Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 601
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
Едни разнояйчни близнаци не са ли на практика от 2 овулации, по една яйцеклетка от яйчник?
Две овулации , но по едно и също време Simple Smile или може би една овулация но с две яйцеклетки Simple Smile ..зависи от гледната точка Simple Smile
Но ако трябва да отговоря на въпроса- Не, не е възможно да се забременее при правене на секс и то 3 дена преди да ти е дошло. За да забременееш трябва да имаш лутеална фаза от поне 12 дена ... въпрос на малко математика е  Mr. Green

# 151
Едни разнояйчни близнаци не са ли на практика от 2 овулации, по една яйцеклетка от яйчник?
Две овулации , но по едно и също време Simple Smile или може би една овулация но с две яйцеклетки Simple Smile ..зависи от гледната точка Simple Smile
Но ако трябва да отговоря на въпроса- Не, не е възможно да се забременее при правене на секс и то 3 дена преди да ти е дошло. За да забременееш трябва да имаш лутеална фаза от поне 12 дена ... въпрос на малко математика е  Mr. Green
А по този въпрос и аз тъй се изказах, ама като гледам все се намира някой, дори от предната страница да каже, че е възможно  Mr. Green

# 152
  • София
Привет момичета, понеже започнах да се интересувам от въпросната тема дали е възможно да се забременее 3-5 дни преди цикъл, поизчетох доста неща и в общи линии навсякъде пише, че не е възможно, ако няма късна овулация. Е, питам аз- не е ли възможно да има две овулации в един месец? Без да се намесват приемане на препарати разни. Тези въпроси ми назряха в главата по повод синята луна този месец. На 2 години веднъж се пада в един месец да има две пълнолуния. Понеже е доказано, че има влияние на луната върху месечния цикъл ми е любопитно просто, възможно ли е да има втора овулация преди да дойде цикъла и съответно забременяване през този уж невъзможен период? newsm78

Ако има две Овулации , то те са в интервал максимум 24 часа.
Не може да има О. и след 7-8 дни напр.  отново О.
Прогестерона, който се отделя от първия фоликул подтиска втория и той не може да Овулира.

Когато фиксираме О. без  значение кога е, винаги добавяме едни 14 дни и ако няма зачеване - тогава трябва да дойде М.
Може да има О. 3 дни преди М. - пука се фоликула, но поради хормонален дисбаланс и некачествена яйцеклетка - идва М. - това се набюдава в периодите на Премено- и Менопауза /тогава има какви ли не аномалии с МЦ и О./

Мерси за отговора  Peace

# 153
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Тази тема я открих в точното време. Последната ми менструация беше на 13.08.2012г. На 07.09.2012г. правихме секс без да се пазим, като аз бях с ясната представа, че на 09.09.2012г., най-късно 10-ти ще ми дойде (като швейцарски часовник съм). Днес вече е 14-ти, а цикъл няма. Естествено всички тестове са отрицателни(все още), а днес бях и на лекар, който казва "Няма как да си забременяла". Лигавицата ми била удебелена, като преди цикъл, но тя и в ранна бременност си е удебелена. Имам лекар - ендокринолог, който казва, че си е напълно възможна бременност. За сведение - закъснявал ми е 2 пъти през живота ми. Единият път му спря сърдечната дейност и го махнахме, естествено, а втория път е на 5 години. Да ми е жив и здрав. Ще ви пиша скоро отговор на въпроса на темата, защото все ще стане ясно до няколко дни Simple Smile

# 154
  • София
Много ми е интересно, как си обясняват всичко това тези, които твърдят, че е възможно?!
Не искам да се заяждам, но след като повтарят:, Да, възможно е , възможно е..." до обяснят и как става това
И защо точно 3 дни преди М.?!

ПП/ Това да имаш късна О. - не е някакво чудо и много често се среща

# 155
  • София
Еми защо точно 3 дни?! Защото някой, включително и аз в случая не се е пазил точно 2-3 дни преди да дойде М. , мислейки си, че не се забременява тогава. Вероятно за това Simple Smile

# 156
  • София
И малко след като написах предния си пост ми дойде цикъла Simple Smile За първи път ми закъсня, но всичко си има първи път Simple Smile

# 157
Еми защо точно 3 дни?! Защото някой, включително и аз в случая не се е пазил точно 2-3 дни преди да дойде М. , мислейки си, че не се забременява тогава. Вероятно за това Simple Smile
Joy
e за другия път ще знаеш  Mr. Green

# 158
  • София
Е, няма какво да ми ги слагаш тези злобни човечета. Върни се назад в темата и прочети, че хората имат деца от тази невъзможност. Да не говорим, че моята кумица забременя, точно 4 дни преди датата на цикъла и. Така, че не е чак толкова невъзможно. А и хората са обяснили за късната овулация, която явно и при мен е била по-късна от обикновено, щом ми закъсня толкова.

# 159
Е, няма какво да ми ги слагаш тези злобни човечета. Върни се назад в темата и прочети, че хората имат деца от тази невъзможност. Да не говорим, че моята кумица забременя, точно 4 дни преди датата на цикъла и. Така, че не е чак толкова невъзможно. А и хората са обяснили за късната овулация, която явно и при мен е била по-късна от обикновено, щом ми закъсня толкова.
Е да ама при тази късна овулация, реално ако няма оплождане самия цикъл нямаше да дойде след 3-4 дена, а поне след 10-11(може и повече, обикновено 14, максимум 16 дни), защото след овулацията има все пак лутеална фаза. Peace

# 160
  • София
Е да ама при тази късна овулация, реално ако няма оплождане самия цикъл нямаше да дойде след 3-4 дена, а поне след 10-11(може и повече, обикновено 14, максимум 16 дни), защото след овулацията има все пак лутеална фаза. Peace

Е това, не могат да го разберат и това е - както и да се обяснява - предпочитат да вярват в 'чудеса'

Не намерих шаблон с 3 дни преди М, но мисля, че и с 6 дни става

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 17:36 от denis_d

# 161
За да има забременяване трябва да има лутеална фаза от минимум 11-12 дена Wink Ако овулацията ти е била на 16 ден то тогава ще ти дойде най рано на 28 ден .  Така че ако правиш секд на 25 ден няма как да забременееш. Можеш да забременееш на 25 ден , ако тогава ти е била овулацията  и ако не беше забременяла щеше да ти дойде не на 28 ден както е обикновено, а най рано на 37 ден ... Не знам как да ти го обясня вече Simple Smile Денис се опита, ама незнайно защо не вдявате и продължавате да говорите небивалици  Laughing

# 162
Е, няма какво да ми ги слагаш тези злобни човечета.
И не са ми били злобни човечетата  Naughty

# 163
Здравейте, момичета.
Много бих се радвала, ако някой ми помогне с любопитството. Изчетох цялата тема, но имаше противоречиви постове, и не успях да достигна до заключение за моя случай.
Днес рано сутринта с приятеля ми правихме секс,но по грешка се "изпусна" МАЛКО вътре.. а точно днес трябваше да ми дойде..и след няколко часа ми се появи розово течение.
Въпросът ми е има ли някакъв риск от забременяване и мога ли в това състояние да изпия един ескапел, или няма нужда да се притеснявам ?
П.П. Цикъла ми от март до юли си идваше през точен интервал (26 дни), август ми подрани с 4 дни (дойде ми на 22ри)...

# 164
При условие че имаш редовен цикъл няма как да забременееш точно днес Simple Smile Не си трови организма и не вземай ескапел Wink

Общи условия

Активация на акаунт