Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 335
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 525
спрях ги още като разбрах че съм бременна, 5 месеца не запалих нито една. в следващите 4 си позволявах понякога, но не всеки ден. Преносих 10 дена

# 526
При първата бременност пушех постоянно и доста, за щастие, без последствия. Grinning
Сега отново пуша, но смятам в най-скоро време да им дръпна шалтера.

# 527
Здравейте от един новак!Когато разбрах,че съм бременна,започнах да се чудя как ли ще спра цигарите.Докато се чудех си пушех newsm78,но след седмица започна да ми става толкова лошо,че не съм си и помисляла за цигари.Така и до днес Grinning

# 528
С първата бременност бях спряла да пуша предварително,
а с втората към 7-8 седмица,защото ми ставаше гадно.

# 529
Преди да видя положителния тест пуших над кутия на ден и то години наред. От момента, в който видях двете чертички не съм си помислила за цигара. Надявам се и да не ги пропуша Praynig

# 530
  • Габрово
С първата си бременност ги спрях веднага след двете черти, даже и няколко цигари ми останаха в кутията, които в последствие изпуши мъжа ми. Сега с втората бременност ги бях спряла 2 месеца преди да забременея. Не виждам нищо лошо от време на време да си дръпваш от някоя цигарка ако много ти се допуши, то е все едно да ти се дояде нещо, но по никакъв начин не одобрявам системното пушене.

# 531
Здравей,
аз бях доста страстна пушачка,но когато влязох в 2мес. изведнъж спря да ми се пуши.По-късно през 7 мес.от време на време ми се пропушваше но като съм  палела след второ,трето дърпане ми ставаше кофти Sad.
В момента пак не ми се пуши,но за после....незнам.Строго индивидуално е според мен.
Дано успееш да ги откажеш - нали от 06.2010г.ще влиза сила забраната за пушене на обществено място. Wink

# 532
Не знам какво мислите, но съм чувала от лекари, че ако много ти се припуши е по-добре да запалиш и да си дръпнеш няколко пъти, отколкото да мислиш все в това. Нещо подобно като с храната при бременните.

# 533
Не, въпреки че бях заклет пушач.

# 534
  • на последния етаж
Не, въпреки че пушех преди това.

# 535
Не съм пушила когато бях бременна със сина ми,не пуша и сега,спрях ги почти веднага  без усилия ,просто не ми се пуши,а съм активен пушач по принцип.

# 536
  • София
Не. Спрях в момента, когато видях  EFP ...иначе си ги дърпах.

# 537
Когато разбрах,че съм бременна веднага ги спрях,не ми беше трудно защото 5 месеца направо не понасях цигарен дим.След това съм си дръпвала няколко пъти,но не всеки ден.

# 538
Искам да се похваля-6 месеца откакто съм родила и 4м. откакто не кърмя и въобще не съм помислила за цигари  newsm68  дано не ми се налага повече...smile3546

# 539
Мисля че всеки може да ги спре,ако пуши в името на нещо толкова полезно и здравословно.

Общи условия

Активация на акаунт