НОЕМВРИйчето расте, бебчето оформя се и заприличва на дете!

• 11 706
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
Честито на всички празнуващи днес. smile3525

И на патерици които празнуваха вчера - като нас.  Stuck Out Tongue Winking Eye

baloni baloni baloni baloni

# 16
  • София
Честито на всички празнуващи днес  bouquet

# 17
Честити месечинки и всички, които празнувате днес   bouquet
Нещо днес с това хубаво време препускаме всички с количките навън и никой не се мярка на около  Mr. Green
Патенце,  Hug за труда
 newsm78 и аз мисля, че дъхът може да е от повърнатото в комбинация със стомашният сок  newsm78
Хора, понамалете калориите в почерпките, че се опитвам да се ограничавам от някои работи и мисля, че ефект има  Heart Eyes

# 18
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС И НА ПРАЗНУВАЩИТЕ ВЧЕРА!И на Феъри ЧРД със закъснение!

Аз да споделя, че ходихме за втори път на транфонтанелна ехография.Всичко е наред и повече няма да ходим.Споделих с лекарката за хъркането на нослето, каза да пръскам с физ.разтвор и че всичко му е наред на Митачето.Преслуша го, видя му гърлото.Обясни ми, че е нормално и че тръбичките в нослето са по-тънки, не могат да смогнат със секрета, в резултат на което се запушва нослето, стича се към гърлото и т.н Важно е да се почиства редовно нослето, да се вадят сополките и така.
Ние се радваме на активна гимнастика и шезлонг.Гимнастиката му е по-интересна, има едно шумолящо листо, което гледаше 10мин.Докосва играчките, радва се на звуците, които издават.Подариха му страхотна играчка за количка, тя му е любимата, от четирите крака на котката висят какви ли не джиджавки.ТА всичко купихме от Вис Виталис, за първи път посетих, хареса ми.Малко ми ес стори объркано....с дрехите, но сигурно защото ми е за първи път.ТА детенце беше на замръзена кърма и коластра, отказал да яде, 45мл само, после 100, но аз като се върнах и иси цокна 130мл, после пак.Беше ми гадно да хвърлям размразената кърма, а двете баби ме порицаха, грехота било, детето цял ден чакало, а аз не съм му дала цица.ТА се изцедих, ама такива рекорди при мен няма.От едната гърда напълних 140мл, другата я оставих за нощта.А после от две последователни изцеждания към 200мл.Ноооо събуждам се и цялата мокра, боди, пижама, подплънките за гърди не са свършили работа, хихихихи
Сутринта повърна на фонтан, ама такова количество сякаш аз съм го направила.Едно огромно петно на пелената, сигурно с диаметър 50см. Иначе днес е добре, в настроение, играе си.ЧУдя се от какво може да е, вчера хапнах гъби, вероятно от тях, нали са трудносмилаеми...
Да ви споделя-всяка вечер му удря един страхотен рев, истеричен, нищо не го успокоява.Дори съм права и го друсам, аз която съм много против.Пищи, реве.....и като цока също....няма угодия.
ЗА коликите-аз писах, имам капки инфакол и антифлат, ако някой мисли че ще му свършат работа, нека ми пише на лични.
Нанунааа, ти ли живееше в Германия.Чувала ли си за продуктите на LR-Health and Beauty System? Можеш ли да ми дадеш някаква информация за тях?Благодаря ти!
ЛЕйди, моята свекърва също забеляза за дъха, нормално е според мен.....както са ти писали момичетата
Петенце, браво на теб!

# 19
  • Попово

Нанунааа, ти ли живееше в Германия.Чувала ли си за продуктите на LR-Health and Beauty System? Можеш ли да ми дадеш някаква информация за тях?Благодаря ти!

аз имам инфо за тези продукти, много са добри  Peace а и съпружето е дистрибутор Simple Smile ако имаш нужда от нещо като инфо, стока, каталог или искаш да станеш дистрибутор свиркай  Hug

# 20
  • София
Търкул, търкул ето ме  и мен.  Joy
Пете много благодарим за темата Hug.

# 21
Здравейте, момичета!

Искам да почерпя за именния ден на мойто мило момченце Наско.

# 22
ПЕпенке, пак  ли ти Simple Smile Бях поканена на презентация днес от една моя приятелка.Та за първи път ги чух...и понеже милоот има псориазис, много време го лекува.Уж успяхме, та сега има една рана на гърдите и много ми похвалиха серията с алое-спрей, 90% концентрат и гел с прополис. Другото, което ме впечатли беше шампоан и тоник за растеж на коса....а брат ми и ма едно петно без коса вече....издаде 200лв за едни витамини и взе та се окосми по гърба, а некъдето трябва.
Малко съм резервирана.....може би ще стана сътрудник и  ще ги взема да ги пробваме, та да вида сиреч за какво иде реч.Ако помогнат-ще ги призная за добри.
ТИ можеш да ми препоръчаш нещо.Друго, което избрах е гел за пиене с коприва.Преди почти две години купувах от форевър ливинг продъктс за баща ми Бог да го прости такъв гел за укрепване на имунитета.Чела съм много, все добри отзиви като цяло за подобни питиета.
Иначе ми се виждат малко скъпички продуктите, но то няма как да са много добри, био и т.н и да са по 5-10лв.МОже да се занимавам с нещо странично от малката шушка,аз тук в Пазарджик познати имам които се броят на пръстите на ръката ми, нали съм от няколко месеца в града...та не мога да разчитам на някакви продажби....но ако са добри, поне за семейството.
Благодаря!
как са дечурлигата???А ти? напредваш ли с диетата? Аз имам повече 15кг да свалям и не мърдам...не знам как ще го постигна, като слон се чувствам.Нищо не ми става, само до колената, не се смей  LaughingЩЕ седна да хапна едни спагети и една чаша червено вино на фона на Троя или Нотинг Хил.
Хайде остани си със здраве, ти и цялото домочадие!
Целувки и лека вечер!

# 23
Запис  Two Hearts Да не ни забравите fadein
Моята Али по цял ден спи, а вечерно време като се почне от 11часа до 4-5сутринта- будуване и рев  ooooh!, направо вече не знам какво да правя и къде се намирам. Ако някой има идея как да обърна режима, моля да сподели. Ако трябва да бъда честна, трябва да призная че вече не и обръщаме внимание като плаче и спим, просто физически не се издържа. Много ми е гузно но това е положението Embarassed, пет часа носене на ръце не се издържа .

# 24
Нелчо поздравления за добрите вести!!!Гледам пишеш,че Митачето повърнал на фонтан - на нас също ни се случи няколко  пъти, но, както разбрах, не трябва да се притесняваме. Щом не го прави след всяко ядене, не е страшно. Обясниха ми, че ако детето е преяло, колкото и да го държиш изправено, ако ще и 100 пъти да се уригне, пак ще повърне на фонтан, защото горната част на стомаха е неразвита откъм мускули и не може да задържи многото манджа. Моя Момо първия път, когато "изригна" повърна кафяво, та си изкарах ангелите - оказа се, че човека просто си е хапнал мляко с кръв от рагадите по гърдите ми.после явно свикна и не го е повръщал  Wink
ЛЕка и поспалива вечер ви желая!!!

# 25
ПЕпенке, пак  ли ти Simple Smile Бях поканена на презентация днес от една моя приятелка.Та за първи път ги чух...и понеже милоот има псориазис, много време го лекува.Уж успяхме, та сега има една рана на гърдите и много ми похвалиха серията с алое-спрей, 90% концентрат и гел с прополис. Другото, което ме впечатли беше шампоан и тоник за растеж на коса....а брат ми и ма едно петно без коса вече....издаде 200лв за едни витамини и взе та се окосми по гърба, а некъдето трябва.
Малко съм резервирана.....може би ще стана сътрудник и  ще ги взема да ги пробваме, та да вида сиреч за какво иде реч.Ако помогнат-ще ги призная за добри.
ТИ можеш да ми препоръчаш нещо.Друго, което избрах е гел за пиене с коприва.Преди почти две години купувах от форевър ливинг продъктс за баща ми Бог да го прости такъв гел за укрепване на имунитета.Чела съм много, все добри отзиви като цяло за подобни питиета.
Иначе ми се виждат малко скъпички продуктите, но то няма как да са много добри, био и т.н и да са по 5-10лв.МОже да се занимавам с нещо странично от малката шушка,аз тук в Пазарджик познати имам които се броят на пръстите на ръката ми, нали съм от няколко месеца в града...та не мога да разчитам на някакви продажби....но ако са добри, поне за семейството.
Благодаря!
как са дечурлигата???А ти? напредваш ли с диетата? Аз имам повече 15кг да свалям и не мърдам...не знам как ще го постигна, като слон се чувствам.Нищо не ми става, само до колената, не се смей  LaughingЩЕ седна да хапна едни спагети и една чаша червено вино на фона на Троя или Нотинг Хил.
Хайде остани си със здраве, ти и цялото домочадие!
Целувки и лека вечер!

Извинявам се на всички, че това го постнах тук.!10 пъти се опитах да го изтрия, но ми дава грешка.Пепенка, писах ти и на лични!Диданка, мерси за успокоението!Аз знам, че ако се случи два поредни пъти-тогава е притеснително и трябва да се води бебчето веднага на лекар!

# 26

Мерси, ама то аз само копнах темичката от предния път, че за повече нямам време. Момичетата дето променят украсите всеки път заслужават   bouquet

За повръщането на фонтан - ако е само понякога не е притеснително.

# 27
Добър вечер и от нас! Пак поспалив ден, което значи, че трудно ще се приспиваме сега, но карай.
Мила, идеята ви за помощница е добра, важното е да намериш човек, на когото да можеш да се довериш- все пак ще е в твоята къща.
За повръщането- аз отдавна свикнах, че за нас това е нещо нормално- на фонтан или не- постоянно е мокро около нея...

# 28
Само да се запишем в новата тема и да се връщам да чета,че има мноооогооо за четене.
Петенце,мерси за темичката.
Момичета мерси за куража,помогнахте ми много Hug Hug Hug Hug Hug

# 29
Честит празник на празнуващите днес!

Ние снощи имахме гости. Прекарахме кошмарно.  Sick За късмет Симона си пропусна следобедния сън и вечерта беше супер изнервена и превъзбудена. Заспа чак в 11 ч., малко след като на гостите им стана неудобно и си тръгнаха. Днес цял ден реанимирахме.

Общи условия

Активация на акаунт