Пушехте или пушите ли по врме на бременност?

• 71 268
  • 1 132
  •   1
Отговори
# 720
бях "сериозен пушач", но когато забременях с първото си дете ги спрях, не пуших близо 6 години през което време родих второ дете, но напоследък ми се услажда сутрин с кафето да си дръпна 1-2 пъти - долу-горе една цигара на седмица ми се събира newsm17... дано да не се върна към гадния навик...

# 721
Здравейте!
Спрях ги веднага, щом разбрах, че съм бременна. Преди това пушех доста- около 15-20 цигари на ден, от повече от 10 години. Може би имах "късмет", че започна да ми се гади дори само от миризмата на цигари. Надявам се, че никога повече няма да пропуша Praynig
Искрено съчувствам обаче на онези, които не могат да се откажат!

# 722
# 723
Аз не знам как един сериозен пушач  изведнъж и от ''раз'' може да отреже цигарите?
Чувала съм,че е почти невъзможно(нямам опит,никога не съм пушила).
От друга стана,някои са късметлийки,защото в момента в който забременяват получават
някаква страшна непоносимост към цигарите(въпреки,че са били върли пушачки).
Така съм чувала.Интересно ми е дали е истина

# 724
  • София
Истина е. Бях пушач преди да забременея. Спрях като разбрах, че съм бременна. В последствие ми ставаше лошо от цигарен дим.

# 725
  • някъде
Аз не знам как един сериозен пушач  изведнъж и от ''раз'' може да отреже цигарите?
От друга стана,някои са късметлийки,защото в момента в който забременяват получават
Аз ги отказах от раз, вьпреки че 10 години пушех. Омьжих се, исках дете, 10дни след сватбата изпуших последната половин цигара на трасата и казах край, след 20дни забременях.  Peace

# 726
  • Ню Йорк

Може, може Simple Smile Аз преди няколко години, след повече от 10 години пушене, един слънчев ден реших и спрях. Преди това съм пробвала с намаляване, но не се получава. Това е начин, изведнъж да спреш.

# 727
пушех много рядко,по 1,2 цигари на месец

# 728

Много е лесно. Просто трябва да искаш да спреш да пушиш повече от колкото да искаш да пушиш. Става въпрос за желание, не за нужда. Щото ще ти се пуши, поне първите няколко седмици и това малко хора ще го отрекат. Когато човек иска може всичко! А от "раз" цигари се спират най-лесно. За мен, да намалиш цигарите си е мъчение.

# 729
  • Горна Оряховица
Спрях ги когато забременях, просто дима не ми понася. И първия път беше така ,но после постепенно "наваксах". Аз съм пушач ценител .Пуша заради удоволствиетокоето ми доставя всяка цигра и не прекалявам. Никога не съм ги спирала с желание ,воля и инат,а защото не са ми били хубави. Зная че и сега като родя и хормоните се успокоят пак ще ги почна все едно никога не съм ги спирала. Пък знае ли човек  newsm78

# 730
   Пушач съм от около 13 години  , но като разбрах , че съм бременна ги отказах от раз . Въобще не ми представляваше проблем , макар преди това да съм пушила по кутия на ден.  За съжаление , пропуших пак , след като спрях да кърмя  Confused  .

# 731
  • BG

И аз мога да потвърдя, че е истина!  Peace Аз пък пушех по кутия, кутия и половина на ден!

# 732
Много активна пушачка бях и никога не съм ги отказвала, но винаги съм мислела, че като забременея няма да пуша -според мен всичко е нагласа и психика. Не пуша от седмица след теста, след като разбрах, реших че ще ги намалям докато ги спра, да ама не -аз само палех и гасях -беше ми съвестно просто и така накрая спрях да паля. Не съм запалвала до сега и няма да запаля, докато детето зависи от мен  Peace

# 733
  • до една звездичка
Чувала съм,че е почти невъзможно(нямам опит,никога не съм пушила).От друга стана,някои са късметлийки,защото в момента в който забременяват получават

Не им вярвай! Laughing Възможно е. Аз пушех по кутия и половина на ден, като забременях ги отказах "от раз". Никакъв проблем не съм имала с това и не защото ми се е гадело.
И докато кърмех не пушех - пак никакъв проблем. Общо 14 месеца изкарах без цигари. А сега пуша по кутия за една седмица. bowuu

# 734
И аз пушех по кутия на ден преди да забременея.Докато правехме опитите ги бях намалила, но щом видях двете чертички не съм палила повече - спрях ги от раз. Но като стана ясно, че няма да кърмя постепенно пак ги почнах Confused Сега пуша по една кутия на три дни.

Общи условия

Активация на акаунт