Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте от мен
Включвам се във вашия форум като горда собственичка на отдавна чакано и жадувано санбернарче-нашата Бери е с нас вече 10 дни. Сега пред мен седи предизвикателството да отглеждам едновременно бебе и куче бебе. Засега мисля че се справяме чудесно. Тя е много добричка, особено с децата, които само я мачкат и глезят. Ние живеем в къща с голям двор и когато се стопли и тя порасне ще живее там. Но засега е при нас. Започвам да следя с интерес форума и се надявам да има и други тук които отглеждат санбернари и могат да ми дадат съвет, ако имам нужда...  bouquet  bouquet  bouquet

# 76
Rady честити ти бебоци. Кураж и голямо Браво на мама. Да са ви живи и здрави

# 77
Здравейте от мен
Включвам се във вашия форум като горда собственичка на отдавна чакано и жадувано санбернарче-нашата Бери е с нас вече 10 дни. Сега пред мен седи предизвикателството да отглеждам едновременно бебе и куче бебе. Засега мисля че се справяме чудесно. Тя е много добричка, особено с децата, които само я мачкат и глезят. Ние живеем в къща с голям двор и когато се стопли и тя порасне ще живее там. Но засега е при нас. Започвам да следя с интерес форума и се надявам да има и други тук които отглеждат санбернари и могат да ми дадат съвет, ако имам нужда...  bouquet  bouquet  bouquet
Здравей, не си единствената с куче бебе и бебе! Hug Laughing Laughing LaughingАз и Ането се нареждаме в редичката, макар на Ането вече да не е бебе...Моето не е санбернар, а улична превъзходна, но с каквото мога ще помагам...И аз, и Ането живеем в апартамент, а аз имам две деца ...така че ..лудницата е пълна  Crazy но ..и  щастието е голямо  Hug

# 78
Здравейте. Аз се чудя защо никой не пише, а то нова тема с цели 6 стр.  Crazy Сега се връщам назад да чета.

Искам да ви питам през колко месеца се даваше таблетката за вътрешни паразити Cestal ? Не мога да си спомня всеки месец ли беше, или през три  newsm78

# 79
  • на плажа
Ане, аз давам Дронтал, но принципът е същия - през три месеца, а аз давам и през 4. Различните ветове казват различно, но ако все пак след приема забележиш в акито нещо обезпокоително - даваш пак след 15 дни, за да се изчистят и ларвите, ако има такива.

# 80
Здравейте и от мен!
Много неща са се случили за последните няколко дни.
Бейби, как е кучето след злощастната случка с котката?
Ради, честити кученца!   bouquet
И нашето куче постоянно си събира от двора разни клечки, листа и подобни, ходи по розите и си дърпа сухи листа (естествено, успява да попадне и нанякой бодил от време на време), ох, и кокичета яде, не че ми е за кокичетата или за каквото и да било друго по двора, само се притеснявам да не му стане нещо... Гледаме да му ги взимаме, ама не винаги се получава.
Ние до бебето още не сме го докарали, живот и здраве, това евентуално предстои, така че няма да започвам още от сега да се тормозя и на тая тема.
Иначе малкият НОК вече е по-голям, впрочем днес става на три месеца, сега се сетих. Щурее тука вкъщи, малко и по двора, и се е залепил за мен, много е сладък.
ането, аз съм напълно нова в тази област, тая таблетка не съм я чувала, разбира се, но на Дронтал Плюс, които си купихме за по-нататък, пише на три месеца, не знам дали важи за всички, или всяка марка е специфична.
Nightwish, как е Айрис? Heart Eyes
ИраМира, тия снимки ме разбиха! Simple Smile
Поздрави и хубава вечер на всички!

# 81
ИраМира, мерси. Аз питам за профилактичното, иначе имаше глисти, заради мой пропуск, но за щастие се изчисти. И сега искам да съм стриктна, че да не ям пак дървото ooooh!
Страхотни снимки беше пуснала някъде назад, пускай още когато можеш. Много се радвам на бебета и животни Simple Smile

Аз вече ги запознавам двете, уча Али да дава ядене на Кари от ръчичка. И си умира от кеф, като кучето вземе залчето Laughing А то милото, плахо-плахо се приближаваше в началото, голям страх от бебка не знам защо. Сега вече се отпуснаха и двете и кучето само дебне да дам нещо на бебка и веднага ходи да проси от нея  Simple Smile

caritas, мерси и аз така мисля, но не бях сигурна Simple Smile

# 82
  • София
ludetina79, честито, да Ви е живо и здраво!  bouquet Ще чакаме и снимчици на бебока, за да можем и ние да му се порадваме!

# 83
  • на плажа
 А, ние проблем с взимането на храна от бебето нямаме  Mr. Green. Като му дам бисквита или солета се подреждат и двамата и чакат само да им подаде ръчичка или да изпусне бисквитата и веднага плячкосват. Малкият естествено, след грубото присвояване надава писък и идва да се жалва, но преди два дни разбра, че може и сам да се справи. След " отнемането" на поредната бисквита приложи физическа саморазправа и си върна " собствеността"  Joy.

# 84
caritas- има малки драскотинки, но нищо му няма.Лудува и си яде любимата играчка- латексово прасе Simple Smile и като му кажа "мами къде е прасето" ,веднага ми го носи и си играем.Сега ще му кача нови снимки.

# 85
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=331760&pid=10141732
малко нови снимки на маминото диване Simple Smile

# 86
Добър ден Simple Smile
Много нови кученца, бебета .. и се раждат и още .. да са живи и здрави всички  Grinning
Някой от вас ви виждам и в кучешкия форум  Mr. Green
ането уж може и през 3. Но някой дават всеки месец. Ветеринарят ми беше казал, че щом си гледаме кучето вътре с нас и има деца /аз, макар и на 17  bowuu / е добре да даваме поне на всеки 2 месеца. Затова според мен гледай да даваш на 2 мес., тъкмо ако забравиш и го дадеш седмица, две по-късно няма да е станало период над 3 мес. Simple Smile
Моята Парис(хъски, женско, 11м.) много си играе с играчки и си ги познава и търси. А с коледния и подарък/ таралеж/ ако го стисна и изписука веднага пристига от всяка една точка на двора  Grinning
А Кейси (болонка, мъжки, 7г.) почти не им обръща внимание. Е, от както взехме Парис забеляза, че бебето (вече почти 20 кг. мома) си играе много с тях, започна да и ги присвоява от време на време  Mr. Green
Ето ги моите любимци:
Батко Кейси
И ... Парис
1
2
3
4
5
6
7
8

# 87
  • на плажа
Парис е голяма красавица. ( но защо сте и избрали такова мъжко име(според гръцката митология), та тя е принцеса  Heart Eyes, освен ако не е кръстена на госпожица Хилтън  Wink)

# 88
А, не е на Парис Хилтън  Crazy
Редовно ме спират и ме питат защо съм кръстила мъжкото куче с женско име(Кейси) , а женското - с мъжко  Joy
Всъщност бях приготвила дълъг списък с имена, но родителкото тяло не ги харесаха хич - много сложни и странни били, не звучали добре ...
И т.к. стопаните на майката са викали Парис на 2те женски кученца (майката се казва така), решихме да си остане така - всички го харесахме, пък и вече почти си го беше научила.
Та - на майка си е кръстена  Grinning

# 89
Привет.
Както и кучето , така и името са чудесни.
Имам позната която се казва Парис / арменка /.

Общи условия

Активация на акаунт