Гоблени-41

• 55 798
  • 452
  •   1
Отговори
# 300
  • варненка от София
Спинки, уникална е, ама все пак трябва и другарчето й да си вземеш и ушиеш, че да са си заедно  Blush

# 301
Бебето, дето Белла го подари на докторката , и Кетри го ши.Само че аз с анкор ще го правя. Може да се получи разлика...
всъщност всичко свързано с това прекрасно бебче тръгна от venipuh,не че е толкова важно,но аз да си кажа Mr. Green

spinki,браво голяма красота!

# 302
Зори ,браво за орхидейките!!!
Спинки,много шикозна африканка,дано ушиеш и другата!
Бебчето със каквито и конци да го направите,все ще е хубаво,все пак всички бебчета са сладки!!!

# 303
Аз пак да поясня - тези еленчета, които показах ги е ушила една майсторица от руските форуми. Да не си помислите, че вече съм ги ушила. Исках само да покажа как трябва да станат и моите  Laughing Надявам се и те да са толкова хубави Flutter

Дианна – много сладко котараче, а и Матьо си го бива!

Zornitsa – и твоите орхидейки са станали суперски!

Спинки – аххх... все по-красива става тази африканка!

# 304
Спинки, много е хубава ! Peace
Продължавай и да я видим в рамка !

# 305
vvvitality-Аз се заблудих и помилих,че са твоите.Сигурна съм че и те ще станат така красиви.А защо не покажеш до къде си стигнала,че ми стана любопитно.

# 306
здравейте момичета!днес си изтеглих тази програма за правене на гоблени Pattern Maker for Cross stitch!някой може ли да ми помогне че не иска да ми отваря моите снимки!не мога да се оправя нещо?някой ако е работил нея яко може да ми помогне!
благодаря предварително!

# 307
здравейте момичета!днес си изтеглих тази програма за правене на гоблени Pattern Maker for Cross stitch!някой може ли да ми помогне че не иска да ми отваря моите снимки!не мога да се оправя нещо?някой ако е работил нея яко може да ми помогне!
благодаря предварително!
Писе и аз я изтеглих вкарах снимката и файда никаква. Не ми харесва как става то си има тънкости, трябва да се прочете и да ти го обясни някой. Отказвам се от опита да направя гоблен по снимка. Някой ден ако имам излишни пари ще си платя да ми направят не бих рискувала да правя сама да шия и после резултата да не е ок.Къде се губите newsm78

# 308
здравейте, имам въпрос - като нямаш вкъщи скенер, а искаш да качиш схеми за някого и да му ги пратиш, къде би могло да стане това и как, благодаря

# 309
Неличка,нали ще показваш как върви Целувката.На тия цени ако са сполучливи не си струва да купуваш конци и панама и...
vvvitality,няма как да не станат хубави и твоите еленчета. Hug
dianjeli,сигурно в някой копирен център ще ти свършат работа.
На мен хич не ми спори тези дни CryСигурно защото нещо се разбързах newsm78За сметка на това вие шиете ли шиете Hug

# 310
Веси ще показвам да видим кога и какво ще получа учудвам се на цената им. Дано да са читави и аз съм любопитна.

# 311
Момичета, дайте ключ за калите на черна панама!  Flutter

# 312
  • варненка от София

Здравче, тук ги имам в албума, но не са трансформирани от дименшънски в ДМЦ http://picasaweb.google.com/maruli065/flNmzH#5278173541900850002

Да се вкрючи някоя добра душа, която вече ги ши или шие и да ти сподели номерата.

# 313
Силве мила, аз от теб ги свалях!  Hug Ама днес се загледах , че ги няма номерата..........  Rolling Eyes А и малко им се изкушавам в този сайт http://collection1x4.com/catalog_black.htm  Embarassed Та се чудя общо взето!  Thinking Имам панама, ама ми се иска да видя дали имам и конците!  newsm78   Laughing

# 314
ето ти схемата, преработена с PCStitch
http://dump.ru/file/1458623
дали е правилен ключа незнам

тази целувка там на този сайт много малка ми се струва- т.е е два пъти по-малка от оригинала, а се шие на по-едра панама.
Ще ми се да видя крайния резултат:)

Общи условия

Активация на акаунт