Отговори
# 270
Мимозе, някъде началото на март Simple Smile Да минат рождените дни и да всеки, който иска да има време да избере и качи снимка.
Да речем 1 март  Grinning

Добро утро, ние тъкмо станахме с Любака, ще чета по-късно  Grinning

# 271
  • София; Дружбето
Аз не мога да снимам Миша Crossing Arms Като ме види с фотоапарата и започва лезене, кривене. Няма една свестна снимка от незнам га. И вика Зеле, ама като жабе излиза на снимките Joy

# 272
Мога да я изрежа от всяка снимка, на която се вижда горе-долу добре. И от общи снимки Simple Smile

# 273
Ехо, развълнува ме, бе Hug Hug Hug Лека и безпроблемна бременност ти желая Heart Eyes
Мимозке, гледам започнала си да влизаш в ритъм Hug
Ив, гледай в банката с тая ниска тарифа да не ти се налепят загорели служители Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Мойта Ая и тя е болна - сополи и кашлица, ама днес док го нямаше да я преслуша. Оставих я на свеки и се надявам да го пребори без лекраства Praynig Обаче как се е научила да духа сополките, много ме радва. За два дена изкарва всичко от нослето Heart Eyesю
Цвет, бързо оздравяване и на теб и на Мишаната Hug

# 274
Добро утро! Grinning

Аз не мога да снимам Миша Crossing Arms Като ме види с фотоапарата и започва лезене, кривене. Няма една свестна снимка от незнам га. И вика Зеле, ама като жабе излиза на снимките Joy

хахах...и моята звезда е същата...или се криви до безобразие, или бяга и се крие... Laughing

Мимоза, хубаво е, че вече Вики е добре... Simple Smile

# 275
Цвета, Мимоза, честитооооооооооо! Лека бременеене и здрави бебчета!    Hug  Hug  Hug

Софи беше цяла седмица болна, възпалени уши, гърло, висока Т, леко хриптящ дроб, зверска кашлица, разстойство и повръщане. Слава Богу разминахме се само с хомеопатия, но по едно време бях загубила надежда.  Обаче вече съвсем не ще да яде.Вчера си беше навряла всички лигавници в коша за боклук.  Crazy
Сту, що да я съжаляват Ивонска, виж капаро и дават, явно търсена и желана...не могат се вредят хората ... опс мъжете.   Mr. Green
Много се посмях.  Joy
Мимоза, радвам се че Вики е добре.  Hug
На всички болни -бързо оздравяване.

# 276
  • София
Новата тема Не я налазвайте, преди тази да стане 20 страници! Naughty

Очаквам Пеперудка да ми прати данни за Ванеса, за да я добавя.

Освен това изпитваме остър недостиг на идеи за заглавия, които очаквам на лични, че не винаги успявам да следя темата в детайли.

Благодаря и лек ден на всички, а болничките бързо-бързо да се оправят. Praynig В това число сме и ние - от днес с кашлица, освен сополите, диша като Дарт Вейдър Симоната. Confused В работата хич не мис е зарадваха, ама им теглих една майна и излязох 1 седмица болничен. Crossing Arms

# 277
# 278
Благодаря ви за пожеланията, момичета!  Hug  Heart Eyes

Ние снощи съвсем скромно отпразнувахме рождения ден в тесен семеен кръг. Обаче мивката пак е препълнена, нищо че бяхме 7-8 човека.  ooooh! Снимки ще се опитам да кача по-късно.

Бързо оздравяване на всички  болни януарчета!  Hug

# 279
Ехо, поздравления! Лека бременност ти пожелавам  Hug

Оздравявайте, Януарчета!   bouquet

# 280
  • София
Честито на Цвета и на Ехо!!! Стискам палци и на двете за успешни и безпоблемни бременности!  Hug

# 281
Забравих да се отчета  Mr. Green За мен това е повод за празник - Любо удари кантара 11, 200 кг. Докторката каза "Разгеле, на 2 години успя да минеш 11-те кг"  Joy
Като знам как броихме грамчетата, които наддаваше през изминалите години, това си е цяло постижение.
Висок 89 см.

# 282
Да се похваля  Grinning Току що получих букет собственоръчно набрани от сина ми кокичета с думичките "Мамо заповядай"  Heart Eyes
Анджи браво на Любо. Сега да ударите 12-те кг. другия месец  Grinning

# 283
  • София; Дружбето
Еее, Анджи, подминахте ни. Миша е 10.500 и 83 см Mr. Green на мама фъстъчката
Ман Grinning шъ го вземем за зет ми се струва

# 284
Забравих да се отчета  Mr. Green За мен това е повод за празник - Любо удари кантара 11, 200 кг. Докторката каза "Разгеле, на 2 години успя да минеш 11-те кг"  Joy
Като знам как броихме грамчетата, които наддаваше през изминалите години, това си е цяло постижение.
Висок 89 см.

Малии,то моя син тогава е гигант-17 кг. и 95 см.  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт