Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 72 667
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 90
Не,в момента в който видях заветните две чертички ги спрях,а и няколко дни преди това пушенето не ми доставяше удоволствие

# 91
Нито пушех,нито пиех Wink

# 92
Спрях  цигарите  и  след  седмица разбрах  ,че  съм бременна.Все  нещо  ме  караше  да  ги  спра.

# 93
Преди да забременея пушех доста -/по кутийка на ден./Когато разбрах,че съм бременна ги спрях и не мисля да ги пропушвам пак на този етап.Чувствам се по-добре без цигари.

# 94
Аз съм много против пушенето. Въпреки това на 5-6 дена пуша по една цигара, от най-слабите планински въздух, защото не издържам. Все пак най-добре е да не се пуши, а за пиенето аз и преди не пиех.

# 95
Да, пушех...
И през трите си бременности...
Не ми пука кой какво мисли за това...
Както аз не си позволявам да съдя другите, така и те нямат право да съдят мен...
И само да ти кажа, в случай, че не знаеш - тази е една от темите, които винаги се превръщат в бойно поле...

Последна редакция: вт, 20 яну 2009, 20:06 от Джуличка

# 96
Да и аз пушех през цялото време като бях бремена и сега продължавам.е през бременоста ги намалих 5-6 на ден.

# 97
  • София
Пушех по кутия на ден, преди да забременея. Първия месец от бременността , пак пушех , защото не знаех, че съм бременна, все не ставаше. Но започна да ми се гади  и да се отвращавам от тях, закъсня ми със седмица и направих тест, може би още седмица след двете чертички пуших по три, четири на ден и ги спрях. Вече почти две години и половина не пуша.
Не е толкова трудно да се откажат цигарите по време на бременност, трябва само воля и мотивация, а каква по-добра мотивация , от детето под сърцето ти - твоето дете, което 9 месеца е част от теб в пълния смисъл на думата.

П.П. В , момента по Милен Цветков , ще говорят за  вредите, които могат да нанесат цигарите върху плода, когато бременната пуши.

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 18:05 от nellyani

# 98
Пушех до 7-мия месец,спрях ги защото започна да ми става лошо и да ми се гади от цигарите.Не съм палила цигара от тогава. Simple Smile

# 99
И аз ги спрях, но не веднага! След теста и положителния отговор на лекаря продължих да пуша няколко дена (не помня, но май бяха 2-3). След което спрах и само вечер, когато приятеля ми ме пребираше от работа запалвах една и си дърпах два-три пъти! И така една кутия! Е случвало се е един път да запаля и през деня, но пак не повече от 2-3 дръпвания! Обаче след като всърши и последната кутия, не съм запалвала! Според някой гинеколози по една цигара не ден не вредяла! Други казват 5-6. Дали вреди или не надали ние ще разберем! Има много градски легенди за жени, който са пушили и как децата им били болнави или са се родили с някакви дефекти... Според мен едното няма нищо общо с другото! И аз съм на мнението на Джуличка, че никой няма право да критикува другия и всеки има право на избор! Ама колкото и да не ни харесва, закостенели сме и сме със закърняло мислене! Е надявам се, още повече забелязвам, че ние младите хора започваме да имаме малко по-разчупено мислене. Та в крайна сметка до сега вече четири месеца не съм пушила, но това не означава, че не ми се пуши...

# 100
да пушех, но сравнително малко и сега пуша понеже не кърмя

# 101
  • при Arctic Monkeys
за цялата бременност съм изпушила 1 кутия, значи около 20-тина цигари...

# 102
Това е вечната тема на спор. В предишната тема се чудех на тези, които са пушили по време на бременността си, но признавам, че след това и аз съм си дръпвала няколко пъти от чужди цигари, така че не мога да кажа, че съм ги спряла тотално. Надявам се да удържам фронта до края и досегът ми до цигари да е минимален, дано и не запаля цяла. А по време на кърменето съм си обещала, че няма и да се замислям за цигара, за няколко месеца тази отрова трябва да не съществува за мен  Naughty

# 103
Преди пушех по кутия на ден.Щом разбрах, че съм бременна ги спрях веднага.Може би при мен беше по-лесно, защото започна да ми се гади и ми ставаше лошо само от миризмата на цигара или пушек, дори мъжът ми започна да пуши само на терасата. Сега изобщо нямам желание да пуша отново и се надявам след като родя да не започвам пак.

# 104
С първата бременост доста зор видях докато ги откажа.Бях си поставила за цел и известно време пуших по 4 цигари на ден,в един момент реших,че вече мога и без тях.С втората бременост(за моя голяма изненада)ги отказах почти веднага след като разбрах че съм бременна.И с двете бремености не ми се е гадило,а различно успях да откажа цигарите.Сега пак си пуша-за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт