Израел 21

• 21 745
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • София-България, Израел - където си поискам
Миши, най-искрени съболезнования, присъединявам се към думите на Петя.

И аз гледах предаването, това ми беше плюса от боледуването ,че си останах вкъщи  Peace

# 76
  • T"A
Mi6imadi, искрени съболезнования  Sad

Ели, да, ще учим (заради приготовленията си за уни. не можах да гледам предаването, утре ще го търся на запис)
Днес ще учим в укрепена стая, която е одобрена от пикуд а'ореф (тила...). Давам един линк само да се види от началото на годината колко пъти променят съобщението: http://web.bgu.ac.il/Eng/home/News/Latest+Update+from+BGU.htm

Миналата седмица имаше обява за загинал войник, а тази - за преподавателка, която е засегната от ракета Град  Sad
http://web.bgu.ac.il/Eng/home/News/racehel_barkan.htm

В новините е и писмото на президентката на университета, то беше релевантно за миналата седмица, но пак може да е интересно да се прочете, защото отразява духа, който цари тук по време на война - някаква упоритост за връщане към рутината въпреки всичко:
http://web.bgu.ac.il/Eng/home/News/rivkaletter.htm

Снощи така си седяхме, четохме и разсъждавахме що за времена и що за народ е това...  Peace

# 77
Миши,приеми моите най-искрени съболезнования и кураж! Flowers Rose

# 78
Миши  Flowers Rose Flowers Rose , приеми и моите съболезнования!
Да знаеш, че макар и далеч мислено сме с вас! Дано бързо намерите сила да продължите напред  Hug!
Който пръв гледа предаването качено на сайта на БТВ, нека да пусне линк тук, моля.

Да се изкажа и аз- е***и и победата. Имам и друго за казване, но ще си го запазя  Tired   Tired   Tired...

# 79
Влязох за да напиша нещо на всички ,но нямам сили след това ,което прочетох при Многодетните -
Цитат
Съжалявам, че не нося добри новини......

Получих ЛС с молба да направя най-неприятната за мен корекция - да редактирам списъка на първа страница - защото Капка на kapi-portokal-bybss-последен ник - izpepelena - е вече само завинаги в сърцата ни. По подписа на izpepelena установявам,че Капка е починала на 09.11.2008г., само на 1г. и 11м.

izpepelena ние сме тук, с теб, ако имаш желание - пиши! Съболезнования, дълбоки и искрени!

Съжалявам ,наистина ...че ви натоварих!

# 80
Миши Hug,не се чувствам натоварена от теб..наистина тежки новини,бъдете силни всички

# 81
Миши съжалявам , бъди силна с теб сме -цял ден си в умът ми . Гледах те и в предаването , но това за друг път ще го оставим .
Наистина няма какво повече и от мен ...особено и след последният  пост на Миши ...
Просто макар  ,че напоследък не пиша редовно исках да знаеш , че се присъединявам към момичетата .
Момичета за всички  Hug

Последна редакция: пн, 19 яну 2009, 17:22 от *hard_defence*

# 82
Миши, Flowers RoseHug

# 83
 Mi6inadi,приеми и моите съболезнования  Flowers Rose Flowers Rose.
 Искрено съжалявам за случилото се,тава е една от най-големите трагедии: да загубиш близък човек  Cry.Бъди силна,всички ние те подкрепяме мислено. Hug

# 84
  • На дивана, под юргана
mi6imadi, съболезнования и от мен.

# 85
благодаря на всички!прегръщам ви  Hug

Ицката има нужда в момента от мен- трябва да съм силна!

# 86
  • T"A
Влязох за да напиша нещо на всички ,но нямам сили след това ,което прочетох при Многодетните -

mi6imadi, наистина е много тъжна новина... особено, когато имаш някакви наблюдения, познанство с този човек   Cry  Вие знаехте ли нещо за прекарана болест или нещо друго?
Съжалявам, че така ти се насъбра  Sad Flowers Rose

# 87
  • Някъде там...
Ми6и бъди много силна и съпруга и децата имат нужда от теб а ние сме до теб за да ти дадем духовна подкрепа  Hug

# 88
   Ох, като сме занизали едни новини - да ви предам поздрави от Снежето . Сами  е в болница в Кфар Саба с татко си , а малката и тя май натам върви .Вирус някакъв - лоша работа. Хайде да се свършват лошите новини скоро ....

Лайла тов!

# 89
Миши,знам как се чувстваш в момента,загубих най-близкият си човек и знам колко много боли.Но живота продължава,децата,съпругат ти имат нужда от теб.Сега може и да ти звучи странно ,но наистина времето е най-добрия лечител.Трябва да си много силна!
Петя,надявам се мила,бързо да се оправи Саги,и да се прибере в къщи!
Лека вечер на всички!

Общи условия

Активация на акаунт