Любители на кучета - 5

• 24 646
  • 408
  •   1
Отговори
# 300
  • Пловдив
Добре дошъл на Бонго, радвам се че има още един лаб в темата Hug
Аз взех да се обърквам обаче кой с кое куче е #Crazy
предлагам на първа страница да сложим снимките на нашите любимци и нашите имена, че много станахме  Heart Eyes

# 301
  • В Европа!!!
Добре дошли но вас и вашите любимци! Ама този Бонго наистина е красавец!
Nightwish, и Рита има разна залъгалки, но любимата й  играчка е празно шише от фанта - и шуми, и се търкаля... #Crazy щура игра пада!А как гони топки football жалко, че няма футбол за кучета.
Ако имаше кучешки футбол и ние щяхме да сме там  Laughing.И за играчка признаваме само шишета-и без това са много по улиците  Wink.
За подрастващи кученца е хубаво да се взимат играчки от гума дебела и тези ушички и тем подобни са добри за зъбките им.

Добре дошъл на Бонго, радвам се че има още един лаб в темата Hug
Аз взех да се обърквам обаче кой с кое куче е #Crazy
предлагам на първа страница да сложим снимките на нашите любимци и нашите имена, че много станахме  Heart Eyes

Laughing Laughing LaughingАми добра идея  Peace

# 302
donika.t, мерси за сайтчето, разгледах го и ще се възползвам Simple Smile
Подкрепям идеята за първата страничка, и аз мислих да предложа нещо такова, че наистина се бъркам вече, станахме доста Grinning

# 303
Като стана дума за залъгалките, вкъщи се смеем, че Гаро е еко-куче, защото идеално подготвя пластмасовите бутилки за рециклиране - като хване бутилката, докато не я пресова, няма пускане! Laughing Иначе си има разни залъгалки като кокали от пресована кожа, кожени солети (любимият "биберон" преди заспиване), твърди гумени топки и рингове. И пръчки от орех много обича да гризе.
Nightwish, за твоята малка сладурка има и по-меки малки топки, ти ще прецениш, вероятно по метода проба-грешка.
elndim, колкото глави, толкова мнения за храненето. Четох какво ли не. Ние засега сме се спрели на гранули.

# 304
Благодаря ви за отговорите, момичета!
Аз днес й купих кокалчета , кожени мисля че каза продавача, ама нещо не ги иска  SickЩе проверя, дали тук се продават уши и такива работи Rolling Eyes
Иначе си има топка , с която си играе  Grinning

# 305
Нашата мома като малка много ги уважаваше тия ушета, за 2мин и нищо не оставаше, че и не дава да я доближим като е с ухото в уста, толкова много ги обича, че дори решихме да и купим сурови уши, сварихме ги, и елате ни вижте, голямо ядене падна  Mr. Green

# 306
  • София
Nightwish, вероятно са й твърдички, нали още е съвсем бебенце. Може да ги прибереш за по-късно и да оставиш само един. Обещавам да ти подаря нещо за нея, като се видим Wink
Бела също обожава бутилки. Започнахме с бутилка от бира, 1.5л. в по-лесна за хващане форма. После минахме на бутилка от кола, 2л. Много е смешна, но много шум вдига  Mr. Green Иначе имаме топка на почти месец, която вече на нищо не прилича...  Mr. Green
Ето малко снимки от нас, да не ни забравите. Първата е с бутилката, да покажем, че сме се пропили вече  Mr. Green
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/IMG_4426.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/IMG_4413.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/IMG_4414.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/IMG_4421.jpg
http://i294.photobucket.com/albums/mm84/vamp__girl/Bela_80_days/IMG_4425.jpg

Последна редакция: пн, 02 фев 2009, 23:13 от Lady Death

# 307
 Mr. GreenПияница!
Много е сладка тази Бела, и как спи с изплезен език  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Кокалчетата ги прибрах,днес ще питам за свински ушаци!
Момичета, толкова се радвам,че темата живна  Hug Нека , който може да сложи снимки на нас и нашите любимци.... Praynig

# 308
  • София

Любимото занимание на Рита: да виси на гърба на стареца, атой я търпи. Обича да гледа от високо!

# 309
mariyka, страхотна снимка!  bouquetЖалко, че не може да се увеличи , та да ги видм в цялата им красота  Flutter

# 310
Здравейте  Grinning
Компютърът ми беше на ремонт и съм ви изпуснала малко,но ще наваксам.
Добе дошъл на Бонго   bouquet

# 311
  • София
Страхотни са кутретата ви  Heart Eyes И моята госпожица се забавлява с бутилки, клечките не успяха да я впечатлят, а всички закупени играчки оцеляват точно 5 минути и вече се отказах да си влагам парите в такива удоволствия. Относно темата за храненето: колкото доктори, толкова и мнения и вече се осланям само на личен опит. Аз съм от хората, за които кучето е като дете - треперя им и на двете, но гледам да бъда практична. Омръзна ми да ме правят на маймуна производители на храни и лекарства, ветеринари и представители на клубове.
Момичета, какви са тези кърпички за уши? Както казах преди, аз почиствам ушетата с тампон, напоен в розова вода, но бих пробвала и друго.

# 312
  • София

Сега би трябвало да се виждат в целият им маймунски блясък!

# 313
  • София

Като говорим за дъвкане на уши, разбирате ли всъщност за какво става дума?

# 314
Момичета,може ли да се вмъкна с няколко въпроса в темата ви  bouquet
Значи от снощи се сдобихме с куче,пекинез,мъжки,на 3 месеца.Имам много въпроси,най-наложащ е за хигиената,разходките и съжителството с децата.Дайте ми някакви насоки като за начинаещ-как да го забавляваме,колко пъти на ден да го храним и с какво,може ли да почнем да го извеждаме вече?И не на последно място-как да го отървам от децата?Непрекъснато го мачкат и гонят?... Mr. GreenНищо не знам за кучетата,търсих в нета,но не намерих никъде насоки за начинаещи стопани.
Благодаря предварително  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт