Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 269
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 705
Непушач съм.

# 706
Моя лекар каза да ограничавам цигарите, не да ги спирам newsm48
Преди пушех по 2-3, сега максимум 2, но се чувствам много виновна  Blush Embarassed че май няма скоро и по 1 да пуша.

# 707
По една сутрин,заради запеканото положение Embarassed

# 708
При първата си бременност в началото ги отказах, защото ми се гадеше, и го почнах в петия месец (по 3-4 на ден), а сега отново ги отказах по същата причина. Гинеколозите съветват, ако бъдещата майка е пушач - да ги намали до 5 на ден.

# 709
След като разбрах,че съм бременна ги спрях.И все още не пуша  Peace

# 710
Моята бременност беше планирана.Няколко месеца преди да забременея спрях цигарите!Няколко месеца след раждането опитах пак,но не се получи  Simple Smile
И вече съм непушач! Peace

# 711
Тази тема е просто един реторичен въпрос!Все едно да питаме дали сме взимали наркотици или  ne  по време на бременност! Stop

# 712
Е, погледнато от друг ъгъл - и наркоманите раждат  Wink

# 713
По една сутрин,заради запеканото положение Embarassed
Пий сок от грозде,действа като активен въглен,няма лабаво при него!  Wink

# 714
По-точно - всичко е лабаво при него  Joy

Че от кога запека се бори с цигари - това вече е несериозно!

# 715
viliko , бори се и още как! Всеки пушач го знае. Но аз не си позволих такова "лечение" въпреки че имах ужасяваща нужда докато не влезнах в 7мия мес. Въпрос на избор. (И самосъзнание, според мен.) Peace

# 716

НЕсериозно или не...подуша ли жълтия си Мерилин сутринта.....веднага търча до ВЦ-то  Embarassed

# 717
Абе все си мисля, че има достатъчно съвременна медицина и сто на сто има и по-невредими хапове  Thinking

# 718
  • София

НЕсериозно или не...подуша ли жълтия си Мерилин сутринта.....веднага търча до ВЦ-то  Embarassed

това са навици...като горещото кафе....
но в никой случай не е единственото решение на въпроса...даже напротив...има различни и доста по-здравословни...просто поредното извинение, за да не се откажат...нищо повече.

# 719
Бях ги спряла преди да забременея няколко месеца.

Общи условия

Активация на акаунт