Възможно ли е забременяване 3 дни преди цикъл

• 288 626
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
Защо мислиш, че някой те напада и защо мислиш, че аз не се въздържам в изказванията си Simple Smile
Никой не е роден научен и нямам нищо против, ако някой не знае и пита(дори самата аз все още питам), но когато се държи арогантно тогава вече доста хора няма да се сдържат Simple Smile Както виждаш и други ти обясниха какво значи да забременееш по време на М... чудно защо не вдяваш  Wink

# 181
  Ама аз къде точно споря, че не можеееее, че въобще се породи нуждата от цялата дискусия .И кое мое изказване намираш за арогантно  newsm78  Това, което казвам, е че не поддържам за вярна теорията, че О. е 14 дни след М.и само това. Препрочитай по няколко пъти постовете и тогава пиши, моля те. Иначе в спора се ражда истината. Но хайде да не е по този начин
Цитат
даже се радвам, че има хора които разбират какво говорят

Цитат
Не можеш да четеш или не разбираш български ?

Цитат
наистина е по добре да не питаш по форумите

Коментар ми, за случаите, които споделих са в подкрепа на това, че Miss M споделяше, че е забременяла по време на мензиса си и аз казвах, че това е възможно. Никъде не съм споменала, че е забременяла без овулация  Crazy

# 182
Вече ти обяснихме как се забременява по време на М, така че е въпрос на малко математика, а не някакво чудо Wink ! И къде кой е казал, че се забременява САМО 14 дена след О ???????????

# 183
Tonichka,Troy, казвате едно и също нещо,но по различен начин. Hug

# 184
  Не, не. Явно аз съм в грешка. Не мисля, че нещо не съм разбрала и не знам с какво предизвиках този спор. Отказвам се да преразказвам предните постове. Щом ви се струва, че нещо не съм разбрала, така да бъде.  Peace

# 185
Здравейте, искам да ви попитам , с приятелят ми правехме секс 2-3 дена преди да ми дойде ,не е свършвал в мен и не сме правели нещо необичайно... след това си ми дойде менструацията и всичко си беше наред ,само че ми беше лошо няколко дена и се притесних ,но 17-8 дена след като го правихме си взех тест ,за да проверя за всеки случай и теста ми се оказа отрицателен и двамата се успокоихме че не съм бременна ,но следващия ми цикъл вече закъснява с 5 дена ... а нямам никакви признаци за бременност освен ,че ми беше лошо за 2-3 дена и месец след това сега ми закъснява ... много ще съм ви благодарна ,ако някой може да ми каже какво става Simple Smile) благодаря предварително

# 186
Здравейте отново този път си стана точно , когато бях в ову .... сега ми закъснява с седмица на датата на цикъла имах зацапване ... и страшни болки в кръста , много често пишкам ..... почти всички симптоми ... гърдите ... нямам апетит ... Дами стискайте палци да си имам Ангелче Simple Smile

# 187
  • София
Здравейте, искам да ви попитам , с приятелят ми правехме секс 2-3 дена преди да ми дойде ,не е свършвал в мен и не сме правели нещо необичайно... след това си ми дойде менструацията и всичко си беше наред ,само че ми беше лошо няколко дена и се притесних ,но 17-8 дена след като го правихме си взех тест ,за да проверя за всеки случай и теста ми се оказа отрицателен и двамата се успокоихме че не съм бременна ,но следващия ми цикъл вече закъснява с 5 дена ... а нямам никакви признаци за бременност освен ,че ми беше лошо за 2-3 дена и месец след това сега ми закъснява ... много ще съм ви благодарна ,ако някой може да ми каже какво става Simple Smile) благодаря предварително

Може този МЦ да е имало късна О. / задържан фоликул и т.н./ Ако не ти дойде до 6-7 дни отиди на лекар, ако имаш болки - веднага /на АГ/
Вероятността за бременност от миналия МЦ е много малка - почти  нула

# 188
Здравейте! Зачетох се в темата.. и понеже не съм много наясно, даже да не кажа хич бих искал да попитам ... при мен ситуацията е следната
с приятелят ми  от 1ви този месец (така новогодишно  Simple Smile )  правихме секс, и той свърши в мен... и то не веднъж ,а много кратно... продължихме и на 2ри и на 3ти ... обаче за моя и негова изненада на 4ти ми дойде ...  продължи до днес и днес пак свърши в мен , но след това имаше кафяв секрет ,които попринцип съм го забелязала и преди след менструация ... искам да спомена ,че цикалът не ми е от най-редовните имам впредвид ,че идва няколко дена преди или след последната дата на която е бил ,а този дойде мисля точно както и миналия месец на 3-4 декември ... та въпросът ми е дали има шанс и какъв е той  да съм бременна  ? Simple Smile Ще съм много благодарна за отговор Simple Smile

# 189
След това, което си написала - шанс за бременност =0 Peace

# 190

ах , надявах се поне на 1%  Simple Smile

# 191
  • София

ах , надявах се поне на 1%  Simple Smile
Няма как да забременееш 2-3 дни преди цикъл и 1 след цикъл.
Трябва да си в овулация, а тя настъпва 14 дни преди да ти дойде....т.е ако цикълът ти е 28 дни, овулацията би трябвало да ти е на 14-ти ден, ако цикълът е 30 дни- овулация на 16-ти ден....
има тестове за овулация и на УЗД най-добре се проследява Peace

# 192
Благодаря за бързия отговор Simple Smile)

# 193
здравейте.искам да попитам дали е възможно да съм в овулация 2.3 дни преди цикъла.миналия месец ми дойде на 23 ти.сега трябва да ми дойде на 17,18 ти.никога не ми се е променяло.правих тест за овулация на 13,14 и 15 ти показва ми 2 черти като 3 тия е с по тъмна тест линя.Надявам се да сте ме разбрали.

# 194
  • В сърцето на любимия човек
здравейте.искам да попитам дали е възможно да съм в овулация 2.3 дни преди цикъла.миналия месец ми дойде на 23 ти.сега трябва да ми дойде на 17,18 ти.никога не ми се е променяло.правих тест за овулация на 13,14 и 15 ти показва ми 2 черти като 3 тия е с по тъмна тест линя.Надявам се да сте ме разбрали.

Ако цикълът ти е със средна продължителност 25 -26 дни, защо си правила тестове за О на 23-ти, 24-ти ден?  newsm78
Възможностите са следните:
1) тестовете за О реагират и на ЧХГ, което означава, че може да си бременна, след като ти остават 1-2 дни до очакваната дата на следващата менструация.
2) Ако О действително ти е сега, то очаквай следващата менструация след най-малко 12 дни (ако няма друг проблем).
3) Ако мериш БТ успоредно с тестовете и О действително е сега, а следващият ти цикъл дойде навреме, е възможно да има проблем с жълтото тяло и прогестерона, който се регулира лесно след консултация с лекар.

Моят съвет е първо да си купиш тест за бременност и следващият път (ако е скоро, защото ми се струва, че ще се похвалиш  Mr. Green ) да прочетеш внимателно на опаковката на тестовете от кога да започнеш да ги правиш, в зависимост от продължителността на цикъла ти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт