница и твоите Орхидеи са много хубави.

# 283
здравейте пак станах #Crazy от вашите красоти ! Hugи да ви питам за една схема от кривите къщички- в средата е жълта ,от дясно има бяла, а отгоре луна . дано сте ме разбрали, че не мога да сложа снимка Embarassed

Последна редакция: чт, 22 яну 2009, 13:07 от son4eto16

# 284
  • варненка от София
Зори, браво, чудесно е! Хващай друг сега, вижи има и други момичета, които са на зимния гоблен, състезание да става. Wink

Относно бебето мен ме няма по тези програми, но бих избрала наистина снимка, на която бебочето е облечено, иначе ръката не ми пречи, напомня ми на разработките на Вервако, където се загатва част от майката или бащата.

Иначе аз като цяло май не съм фен на гоблени направени по снимки, някаква предубеденост ме гони  Blush

Спинки, до къде я докара с африканката, много съм любопитна, да знаеш!

Общи условия

Активация на акаунт