Ястия, приготвени в плик /рецепти, тънкости и снимки, разбира се/

• 157 915
  • 318
  •   1
Отговори
# 255
  • Пазарджик/Лондон
Записвам се да ви следя, много интересна тема  bouquet!

# 256
  • Русе
Имамх едно пиле и се чудех как да го направя. Попаднах на тази темичка и реших да е в плик. Направих го на порции, сварих го преди това малко. Сложих му малко подправка за пиле Маги, нарязах картофки и сложих бейби морковчета.На картофките и морковите им сложих малко копър и майонеза. Сложих всичко в плика, добавих малко бира, водичка, краве масло и няколко капки соев сос и го метах във фурната. Накрая разрязах плика да се препече малко. Стана много вкусно. Мъжа ми беше очарован.

# 257
Голям фен съм на ястията приготвени в плик - бързо, лесно, вкусно и чисто Heart Eyes

# 258
Голям фен съм на ястията приготвени в плик - бързо, лесно, вкусно и чисто Heart Eyes
и аз и аз.
И за това очаквам нови рецепти  Grinning Rolling Eyes

# 259
Последно правих пъстърва с домати (моите бяха от консерва нарязани), сложих подправки и малко вода за 50 мин. е готово  Crazy

# 260
Как ли съм я пропуснала тази полезна тема?
Аз преди време бях купила 2 плика за печене, ей така случайно, да пробвам. После съм ги  прибрала и забравила. Наскоро подреждах кухнята и ги открих.
Единият го напълних с агнешки котлети, овкусих ги, сложих и няколко цели моркова. Станаха превъзходни, пекох ги на умерена фурна около 1.5 -2 часа.
В другия плик направих пълнено пиле, отстрани наредих пресни цели картофи. Идеално се получи. Предварително нищо не съм варила, задушавала или варила.
И двата пъти не съм слагала нито мазнина, нито вода и вътре в пликовете пак си имаше сосче. А чета, че вие добавяте водичка.

# 261
Пликовете за печене приложими ли са в микровълновата  Thinking.

# 262
Пликовете за печене приложими ли са в микровълновата  Thinking.
Хубав въпрос  Thinking
Ако някой е готвил така да си каже  Blush

# 263
В една от предходните теми момичета бяха писали че са готвили в плик в микровълнова.

# 264
някой правил ли е телешко да сподели
смятам да направя дайте идея как да го мариновам

# 265

В другия плик направих пълнено пиле, отстрани наредих пресни цели картофи. Идеално се получи.
Това ме заинтригува! С какво го напълни.

# 266
Аз в плик досега съм правила само пилешки бутчета  с картофи . Забравих какви бяха пликовете , но към тях имаше  и подправка. Станаха много вкусни.

# 267
  • сусурлево
Ние днес правихме "Сочно пиле с паприка",не е кой знае какво и не е по-сочно от пилето,което мятам в йената...Освен паприка,има още риган,босилек и мащерка(не са ми любими),горе-долу става за ядене.
така е , но аз му сложих вода въпреки ,че в рецептата не пише и стана добре , без вода е сухо , не ми хареса , претпочитам го с червен пипер и масло намазано , биричка, вино или вода и пека в плика и отделно си приготвям и картофките пак в плик с малко подправка вълшебен вкус на маги

# 268
Аз съм приготвяла телешко, но трябва повече време и сок(бира ,вино, вода ,мазнина)Измитите месца подсушавам и овалвам в суха смес брашно ,червен пипер сол и подправки на вкус,поставям ги в набрашнения плик поставям сосчето и затварям.След като надупча плика поставям и пека към1.5часа на 200гр.По същия начин приготвям и агнешко но прибавям и цели картофки.

# 269
Здравейте,
При готвене в плик в МВ на какво слагате МВ /моята е обикновена и няма градуси, а HIGHT, GRIL и т.н./ и за колко минути

Общи условия

Активация на акаунт