Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 609
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
Точно заради това питам, понеже го купих, но истината е че нямам желание да приемам подобен вид хапчета.
Благодаря ти  Wink

# 166
Просто не чети предишните постове (пълно е с какви ли не небивалици) и дишай спокойно Simple Smile
И другия път никакви изпускания ,освен ако не е решил да става татко Simple Smile

# 167
  Възможно ли е да има ЛФ 7-8 дни. Аз съм с дълъг и не много редовен цикъл ( 36-38 дни, само миналия месец продължи 44, а този вече 35 дни го няма М.), но до преди 8м. пиех противозачатъчни и не зная дали това се дължи на все още неурегулираните ми хормони. Водя си един подробен календар с отбелязване на М., О. ( която усетих по- изразено през 2 месеца) и сега вече, кога правим С. Всъщност опитите ни са само 2 за момента и не бих ги нарекла и опити, защото мисля, че скоро трябва да ми дойде, но то не пречи. Това което разбрах поне от темата е по- скоро, че овулацията може да варира. Твърдя, че съм си усетила овулацията, защото 1. пиех противозачатъчни 7 години и това чувство беше като ново за мен, след като ги спрях и 2. изразява се точно, както когато съм в М.- главоболие, подуване, глад за сладко, изнервност и течениеее. Това, което съм си отбелязала за О. е: един път точно 14 дни преди М., един път 10 дни и един път, за който съм по- несигурна 22-24 дни преди следващия М. и 16-18 дни след предния.

Надявам се все пак някой да се включи в темата, въпреки че няма активност от отдавна Simple Smile

Последна редакция: пт, 23 ное 2012, 19:06 от Tonichka

# 168
Възможно е но не е нормално и шансовете да забременееш с толкова къса лутеална фаза са нищожни.

# 169
  • Sofia
Абсолютно съм съгласна с Трой, само дето ще бъда по-категорична - шансовете с толкова кратка ЛФ за забременяване не са нищожни, а никакви. Тъкмо евентуално ще има имплантация и ще ти дойде. Именно 13-14-дневната лутеална фаза дава възможност за задържане на бременността.

# 170
Не знам дали е възможно забременяване преди цикъл, но лично аз преди 10 години забременях по време на цикъл.
Другото нещо е /сегашни дни/, че много добре си усещам идването на М. и точно преди него сме "рискували" защото знам че няма как да се захване и нищо не се е случвало.

Миналата седмица имах доказана О. от лекар. Вече една седмица нямам никакви признаци. Знам, че е рано, но все пак очаквах нещо ако съм забременяла.

Та в този ред на мисли май ще се пробваме и извън доказана О, пък знае ли човек....  Thinking

# 171
Прави ми впечатление,че се забременява много лесно,когато не искаш и трудно ,когато искаш да забременееш Thinking Thinking

# 172
  • Sofia
Прави ми впечатление,че се забременява много лесно,когато не искаш и трудно ,когато искаш да забременееш Thinking Thinking
Нямам такива наблюдения. Имам четири бременност, три станали от първия път, една от третия месец. Само една не беше желана. Просто някой път така ни се струва.

# 173
   Изчетох доста по въпроса и се уверих, че без доказана О. няма как да знам колко точно дълга ми е ЛФ. Благодаря на всички, които се включиха по темата.

Miss M , моя приятелка има един аборт след забременяване в последния ден на М. А друга сега е в 4-ти месец, заченала 2 дни след края на М. А и колежка е абортирала след зачеване 2 дни след М. Някак си , трудно е да ме убедят, че бременност се случва по точни и категорични правила, защото вярвам, че всеки организъм е индивидуален, а и да не забравяме фактора- сперматозоиди. Преди М. , не знам колко може да се забременее ( а и нали говорим за предполагаеми дни на М. ), но след съм 100% сигурна, че се случва. И да- когато не е желана все тогава ще стане.

# 174
какво значи 2 дена след М??? това е много относително Simple SmileПредстави си М ми е 7 дена и аз правя секс на 9 ден а овулацията ми е на 10-11 ден Wink в такъв случай напълно нормално е да забременееш Simple Smile

# 175
  • Sofia
Аз не разбирам какво значи втори ден от М на еди кой си, два дни след М на втора, четири дни от М. на трета приятелка!? Да не би при всички да е еднаква по дължина и сила!? Имам кървене два дни и още 5 зацапване. Ако правя секс на седмия ден и предположим, че сперматозоидите са останали живи четири дни, а аз съм с ранна овулация, трябва ли да кажа, че съм забременяла по време на М?

Трой, повторила съм те, без да знам Grinning

# 176
Аз не разбирам какво значи втори ден от М на еди кой си, два дни след М на втора, четири дни от М. на трета приятелка!? Да не би при всички да е еднаква по дължина и сила!? Имам кървене два дни и още 5 зацапване. Ако правя секс на седмия ден и предположим, че сперматозоидите са останали живи четири дни, а аз съм с ранна овулация, трябва ли да кажа, че съм забременяла по време на М?

Трой, повторила съм те, без да знам Grinning

Няма проблем, даже се радвам, че има хора които разбират какво говорят Simple Smile

# 177
   O, Боже, ще се гръмна doh . Извинявам се, че не поддържам теорията, че се забременява САМО и ЕДИНСТВЕНО 14 дни след М.  И в същото време не искам да разбирам толкова от тези неща и зачеването ми да бъде с правене на секс в точно определен час от месеца и теглене на мъжа ми към спалнята, защото "сега е момента" Аз споделям това, което ми е направило впечатление и това е. Чувала съм и аз някъде за живот на сперматозоидите и ранна и късна овулация, а да... от гинеколожката ми и се убедих, че тези неща трябва да ги обсъждам с нея, а не по форумчетата Wink

# 178
Не можеш да четеш или не разбираш български ?
Забременява се когато има овулация а тя може да е на 8 ден, 10 ден на 30 ден... както и да , наистина е по добре да не питаш по форумите Wink

# 179
  Спри да ме нападаш, ясно ли ти е, защото се опитвам да се сдържам в изказванията си, но ти си го търсиш

какво значи 2 дена след М??? това е много относително Simple SmileПредстави си М ми е 7 дена и аз правя секс на 9 ден а овулацията ми е на 10-11 ден Wink в такъв случай напълно нормално е да забременееш Simple Smile

Това мога да си го представя, ПРЕДСТАВИ СИ. Аз говоря за конкретни случаи, и не твърдя, че не е имало овулация, а за прекалено ранна такава. Не знам, май ти не можеш да четеш  newsm78  Темата не е дали може да се забременее БЕЗ О. Миля, че това е ясно и на 14 годишнината ми братовчедка

Последна редакция: нд, 25 ное 2012, 19:25 от Tonichka

Общи условия

Активация на акаунт