Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 334
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Искам да се похваля-6 месеца откакто съм родила и 4м. откакто не кърмя и въобще не съм помислила за цигари  newsm68  дано не ми се налага повече...smile3546

Моите искрени поздравления и възхищение, както и за всички останали, които не са пропушили пак  Hug

# 541
веднага след като разбрах , че съм бременна ги отказах.Дразнех се , когато някой около мен пушеше, все ми се искаше да си запаля , но успявах да се увладея в името на детето.

# 542
Страстна пушачка съм от 10 години поне, никога не съм ги отказвала, след положителния тест бях решила да ги намаля до 3 на ден за седмица и после да ги спра напълно. Толкова съвестно ми ставаше когато запалех, че зафасвах веднага цигарата след 1-вото дърпане, няколко опита и тази цигара доскоро седеше в пепелника на балкона  Mr. Green
Спрях ги и занапред изобщо нямам намерения да палвам, удивена съм от това как не ме дразнят приятелките които пушат и как не си позволявам да запаля  -цял ден съм сама вкъщи.
Не бих си тровила детето заради някакъв пушилек и жестикулиране което ми е правело кеф  Naughty

# 543
  • Winterfell
Пушех по 2 кутии на ден преди да забременея.Когато решихме да си имаме бебче започнах сериозно да ги намалям.Когато видях двете чертички ги спрях от раз.От тогава не съм пушила.Не смятам и да го правя повече.Доста често ми се допушва,но не посягам кък цигарата.здравето на детето ми е по-важно от нездравословните ми мераци.Наистина не разбирам жените,които се оправдават с "ами не мога да ги спра".Айде стига Stop

# 544
Спрях в деня, в който родих. Страстен пушач съм, мислех, че няма да мога да ги спра и бях решила, че няма да кърмя. Въпреки това цял ден (родих в 11 сутринта) си мислех как ще пуша, но не можах да стана от леглото (все ми причерняваше), а на другия ден ми донесоха дребчо да го кърмя, та оттогава не съм палила. Реших, че е някакъв знак, а по принцип не съм суеверна...
Сънувам, че пуша почти всяка вечер и знам, че като спра да кърмя първото нещо, което ще направя е да си запаля, просто това съм аз. Сега не пуша само заради детето, а и никога не съм и искала да ги спирам.

# 545
Първият път спрях цигарите два месеца преди да забременея.. после пропуших когато Марти стана на 3 години.... сега ги спрях в месеца през който забременях Simple Smile

# 546
Никога не съм пушила,но даже и да бях пушачка,трябваше да съм пълна идиотка ако пушех до като бях бременна. И стига с това ''не мога да ги откажа,опитах''-няма не мога,а само искам и неискам.

# 547
Не съм пушила през прериода на бремеността и кърменето. Аз не съм страстна пушачка. Мога да не пуша с месеци.Понякога в компания и на маса припалвам по една. Но то е от гъзария не по необходимост.

# 548
Съгласана съм,че на един страстен пушач му е много трудно да откаже цигарите,но поне заради детенцето би трябвало да положи сили,колкото и да му струва това.

# 549
Аз пушех ужасно много (над кутия на ден), докато не планувахме бебе. Намалих ги на 10 цигари дневно, а като направих тест- изцяло ги спрях.  Първите месеци не ми липсваха, но в деветия беше много трудно. После, докато кърмех, често се измъчвах и едвам успях да се преборя с желанието за цигара. Сега вече свикнах и не ми липсват през деня... Но вечер, когато малката спи и седя пред телевизора много  Whistling Единствено подкрепата на мъжа ми ме кара да остана непушач  Heart Eyes

Мисля, че всеки решава сам за себе си.... Никотинът е легален наркотик и това ме кара често да се замислям дали щяхме да сме толкова толерантни и с разбиране, ако някоя бременна майка се друса с нещо забранено  newsm78

# 550
Направо настръхвам, като видя жена с корем и цигара в ръка, бррррррр! Хайде една цигара уж не било проблем, ама почти няма такива дето да пушат по една или две. Опитвам се да не съдя никого, но не мисля, че имаме право да решаваме вместо бъдещите си деца. И наистина с какво е по- добър тютюна от марихуаната/например/???? Страстна пушачка бях, надявам се и да не ги почна повече.
  bouquet

# 551
Направо настръхвам, като видя жена с корем и цигара в ръка, бррррррр! Хайде една цигара уж не било проблем, ама почти няма такива дето да пушат по една или две. Опитвам се да не съдя никого, но не мисля, че имаме право да решаваме вместо бъдещите си деца. И наистина с какво е по- добър тютюна от марихуаната/например/???? Страстна пушачка бях, надявам се и да не ги почна повече.
  bouquet
И аз ти пожелавам да устоиш  newsm10
Непрекъсното като ми се допушваше си внушавах, че смърди, зъбите пожълтяват, а и 3лв.......това са 3 пюренца...или една кашичка...или 2 кг ябълки за сокче Wink Вярвай ми при мен подейства това.

# 552
Отказах ги в мига,в който видях EFP

# 553
В момента съм бременна в 25г.с. и пуша до четвъртият месец не пушех но ядях страшно много за 4 месеца качих 30кг. момичета едвам се движа и само с цигарите ми намаля апетита знам че е вредно и него одобрявам но вече не мога да дишам от сланини а и бебето тежи

# 554
  • Mediterraneo
В момента съм бременна в 25г.с. и пуша до четвъртият месец не пушех но ядях страшно много за 4 месеца качих 30кг. момичета едвам се движа и само с цигарите ми намаля апетита знам че е вредно и него одобрявам но вече не мога да дишам от сланини а и бебето тежи

30 кг за чметири месеца?! Момиче! Ще си докараш куп неприятности с толкова килограми. А колко имаш още да качваш до деветия...

Аз също отдавам повечето килограми до момента( сигурно са станали 12) на отказването на цигарите. Пуших една седмица след положителния тест, значи до около 5 г.с. После се започнаха неразположенията и ми призляваше само от миризмата на цигари.
Само че някъде дълбоко в себе си знам, че ще раждането ще ги пропуша пак...

Общи условия

Активация на акаунт