Отговори
# 255
Ехо,не видях, че си писала отдолу на поста и си викам, че нещо момичета се объркаха, нали Цвета е бремена... Joy

Честито...лека, безпроблемна и накрая най здравото и красиво бебе, да бъде твое! Grinning

# 256
Браво момичета! Ехо, честито!   bouquet Много, много се радвам! Лека бременност!  Hug Heart Eyes
Честит рожден ден на всички празнуващи малчугани днес!   bouquet  bouquet  bouquet

# 257
  • Willebroek, Belgium
Eho Честито  Hug Лека бременност и на финала едно здраво и пухкаво беб4е  Heart Eyes baby_neutral  bouquet

# 258
Ехо,честито миличка,сигурна съм,че този път всичко ще е наред   bouquet

# 259
  • София
Ехо, мило Ехо, желаята ти бременност красива, здрава и щастлива!

# 260
  • Варна
Честит рожден ден на Илина, Стефан, Димитър, Калоян, Дария и Пламена! Желая ви здраве и весели игри! bdbaloni
На семействата им желая весел празник! Наздраве!

Ехо, страхотна новина  bouquet! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам и на финала хубаво и здраво бебче!

# 261
  • София
Момичета, забравих да ви споделя, че умрях от смях, четейки справката от банковата ми сметка: вече знам, че много мъже ми превеждат по 20 лв (банкерките сигурно ме съжаляват за ниската тарифа  Mr. Green ), а някои от мъжете ви много сладко са вписали уточнения от сорта "капаро ЧРД", "парти аванс" и т.н.... Целувам ви ги от сърце!  Heart Eyes

# 262
Eho, честито! Лека бременност  preggo  bouquet

# 263
Цвета, Ехо, честита, лека и безаварийна бременност ви желая! ДА сте живи и здрави, и вие, и поколението! Hug Hug Hug Hug

Ехоооооооооо, ще те убия, що не ми каза одеве, а!

# 264
  • София
Ехооооооо, честито! Браво! Лека и безаварийна бременност! Вярвам, че този път всичко ще е наред! Simple Smile Hug

Цвета, нали знаеш, че в началото на бременността имунитетът пада и това е нормално. Често пъти бремелинки се оплакват от предгрипни симптоми. Така че се пази, аз лично бих си останала у дома, ама Вики да тича след Миша поне ден-два. Peace Ако има и най-малка възможност за това, ще е добре.

... някои от мъжете ви много сладко са вписали уточнения от сорта "капаро ЧРД", "парти аванс" и т.н.... Целувам ви ги от сърце!  Heart Eyes

Е те за тва аз ти превеждам парите лично, че да не ми го целуваш дори от сърце! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Wink

# 265
Преди да убиваш доложи как е Вики  Heart Eyes

# 266
Влизам и какво да видя-страхотни новини! Желая ви страхотна, лека  бременност и много послушни, здрави  дечица на финала!

На малките рождненници желая здраве и мнооого късмет във всичко.

Аз съм се сбръчкала от работа тези дни, Ели вече оздравява, свекървата я гледа, та поне съм спокойна. Преди малко се прибирам и съм си сипала едно малко да отпусна напрежението.
Лека нощ и много  Hug

# 267
  • София; Дружбето
Ще се ходи на бач. Миша освен сополите няма други симптоми за болести, а както се оказа в групата всички са на същия хал. Мен ме боли гърлото ужасно и ми тече носа, но ще ходя на бач, защото днес няма почти никой в офиса и ще е гадно, защото няма кой да свърпи необходимите неща. Ако се влоша, обаче, ще си вдигна чукалата след обяд Rolling Eyes Ще видим

# 268
Добро утро от мен!
Аз тази нощ нещо не можах да спя и се излюпих в 4 ч, в следствие на което сега ми се спи, та две не виждам, ама то пък стана време да се ходи на работа. Mr. Green

Цветке, стискам палци и ти, и Миша да се разминете само със сополите!

Ман, Вики е по-добре, благодаря, че питаш. Започна да хапва по малко, иначе е жизнена, игрива, много бели прави. Вчера я гледа баба й, днес баща й, и така поне до рождения й ден, пък от другата седмица ще видим дали ще ходи на градина. Вчера баща й пак й е измерил 37,3, което, знам, не е температура, ама защо пък трябва да я има? Тъпото е, че не мога да си обясня от какво е.... Иначе последните й изследвания бяха хубави, с изключение на леко занижените левкоцити. Което ме подсеща - относно урината на Веско, нали знаеш, че продължителното пиене на АБ неминуемо дава отражение на урината (е, това не обяснява наличието на бактерии, разбира се), а и нещо друго - на мен лекари са ми казвали, че до 5 еритроцита на поле (каквото и да значи това), е съвсем обичайна находка. Все пак не сте давали стерилна урина! Наистина е редно да повториш изследванията според мен, вместо излишно да се притесняваш! А успяхте ли да опазите Цеци от Веско?
И нещо друго - много ме кефи новата ви реклама по телевизията! Обожавам Бари Уайт! А пък Виктория само като я чуе и скача да танцува!

И само да питам - кога е крайният срок за качване на снимка за колажа, че аз още не съм го направила?

Лек ден и целувки на всички от мен, и все такива добри новини да намираме, когато влизаме тук!

# 269
  • София
Мимозке, отпусни душа, детето е здраво и след само 3 дни ще издуха цялата торта, не само двете свещички!  Mr. Green  Здрави са белите дробове, тежко им на пламъчетата!   Party

Аз утре ще пътувам (за 2 дни) из дълбоките Македонски дебри...  Tired Моля някой да пусне тема след 2 страници и да добави на Шмети принцесата (щото на мен ми се замазва пред очите от онея центровки, шрифтове и адреси на картинки  Crazy )Нимско, да знаеш кой би бил доброволец?  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт