Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 340
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 555
В момента в които разбрах,че съм бременна , спрях да пуша

# 556
В момента съм бременна в 25г.с. и пуша до четвъртият месец не пушех но ядях страшно много за 4 месеца качих 30кг. момичета едвам се движа и само с цигарите ми намаля апетита знам че е вредно и него одобрявам но вече не мога да дишам от сланини а и бебето тежи
Милк енд Хъни, често спирането на цигарите трябва да е придружено с коренна промяна на начина на живот. Можеш да започнеш с резходки, да ядеш здравословно. От плодовете например се пълнее по-малко, така че може да си позволиш по-големи количества. Можеш да започнеш с разходки, все по-дълги и по-дълги, стига иначе да се чувстваш добре.

# 557
  • Burgas, Bulgaria
спрях ги след като разбрах, 4е съм бременна и ве4е 2години и 4месеца не пуша.Мннноооого рядко и то последно време си дърпам по веднъж , за да се сетя колко е гадно.
Извинявам се за нетолерантното си отношение ама да гледаш как ти мърда корема и да пафкаш сааамо по 5-6 цигари на ден е много грозно нещо.

# 558
Спрях да пуша 1.5 мес. преди да забременея и все още нямам желание да се връщам към вредния навик.

# 559
В момента съм бременна в 25г.с. и пуша до четвъртият месец не пушех но ядях страшно много за 4 месеца качих 30кг. момичета едвам се движа и само с цигарите ми намаля апетита знам че е вредно и него одобрявам но вече не мога да дишам от сланини а и бебето тежи
Милк енд Хъни, често спирането на цигарите трябва да е придружено с коренна промяна на начина на живот. Можеш да започнеш с разходки, да ядеш здравословно. От плодовете например се пълнее по-малко, така че може да си позволиш по-големи количества. Можеш да започнеш с разходки, все по-дълги и по-дълги, стига иначе да се чувстваш добре.

Точно така направих. Спрях ги няколко дни преди да зачена и при все, че при предишните ми опити за отказване, винаги съм качвала мн. килограми, сега това не стана.
Преди замествах закуската с 5 цигари и едно кафе, сега заместих цигарите с плодове /от които преди не ядях грам/. Върши чудесна работа и не е много трудно /особено в името на бъдещия живот/.
Извинете ме, но за мен килограмите не са оправдание, има и други начини да се справим с тях, по- безвредни. А който си мисли, че цигарите не вредят на плода, защото видите ли плацентата филтрира #Crazy
Че та тая плацента, маловажна ли е за плода???
Моля, само се замислете, ако не дай си боже възникне проблем с рожбичката заради едно нехайство, как бихте се чувствали?   
Страстна пушачка бях, надявам се и да не ги почна повече.
И аз ти пожелавам да устоиш  newsm10
Непрекъсното като ми се допушваше си внушавах, че смърди, зъбите пожълтяват, а и 3лв.......това са 3 пюренца...или една кашичка...или 2 кг ябълки за сокче Wink Вярвай ми при мен подейства това.
Благодаря, ще се възползвам, от тази стратегия.  Hug

# 560
Не,никога не съм пушила,а а камо ли по време на бремеността!

# 561
Аз никога не съм пушила, но винаги съм опитвала да вляза в положението на пушачите.

# 562
Милк енд Хъни, често спирането на цигарите трябва да е придружено с коренна промяна на начина на живот. Можеш да започнеш с разходки, да ядеш здравословно. От плодовете например се пълнее по-малко, така че може да си позволиш по-големи количества. Можеш да започнеш с разходки, все по-дълги и по-дълги, стига иначе да се чувстваш добре.

Точно така направих. Спрях ги няколко дни преди да зачена и при все, че при предишните ми опити за отказване, винаги съм качвала мн. килограми, сега това не стана.
Преди замествах закуската с 5 цигари и едно кафе, сега заместих цигарите с плодове /от които преди не ядях грам/. Върши чудесна работа и не е много трудно /особено в името на бъдещия живот/.
Извинете ме, но за мен килограмите не са оправдание, има и други начини да се справим с тях, по- безвредни. А който си мисли, че цигарите не вредят на плода, защото видите ли плацентата филтрира #Crazy
Че та тая плацента, маловажна ли е за плода???
Моля, само се замислете, ако не дай си боже възникне проблем с рожбичката заради едно нехайство, как бихте се чувствали?   
Страстна пушачка бях, надявам се и да не ги почна повече.
И аз ти пожелавам да устоиш  newsm10
Непрекъсното като ми се допушваше си внушавах, че смърди, зъбите пожълтяват, а и 3лв.......това са 3 пюренца...или една кашичка...или 2 кг ябълки за сокче Wink Вярвай ми при мен подейства това.
Благодаря, ще се възползвам, от тази стратегия.  Hug
Знаеш ли едвали ако наддадеш толкова колкото аз за теб и бебето ще са по вредни цигаритеза мен сега и за детето ми килограмите са по опасни както казват докторите всяка диагноза си има изключения,не можеш да съдиш хората без да ги познаваш и да разбираш проблемите им

# 563
Оносно яденето на плодове няма как да заместят пълноценното хранене

# 564
Оносно яденето на плодове няма как да заместят пълноценното хранене
Аз не ти казвам да ядеш само плодове, а да замениш излишъка с плодове. А пълноценно хранене, включва и плодове.

# 565
milk and honey, пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и дано всичко с теб и бебето ти е наред. Не съм имала за цел да те съдя, изказвам мнението си Hug. Това е личен избор на всяка.
Аз за себе си знам, че ако мога с ръка на сърцето да кажа, че съм направила всичко което съм могла и едва тогава съм прибегнала към нещо вредно за бебето, тогава ще имам чиста съвест Grinning. /не само за цигарите/

Това което може да направим ние е да помогнем някой друг да се поучи от опита ни.
Аз знаех, че съм предразположена към напълняване, като спра цигарите и се постарах да взема мерки предварително, пък не съм и слаба поначало. А плодовете да заместят цигарите, а не разнообразното хранене!
Апела ми е, да се пробват всички други методи и да се отнасяме отговорно.
И това го казвам, защото познавам деца на пушачки и аз самата съм в това число и последствия има!!! Но, говоря за пушене през цялата бременност, а в моя случай до 6-тия мес.

milk and honey, наистина, пожелавам ти най- добрия финал, да се радваш на здраво сладко и спокойно бебе   bouquet

# 566
И през двете си бременности НЕ СЪМ ПУШИЛА  Peace

# 567
И през двете си бременности НЕ СЪМ ПУШИЛА  Peace
И аз така  Peace

# 568
При мен се получи бонус-спрях да пуша 2 месеца преди да забременея,иначе щах да ги спирам като разбрах.

# 569
Колкото и да обичам да пуша, веднага ги спрях. И не пия кафе, за да не ми се допушва. Колкото и да ми е трудно да призная - осъзнах, че мога да си живея преспокойно и без цигари.

Общи условия

Активация на акаунт