Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как правилно да заредите съдомиялната с чинии, чаши и кои почистващи препарати да използвате?
Как да подредите правилно тавите и тенджерите в съдомиялната?
Какви са различните програми на съдомиялната и как влияят на измиването?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как правилно да заредите съдомиялната с чинии, чаши и кои почистващи препарати да използвате?
За зареждане на съдомиялната, свалете горното отделение 1-2 нива надолу, за да поставите по-големи чинии и чаши отгоре, а по-малки предмети в долното отделение. Избягвайте да поставяте пластмасови, алуминиеви или кристални съдове вътре. За почистване използвайте таблетки Cascade или прах за съдомиялна машина, като добавите сол и гланц според твърдостта на водата във вашия район.
-
Как да подредите правилно тавите и тенджерите в съдомиялната?
-
Какви са различните програми на съдомиялната и как влияят на измиването?
Използването на различни програми в съдомиялната машина може да варира според предпочитанията. Някои потребители се задоволяват с кратки 30-минутни цикли, които почистват ефективно, докато други предпочитат по-дългите програми. Важно е да се отбележи, че използването на комбинирани таблетки може да изисква натискане на специално копче за таблетки за получаване на блясък, ако е необходимо.
-
Как мога да разреша проблема с неадекватното изсушаване на съдове в съдомиялната?
-
Какво да правя, ако съдомиялната ми протече?
За първи път се регистрирам и влизам във форум, така,че ако има нещо - простете. Бих искала да се вкл.в темата за съдомиалните. Ще си купуваме такава , обаче "Уърпул"-втора употреба.Един познат ги носи от Холандия.Доколкото съм чувала "оттатък"хората не си използват нещата докато достигнат дълбока старост, така,че искрено се надявам да ми служи години наред. Не съм имала съдомиална досега. Това с II употреба се налага, защото правим голям ремонт и паричките изобщо не се стекоха така , както ги оланирахме. Най9вероятно, ще си купим така и плот и фурна за вграждане.Въпроса ми е: Някой има ли такава миална маш. и какви са отзивите за нея?
Май започва моето БЕКО да си показва рогите