Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е темата на форума?
Как се изчислява майчинството върху брутната или нетната заплата?
Кога може да се определи полът на бебето?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е темата на форума?
Форумът обсъжда различни аспекти на бременността, като имена за бебета, наддаване на тегло по време на бременност, изследвания и посещения при лекар, предчувствия за пола на бебето и тъжни новини за загуба на бебета. Участниците споделят лични преживявания, съвети и истории, свързани с бременността и очакването на дете.
-
Как се изчислява майчинството върху брутната или нетната заплата?
Майчинството се изчислява върху брутната заплата. Сумират се всички брутни и нетни заплати за последните 12 месеца, като получените среднодневно нетно и брутно възнаграждение се използват за определяне на дневното обезщетение. След това се изчислява изплащането за месеца, като се взема по-малката от получените среднодневно нетно и 90% от среднодневното брутно възнаграждение.
-
Кога може да се определи полът на бебето?
-
Какви са препоръките за хранене по време на бременност и какво трябва да ям по време на бременност?
-
Какви са препоръките за консултация с лекар по време на бременност?

втора
Съпруга ми вика само да не тръгне да му викат някоя Сашка, 4е тогава....
Аз мислех, че ти ги пускаш 

Баща ми се казваше така,но почина а съм чувала че не е хубаво на умрели хора да се кръщават 1-те деца......а за момиче ми харесва и Любов