Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са обичайните симптоми на жените 15-20 дни след зачеването?
Какви са някои индивидуални преживявания и често срещани симптоми, които жените изпитват след бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са обичайните симптоми на жените 15-20 дни след зачеването?
Жените изпитват различни симптоми след зачеване. Някои от тях включват гадене, умора, чувствителни гърди, яйчникова болка, подут корем, повишена нужда от сън, обонятелна чувствителност, промени във вкусовете, слабост на тялото , увеличен апетит и чувство на спокойствие. Важно е да се отбележи обаче, че тези симптоми могат да варират значително между отделните жени.
-
Какви са някои индивидуални преживявания и често срещани симптоми, които жените изпитват след бременност?
Индивдуалните преживявания след забременяване включват умора, повишен апетит, чувство на спокойствие, раздразнителност, чувствително обоняние, промени във вкусовете, гадене сутрин (сутрешно гадене), болки в гърдите и промени в обонянието. Тези преживявания могат да варират при всяка жена и могат да бъдат признак на бременност. Жените често съобщават за гадене, умора, чувствителни гърди, яйчникви болки, подут корем, повишена нужда от сън, болезнено обоняние и вкусване на храната. Други общи симптоми включват повишен апетит, чувство на спокойствие и раздразнителност. Важно е да се отбележи обаче, че тези симптоми могат да варират значително между отделните жени.
,а не съм такава по-принцип.След това ми стана адски лошо и организма ми изхвъли всичко,голямо гадене и повръщане стана от там нататък.Тоест с две думи разбрах сама без тест още на 10 я ден.Теста го направих след 1 месец като ми закъсня цикъла с 15 дни...
Неприятните усещания дойдоха около седмица-две след това- основно гадене, умора... и продължиха до средата на трети месец