Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 569
  • 298
  •   2
Отговори
# 135
zdraveite principno ne mi e redoven cikala no poslednitenqkolko meseca mi idvashe na 4/5 sega sme 9 a az ne znam kakvo se sluchva poneje na 6/7 i dvata dni ne se pazihme i iskam da popitam kakva vuzmojnost ima da sum bremenna ...

# 136
  • София
zdraveite principno ne mi e redoven cikala no poslednitenqkolko meseca mi idvashe na 4/5 sega sme 9 a az ne znam kakvo se sluchva poneje na 6/7 i dvata dni ne se pazihme i iskam da popitam kakva vuzmojnost ima da sum bremenna ...
Пиши на кирилица

Вероятността да си бременна е 50/50

# 137
Аха ами понеже имам симтомите че ще ми дойде

# 138
Ако си очаквала цикъла около 5ти, а той не ти дошъл, но не сте се пазили на 6-7, почти няма вероятност да си бременна, освен ако не е станало по-рано.

Симптомите на бременност и цикъл са почти идентични. Направи тест.

Аз като забременях, първите 2 дни си имах леко зацапване, което първоначално обърках с началото на М.

# 139
Моето питане едва ли е за този раздел ... защото аз определено НЕ искам бебе, но знам че тук има компетентни хора затова търся тук отговор.

НО пък моето питане има общо с първото. макар че не е три дена преди менструация...
Знам че е много индивидуално всичко, прочетох цялата тема но все пак не разбрах точно това което мен ме интересува.
Правих необмислен, непланиран, първичен и ... безопасен /за съжаление/ секс- ужасно тъпа постъпка, но бях пияна и неадекватна... и не мислех трезво. Имам право да ме намъмрят и да ме набият едно хубаво - ще приемам и критика и псувни ако трябва - но пък знам също че и вината не е само в мен и трябва и двамата да внимават!  Уж не е свършвал в мен , но аз доверие на никого нямам колкото и да  е добър и съвестен. На мъж не може да се има доверие ако не друго поне това съм го разбрала! Crossing Arms
 Та тъй като го правихме няколко пъти през онази нощ  сега съм много притеснена и изнервена.. дойде ми още следващия ден. Цикълът си ми е редовен, първия ден си ме болеше както винаги, пих един менструал да ми мине и това е. НО сега почна да ме ровичка тази мисъл, този въпрос... и че не трябваше да съм толкова глупава, че все пак опасност винаги има когато не съм ползвала предпазни мерки и т.н.

Та надявам се да ми разсеете съмненията. аз от предишни мнения доколкото разбрах не е възможно да е станала белята при положение че ми е дошла М или греша...?

Последна редакция: чт, 09 авг 2012, 20:12 от гост55995

# 140
Не грешиш, след като ти е дошъл М няма как да си бременна! Има някаква нищожна възможност да е цветна бременност, ама не мисля че при теб случая е такъв. Ако се случи пак да правиш секс без да се пазите тичаш до аптеката и си вземаш Ескапел и го пиеш до 72 часа след случката, но най-добре е да не правиш секс на пияна и безотговорна глава  Peace

# 141
  • София
..........Правих необмислен, непланиран, първичен и ... безопасен /за съжаление/ секс- ужасно тъпа постъпка, но бях пияна и неадекватна... и не мислех трезво............... Та тъй като го правихме няколко пъти през онази нощ  сега съм много притеснена и изнервена.............

Ние тук не съдим никой за постъпките му Simple Smile
И според мен шанса да е станало зачеване е 0.0001%

Моя съвет към теб е да су пуснеш МБ

# 142
Благодаря много момичета! След вашите мнения ми олекна!  Hug  bouquet  bouquet

# 143
..........Правих необмислен, непланиран, първичен и ... безопасен /за съжаление/ секс- ужасно тъпа постъпка, но бях пияна и неадекватна... и не мислех трезво............... Та тъй като го правихме няколко пъти през онази нощ  сега съм много притеснена и изнервена.............

Ние тук не съдим никой за постъпките му Simple Smile
И според мен шанса да е станало зачеване е 0.0001%

Моя съвет към теб е да су пуснеш МБ
В тая тема било много интересно  newsm47. Ако знаеш, ка някои ти завиждат  Mr. Green

Иначе на въпроса от заглавието да, може да се забременее........

# 144
Искам да  попитам има ли възможност да съм бременна като преди 18 дни правихме секс без да се пазим и на 18 ден ми дойде както си трябваше . Възможно ли е това или не ?

# 145
  • София
Искам да  попитам има ли възможност да съм бременна като преди 18 дни правихме секс без да се пазим и на 18 ден ми дойде както си трябваше . Възможно ли е това или не ?
Вероятността да си бременна клони към нула.

Но, друг път внимавай /ако не целиш зачеване/ защото О. е 14 дни преди да дойде М. и при секс 2-3-4 дни преди О. -шанса да се зачене е голям.
Хубавото е / за някои лошо/,  че не винаги се получава

# 146
  • София
Привет момичета, понеже започнах да се интересувам от въпросната тема дали е възможно да се забременее 3-5 дни преди цикъл, поизчетох доста неща и в общи линии навсякъде пише, че не е възможно, ако няма късна овулация. Е, питам аз- не е ли възможно да има две овулации в един месец? Без да се намесват приемане на препарати разни. Тези въпроси ми назряха в главата по повод синята луна този месец. На 2 години веднъж се пада в един месец да има две пълнолуния. Понеже е доказано, че има влияние на луната върху месечния цикъл ми е любопитно просто, възможно ли е да има втора овулация преди да дойде цикъла и съответно забременяване през този уж невъзможен период? newsm78

# 147
Не, че е невъзможно, но е малко вероятно... Не би трябвало да физически възможно - 2 О. в един цикъл Thinking .
Ама нека и други да кажат Peace

# 148
  • София
Привет момичета, понеже започнах да се интересувам от въпросната тема дали е възможно да се забременее 3-5 дни преди цикъл, поизчетох доста неща и в общи линии навсякъде пише, че не е възможно, ако няма късна овулация. Е, питам аз- не е ли възможно да има две овулации в един месец? Без да се намесват приемане на препарати разни. Тези въпроси ми назряха в главата по повод синята луна този месец. На 2 години веднъж се пада в един месец да има две пълнолуния. Понеже е доказано, че има влияние на луната върху месечния цикъл ми е любопитно просто, възможно ли е да има втора овулация преди да дойде цикъла и съответно забременяване през този уж невъзможен период? newsm78

Ако има две Овулации , то те са в интервал максимум 24 часа.
Не може да има О. и след 7-8 дни напр.  отново О.
Прогестерона, който се отделя от първия фоликул подтиска втория и той не може да Овулира.

Когато фиксираме О. без  значение кога е, винаги добавяме едни 14 дни и ако няма зачеване - тогава трябва да дойде М.
Може да има О. 3 дни преди М. - пука се фоликула, но поради хормонален дисбаланс и некачествена яйцеклетка - идва М. - това се набюдава в периодите на Премено- и Менопауза /тогава има какви ли не аномалии с МЦ и О./

# 149
Едни разнояйчни близнаци не са ли на практика от 2 овулации, по една яйцеклетка от яйчник?

Общи условия

Активация на акаунт