Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Възможно ли е да не забележа, че съм бременна?
Какво е Ginipral и къде мога да го намеря?
Каква е целта на еднократните бикини и превръзките за родилки?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Възможно ли е да не забележа, че съм бременна?
Не е невъзможно да не забележите, че сте бременна. Бременността може да доведе до физически и емоционални промени в тялото на жената, които обикновено са забележими. Освен това симптомите на бременност като закъснение на менструацията, подуване на гърдите, умора и отвращение към определени храни са често срещани признаци за бременност.
-
Какво е Ginipral и къде мога да го намеря?
-
Каква е целта на еднократните бикини и превръзките за родилки?
Еднократните бикини и превръзките за родилки се използват след раждане. Еднократните бикини са удобни за болницата, тъй като се използват и изхвърлят, а превръзките за родилки предпазват и абсорбират кръвта. Препоръчително е да изберете по-дълбоки гащи след цезарово сечение и да избягвате натиска върху оперативния разрез.
-
Каква вода е подходяща за бебета?
-
Каква е целта на лигнина и как се използва?

,присъединявам се към отбора на неспящите мами
,а после хич не мога да я сложа в кревата обратно и на другия ден едвам се тътрим до детската градина 
На всичкото отгоре нещо ме наболява гърлото и сутринта реших да си направя гаргара с Биоцитрин, от което без малко да се върна в първия триместър
. Как ще издържа цял ден днес на работа, не знам. 

И мен ме е подгонило едно слабоумие, не си е от работа! Най-прясната случка е, че вчера си забравих единия телефон (ходя с 2 по принцип), като бях взела само този, в който имам 1 контакт записан в телефонния указател. Днес съм си забравила другия....
Не се притеснявай 

Има специална тема за педиатрите в Бургас