Отговори
# 225
  • София
Лелееееееееееее, човек да не ви изпусне за няколко дни пиянство! ooooh! Whistling Mr. Green Цвееееееееееетооооооооооооооооо, честито! Лека и безаварийна бременност ти желая! Много се радвам! Честито! Планирано ли е? Не съм чела назад още... Браво! Simple Smile Heart Eyes  bouquet

Ние сме в отбора на болничките и се надявам да се разминем с усложненията! Praynig В къщи сме си днес, леля доктор ще каже колко дни ни дава да се оправим.

Като имам време, ще ви прочета назад! Хиляди поздрави на всички рожденици, които съм пропуснала!

# 226
Честит Рожден ден на днешните пораснали януарчета Лина, Стефан, Димитър, Пламена!
Да са щастливи, здрави и независими!

# 227
Сега погледнах албумчето за колажа. Децата са страхотни, прекрасни!  Heart Eyes

# 228
  • София
newsm59ЧРД на порастващите малчугани днес! newsm59
Стефан, Димитър, Илина, Пламена, Калоян, Дария!

Андж,
аз пък не го бях и видяла   Embarassed Отивам да избирам снимка  Simple Smile

# 229
Честит Рожден Ден на Илина и Пламена   bouquet
Бъдете здрави, бъдете красиви, бъдете кокетки  Flutter
Мама и тати да ви слушат много, баба идядо да ви угаждат за всичко, а момчетата да вървят подире ви и всяко желание да изпълняват  Simple Smile

# 230
  • София/Варна
Честит рожден ден на Лина, Пламена и Стефан!

# 231
Честит рожден ден на най-малките януарчета Стефан, Димитър,  Илина и Пламена Hug Hug

# 232
# 233
  • София
Стефан, Димитър,  Илина и Пламена

# 234
Честит рожден ден на Пламена, Стефан, Димитър, Илина, Калоян, Дария! Да растат здрави, много обичани и щастливи деца!  Tada  ura newsm59

# 235
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Стефан, Димитър, Илина, Пламена, Калоян, Дария!

# 236
  bigdance2Честит рожден ден на Стефан, Димитър, Илина, Пламена, Калоян, Дария!Да са най-вече здрави и усмихнати слънца за родителите си. newsm59

Моя дивчо вади горните два кътника и от три дни е ужасен-рев,мрънкане ,капризи....Щом днес на разходка като бяхме не беше доволен и само скимтеше и не ще да ходи сам.....Има и Т,а снощи беше безсънна нощ....

# 237
Няма да говорите лошо за мъжете Дева - мъж ми е такъв и е много по-добре от нЕкои други. то си зависи и от майката и от жената, нали знаете  Wink

Мими, кажи как махнахте бибата на Тоти, а и той как го прие, че все забравям да питам а ни предстои?

# 238
Няма да говорите лошо за мъжете Дева - мъж ми е такъв и е много по-добре от нЕкои други. то си зависи и от майката и от жената, нали знаете  Wink

Мими, кажи как махнахте бибата на Тоти, а и той как го прие, че все забравям да питам а ни предстои?
Нинка,махнахме я от раз-на обяд не му я дадохме и казаме,че "кучето я взе" - не спа цял ден заради нея,вечерта пак трудно заспа без биба,но трябва постоянство.На няколко пъти си я търсеше,но тва лошо куче не я даде и така два-три дни и готовяо.Сравнително леко мина,без много рев и прочее,н опък сега заспива с люлеене,а преди заспиваше сам.Днес много я търси заради зъбките,но не му я давам,че няма смисъл от всичкото упорстване досега ако се пречупя.

# 239
Мдаааа, няма да е лесно махането. На Наско са му излезли всички зъби но пак ръцете са му в устата, а да махнем бибата не ще и да чуе. Трябва насила.....

Общи условия

Активация на акаунт